mq1n
=> hdsh
(13.8.2012 23:31:09)
quote:
Orijinalden alıntı: butidontcare Taa küçüklükten beri vardı bu sorun, birisi sinir ettiğinde aniden fırlıyordum fişek gibi elime ne geçerse artık, bir keresinde bi kız sınıfa gelip ''öğretmen seni çağırıyo'' demişti tamam demiştim tahtayı yazıyodum, ''hadi ya salak'' diye bağırdı kız tuttum sırayı kızın üstüne fırlattım karnına gelmişti, birşey olmamıştı hocalar bildiği için bu sorunu. Serviste geliyorduk bi gün bi çocuk vardı 2 yaş küçük benden, benim de pantolonum yırtılmış önceki gün çocuk sürekli dalga geçiyor benle bağırıyor bi de serviste, karnına yumruk attım burnun sonra sırtımı dayadım koltuğu ayağımda da bot var koydum bunun boğazına ''al bunu ye lan bunu ye it'' diye bağırıyorum kimse ayıramadı servisci ani bir frenle uçurdu beni öne anca öyle durabildim. Bu olaydan sonra servis değiştirmiştim, gene başka bi çocuk 1 yaş küçük benden, sürekli gidiyor kızlara bişey diyor hakkımda gülüyor ''hahah burak hahah'' diye neyse kıl oldum kafaya koydum buna dalmaya, neyse kar yağmıştı yol tıkalıydı yürüyecektik biraz, çocuk benim arkamdan geliyor 2 adım felan, gene bağırarak bişey söylüyor gülüyor, bunun karın boşluğuna son sürat dönerek vurdum. hiç arkama bakmadan gittim okul girişinde baktığımda ağzından tükürük saçarak ağlıyodu servis şoförü geldi 'olum ameliyat oldu o orasından vurma orasına' dedi içim hafif cız etti. bi sefer de yılbaşında evdeyiz, abim dışarda, annem işten yeni çıkmış geliyor, ablam ben babam varız, ablam bişey yaptı bana gene en sinir olduğum bişey galiba. Neyse bu yaptı işte koşarak odasına gitti ben de seri katiller gibi yumruklarımı sıkmışım yavaş yavaş gidiyorum kapıyı kapattı bu korkudan, sonra gözüm karardı bi vurdum cam çerceve herşey inmiş kapıda tahta yamulmuş felan. özet: paranoya derecesinde öfke kontrolü sorunum var. geçmişti ama bu aralar gene ortaya çıkmaya başladı. psikoloğa gitmeli miyim yoksa kendimi mi dizginleyeyim? |
"bunun karın boşluğuna son sürat dönerek vurdum."
aduket atmışsın
§aka maka bukadar fazla olmasada bendede var takip..
batuhan.a
=> hdsh
(13.8.2012 23:32:02)
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay sıkı bi dayak yemen lazım ciddiyim |
+2131213213213 kesinlikle
butidontcare
=> hdsh
(13.8.2012 23:34:57)
quote:
Orijinalden alıntı: pisseq quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay sıkı bi dayak yemen lazım ciddiyim | +1 cok sinir olurum boyle tiplere saglam bir dayak lazim |
Demir çubuğu gözüne saplarsa bu tipler görürsün
Esposito Bandolero
=> hdsh
(13.8.2012 23:35:20)
eskiden bendede vardı bu sorun ama şu aralar çok raadım
Asmodian
=> hdsh
(13.8.2012 23:35:53)
Yerim senin sinirin i.
Benim odamın dibimde cam indirecen he, peh güleyim bari.
The MetalHead
=> hdsh
(13.8.2012 23:36:04)
Bende de var allahtan etrafa saldırıyorum, kişilere değil.
RickGrimes
=> hdsh
(13.8.2012 23:39:50)
Tüm forum psikopatmış haberimiz yok.
peseq
=> hdsh
(13.8.2012 23:44:18)
quote:
Orijinalden alıntı: butidontcare quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay sıkı bi dayak yemen lazım ciddiyim | +1 cok sinir olurum boyle tiplere saglam bir dayak lazim | Demir çubuğu gözüne saplarsa bu tipler görürsün |
bizimde okulda vardi (eskiden) yuvarlak metal kutuda kalemler oluyor ya onun kapagini acip suratimiza savurmustu iyiki kimseye denk getiremedi
o yuzden body yapmak lazim gelirse bir yumrukta yere serebilmeliyiz
dekareme
=> hdsh
(13.8.2012 23:44:37)
quote:
Orijinalden alıntı: butidontcare Taa küçüklükten beri vardı bu sorun, birisi sinir ettiğinde aniden fırlıyordum fişek gibi elime ne geçerse artık, bir keresinde bi kız sınıfa gelip ''öğretmen seni çağırıyo'' demişti tamam demiştim tahtayı yazıyodum, ''hadi ya salak'' diye bağırdı kız tuttum sırayı kızın üstüne fırlattım karnına gelmişti, birşey olmamıştı hocalar bildiği için bu sorunu. Serviste geliyorduk bi gün bi çocuk vardı 2 yaş küçük benden, benim de pantolonum yırtılmış önceki gün çocuk sürekli dalga geçiyor benle bağırıyor bi de serviste, karnına yumruk attım burnun sonra sırtımı dayadım koltuğu ayağımda da bot var koydum bunun boğazına ''al bunu ye lan bunu ye it'' diye bağırıyorum kimse ayıramadı servisci ani bir frenle uçurdu beni öne anca öyle durabildim. Bu olaydan sonra servis değiştirmiştim, gene başka bi çocuk 1 yaş küçük benden, sürekli gidiyor kızlara bişey diyor hakkımda gülüyor ''hahah burak hahah'' diye neyse kıl oldum kafaya koydum buna dalmaya, neyse kar yağmıştı yol tıkalıydı yürüyecektik biraz, çocuk benim arkamdan geliyor 2 adım felan, gene bağırarak bişey söylüyor gülüyor, bunun karın boşluğuna son sürat dönerek vurdum. hiç arkama bakmadan gittim okul girişinde baktığımda ağzından tükürük saçarak ağlıyodu servis şoförü geldi 'olum ameliyat oldu o orasından vurma orasına' dedi içim hafif cız etti. bi sefer de yılbaşında evdeyiz, abim dışarda, annem işten yeni çıkmış geliyor, ablam ben babam varız, ablam bişey yaptı bana gene en sinir olduğum bişey galiba. Neyse bu yaptı işte koşarak odasına gitti ben de seri katiller gibi yumruklarımı sıkmışım yavaş yavaş gidiyorum kapıyı kapattı bu korkudan, sonra gözüm karardı bi vurdum cam çerceve herşey inmiş kapıda tahta yamulmuş felan. özet: paranoya derecesinde öfke kontrolü sorunum var. geçmişti ama bu aralar gene ortaya çıkmaya başladı. psikoloğa gitmeli miyim yoksa kendimi mi dizginleyeyim? |
sonuna kadar okumalısın...
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1277
butidontcare
=> hdsh
(13.8.2012 23:45:12)
quote:
Orijinalden alıntı: RickGrimes Tüm forum psikopatmış haberimiz yok. |
psikopat.avi
muskeder
=> hdsh
(13.8.2012 23:45:42)
bi kaç sene önce bende de vardı ama ben saçımı başımı yoluyordum, kolumu falan ıstırıyordum, sinirimin geçmesini bekliyordum. etrafa bir zararım yoktu ama sinirim geçtikten sonra kolumun acısını hissedebiliyordum. çok sinirlendiğimde acı hissetmiyorum, bu hala böyle ama diğeri geçti artık kendime zarar vermiyorum çok şükür
Crystal Lord
=> hdsh
(13.8.2012 23:46:27)
DH'nin hepside öfke kontrol sorunluymuş arkadaş
Benim öyle bir sorunum yok ama şaka yaparken birinin ağzını yüzünü dağıtabiliyorum veya kanatabiliyorum. Sonra napıyosun Tuğrul ama off ya oluyor genellikle
QuickPlay
=> hdsh
(13.8.2012 23:47:13)
quote:
Orijinalden alıntı: butidontcare quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay sıkı bi dayak yemen lazım ciddiyim | +1 cok sinir olurum boyle tiplere saglam bir dayak lazim | Demir çubuğu gözüne saplarsa bu tipler görürsün |
öyle bir durumdan sonra iş kavga boyutundan çıkar cinayet boyutuna geçer ya senin öfke işe yaramaz ilk öldüren kazanır
speech
=> hdsh
(13.8.2012 23:50:24)
montla zıç düzelir. yada kuvete buz döküp uyumayı dene
Dik Otur
=> hdsh
(13.8.2012 23:53:01)
46 Raporu al da rahat et.
Kelt
=> hdsh
(13.8.2012 23:56:54)
quote:
Orijinalden alıntı: İrem' o sorun Bendede var. Okul zamanı kız bana Çok dikkatli baktı diye farkında olmadan yolumu değiştirip üstüne yürüdüm. Arkadaşım tuttu beni |
< Resime gitmek için tıklayın >
butidontcare
=> hdsh
(14.8.2012 02:47:54)
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay 46 Raporu al da rahat et. |
ne dedin sen?
Guest-0F7B056BC
=> hdsh
(14.8.2012 03:04:25)
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay sıkı bi dayak yemen lazım ciddiyim |