Doktorlara öf demek bile yasak!! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
sserdar93 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 19:10:19)
quote:

Orijinalden alıntı: drmurat17

quote:

Orijinalden alıntı: leite08

quote:

Orijinalden alıntı: sefa123321

valla arkadaşlar bende doktor olacağım ama çekmecede bir silah duracak her zaman madem öyle işte böyle adam olun lann

aynen bende köşeye beyzbol sopası koycam , vurcam indirem

Bari siz yapmayın arkadaşlar

Adamlar saka yapmis da yapmasalar iyiydi.ciddiye alanlar cikacak simdi :/

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 19:10:41)
quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Doktorların öyle bir şikayet hakkı olmasına normal diyebiliriz. Ama öyle tehdit vari yazı asılması bence bir suç teşkil eder. Ve o yazıyı asan cezalandırılmalı.

Neden mi?
Doktor diyince; bu doktorların içine psikiyatri de giriyor.
Psikiyatriye giden insanlarda buluttan nem kapan insanlar. O yazıyı gördükten sonra ya doktorun yanında sorununu anlatamaz ya da bir daha o sağlık kurumuna uğramaz.

Bu örnek çoğaltılabilir. Öyle yazı asarak insanlar strese sokulur ve stres hastanın bulaşması gereken en son şeylerdendir.

Psikiyatriye giden hasta bu davranışları gösteriyorsa zaten tedavisi iyi gitmiyor demektir.

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 19:15:05)
quote:

Orijinalden alıntı: egul

quote:

Orijinalden alıntı: ThumpS

quote:

Orijinalden alıntı: egul

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Ayrica buradaki arkadaslara seslenmek istiyorum.dikkat ederseniz mesaj yazan cogu kisi her doktor konusuna girip,sayip soven insanlar.Ve bu insanlarin hepsi doktordan kotu muamele gormeyi hakediyor.yarin bir gun insallah mezun oldugumda onlara gayet hakettikleri gibi davranacagima eminim.

millet de sana muhtaçtı zaten
havalara bak yazık lan
He ayrıca doktorların zor şartlarda olması öküz gibi davranmalarına mazeret olamaz. Zor şartlar demişsinizde çoğu sabahtan akşama oturup gelen hastalara 2 ağrı kesici yazıp gönderen insancıklar
sabahtan akşama oturup gelen hastalara 2 ağrı kesici yazıp gönderen insancıklar dimi yazık lan gerçekten neden bu düşmanlık?tamam anasını satayım var kötü olanları yok mu? her meslekte var boşuna mı yıkılıyor o binalar yok bayram oteller yok konyadaki bina bunları da mühendis müteahhit yaptı yaptırdı neyse ama sonuçta her meslekte var böyle bozuk insanlar.Doktorlar da olucak tabi ama bir empati de yapmak lazım doktorun bir günde neler yaptığını düşün herkes o kadar güçlü olmayabilir bu konularda bir hasta küfür ettiğinde onu hemen unutmayabilir unutabilir de karekterine bağlı bişey ama unutmayacağını onun da psikolojini düşünmek gerekir şimdi dersiniz araştırsaydı da bilseydi hastaların böyle olduğunu ona göre seçseydi doktorluğu doktorluğu ben böyle bilmezdim çünkü ben bi doktora gittiğimde her zaman düzgün saygılı olmaya çalışmışımdır ordan bi umut vardı yani benim için yani zor bişey değil he hastaya güzel davranmak da zor bişey değil inş. dr olunca elimizden geldiğince hatta gelmediği taktirde de en üst düzeyde yardım etmeye çalışırım ama artık bi her şeyi bilmişlikten uzaklaşmamız gerek herkes kendi işini en güzel en doğru nasıl yapabilceğini öğrenmeye çalışmalı başkasının işine parasına çalışma durumuna ya da her neyine bakıyorsa onları bırakmalı hayat bu sonuçta kimin hangi puanı alıp hangi başarıyı yakalayıp nerede çalışacağını kimse bilemez bugün doktrluğa göre çok daha kötü bölümler olarak gözüken bölümlerde okuyan insanlar çok daha başarılı olabilir doktorların yöneticisi olur ben mi umrumda olmaz(inş. bundan sonra da olmaz) şu bölümü okumuş geldi bana yöneticilik yapıyor diye yapabilir ama önemli olan herkesin saygılı dürüst doğru bir şekilde işini yapmaya uğraşması.benim diyeceklerim bu kadar kalın sağlıcakla.İnsancıklar diyen arkadaş da inş. dr olduğumda bu söylediklerini unutmuş olurum da hastalara önyargıyla yaklaşma gafletinde bulunmam sen de kal sağlıcakla

bak kardeş ben beceriksiz doktorlar yüzünden çektiklerimizi buraya yazsam akşama kadar sürer yazmam.
Ben bu ülkede MR ve EMG arasındaki farkı bilmeyen doktor gördüm. Babam doktora diyor hocam yanlışlık olmasın MR olması lazımdı. Doktor atarlı bir şekilde yok hata diyor. Sonuç boşu boşuna emg yapılıyor diğer doktora götürüyoruz ben emg istemedim MR istedim diyor.
Adamlar hem beceriksiz hem ukala. Ben doktorların hepsi kötü demiyorum. Bazıları yanına gelen insana insan gibi muamele etmiyor.
Neymiş efendim bi önceki hasta ile tartışmış. Onun cezasını bana ödetmeye hakkı yok.Herkes işini adam gibi yapsın.
doktorların önüne 2 elimizi önümüze baglayıp giriyoruz yine yaranamıyoruz adamlara.

Kardeş sen gene öyle devam et boşver. Karşına iyi doktorlar da gelecek merak etme. Sen nasıl senden önceki densiz hastanın töhmetini çekmek istemiyorsan sana densizlik yapanın da cezasını başkasına kesme

leite08 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 19:17:43)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leite08

quote:

Orijinalden alıntı: sefa123321

valla arkadaşlar bende doktor olacağım ama çekmecede bir silah duracak her zaman madem öyle işte böyle adam olun lann

aynen bende köşeye beyzbol sopası koycam , vurcam indirem

Bari siz yapmayın arkadaşlar

üstad baksana yazılanlara bıraksak bir kaşıkta boğcaklar bizi , muameleye bak

constantinejohn => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 19:20:49)
Forumda gergin dakikalar yaşanmış. ama dediğim gibi her meslekte öküz öküzdür. yani ha eğitimli öküz ha eğitimsiz öküz. öküze öküz demeyende öküzdür. öküz tıp okursada, hukuk okursada, öğretmenlik, mühendislik okursada öküzdür. demem o ki, bir kişiyi tüm mesleğe genellemeyelim, yada 10 kişiyi. şimdi benim tanıdığım 1-2 mühendis bana küfür etti saldırdı desem sonrada tüm mühendisler şöyle böyle , .....nın önde gideni desem , o meslek sahiplerinin hoşuna gidermi, veya öğretmenler veya polis-asker herneyse...

< Resime gitmek için tıklayın >

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 19:30:29)
quote:

Orijinalden alıntı: secabemu

Forumda gergin dakikalar yaşanmış. ama dediğim gibi her meslekte öküz öküzdür. yani ha eğitimli öküz ha eğitimsiz öküz. öküze öküz demeyende öküzdür. öküz tıp okursada, hukuk okursada, öğretmenlik, mühendislik okursada öküzdür. demem o ki, bir kişiyi tüm mesleğe genellemeyelim, yada 10 kişiyi. şimdi benim tanıdığım 1-2 mühendis bana küfür etti saldırdı desem sonrada tüm mühendisler şöyle böyle , .....nın önde gideni desem , o meslek sahiplerinin hoşuna gidermi, veya öğretmenler veya polis-asker herneyse...

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaş noktayı koymuş helal olsun

theycantmeasureheart => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 19:32:17)
Gürde 300 civarı hastaya bakan bir doktora konuşun böyle siz aferin. Ayda 20den fazla nöbet tutan doktorlara böyle konuşun siz aferin.

Roinless~ => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 19:48:13)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

doktorlari savunmayin bana.. devlet hastanelerinin %99 unu kes at adam gibi 1 tane doktor yok birde laf felanda soramassin adami terslerler sürekli.. millet iyi yapiyor dövmekle cünkü tatli dilden anladiklari yok onlarin.

+1 Bu işlerini ciddiye almayan sözde doktorlar yüzünden binlerce insan ya sakat kalıyor ya da hayatından oluyor sonra da doktor dövmek yasakmış o zaman o da işini düzgün yapsaymış

Azıcık kafan çalışsa biyolji bilsen tıbbıın araba tamirciliği gibi bir şey olmadığını hiç bir şeyin sonucunun %100 olmadığını bilirdin.her hastanın iyi olması iyileşmesi mümkün değildir. Doktorların ilahi güçleri yok.Şu an bile tıbbın bilmediği belki binlerce hastalık var.Kendi tedavini kendin yap o zaman hiç bir doktora gidip de başını yakma

Başka bir mesajında belirtmişsin hatalar artacaksa doktorlar daha çok dayak yer bu kadar basit kendi tedavimi kendim yapabilsem zaten doktor olmanıza gerek kalmaz biz durumu iyiye götürmek için doktorlara başvuruyoruz onlar sakat bırakıyor ya da öldürüyor sonra da yok kapıyı çarpmak yasak yok o yasak sen o hataları yaptıkça çok dayak yersin daha

x571 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 20:16:41)
quote:

drmurat17

quote:

Roinless~

quote:

Musculation

quote:

egul

on sene önce babam doktora rüşvet vermediği için ameliyat edilmedi.patlamak üzere olan safra kesesi ile bandırma devlet hastahanesine gitti.insanlar bu hale kendiliğinden gelmediler.eskiden doktora saygı duyulurdu kendileri bu saygıyı kendi elleri ile yok etti.

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 20:44:50)
quote:

quote:

quote:

quote:

doktorlari savunmayin bana.. devlet hastanelerinin %99 unu kes at adam gibi 1 tane doktor yok birde laf felanda soramassin adami terslerler sürekli.. millet iyi yapiyor dövmekle cünkü tatli dilden anladiklari yok onlarin.

+1 Bu işlerini ciddiye almayan sözde doktorlar yüzünden binlerce insan ya sakat kalıyor ya da hayatından oluyor sonra da doktor dövmek yasakmış o zaman o da işini düzgün yapsaymış

Azıcık kafan çalışsa biyolji bilsen tıbbıın araba tamirciliği gibi bir şey olmadığını hiç bir şeyin sonucunun %100 olmadığını bilirdin.her hastanın iyi olması iyileşmesi mümkün değildir. Doktorların ilahi güçleri yok.Şu an bile tıbbın bilmediği belki binlerce hastalık var.Kendi tedavini kendin yap o zaman hiç bir doktora gidip de başını yakma

Başka bir mesajında belirtmişsin hatalar artacaksa doktorlar daha çok dayak yer bu kadar basit kendi tedavimi kendim yapabilsem zaten doktor olmanıza gerek kalmaz biz durumu iyiye götürmek için doktorlara başvuruyoruz onlar sakat bırakıyor ya da öldürüyor sonra da yok kapıyı çarpmak yasak yok o yasak sen o hataları yaptıkça çok dayak yersin daha

Sen kimsin böyle herkese dayak atıyorsun

Roinless~ => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 20:47:06)
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hasta yakınıyım ve ben yakınımı doktora emanet ettiysem o sakat bırakıyor veya öldürüyorsa dayak atmak en doğal hakkım

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 20:49:25)
Bak ergen kardeşim kimsenin kimseyi hiç bir zaman dövme hakkı yok biraz daha ısrar edersen seni savcılığa veririm baban döver

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 20:51:40)
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hasta yakınıyım ve ben yakınımı doktora emanet ettiysem o sakat bırakıyor veya öldürüyorsa dayak atmak en doğal hakkım

Bak ergen kardeşim kimsenin kimseyi hiç bir zaman dövme hakkı yok biraz daha ısrar edersen seni savcılığa veririm baban döver

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 20:53:40)
quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

drmurat17

quote:

Roinless~

quote:

Musculation

quote:

egul

on sene önce babam doktora rüşvet vermediği için ameliyat edilmedi.patlamak üzere olan safra kesesi ile bandırma devlet hastahanesine gitti.insanlar bu hale kendiliğinden gelmediler.eskiden doktora saygı duyulurdu kendileri bu saygıyı kendi elleri ile yok etti.

Yapılan şeyi tasvip etmek mümkün değil.Bu tür meslektaşlarımızı lanetlerim ancak

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 21:04:07)
quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Geçenlerde bir hastanede herkesin görebileceği şekilde bir tabela asılmış okudukça dehşete kapıldım bu nasıl bişeydir bu nasıl bir kanundur yazmışlar hangi durumlarda hastanın savcılığa şikayet edileceği diye kapıyı çarpmaktan tutunda imalı konuşmaya sesini yükseltmekten neredeyse hastanın öf demesine kadar her türlü durumda savcılığa şikayet edileceğinden utanmadan yazıp duvara asmışlar. Bu nasıl bir uygulmadır tamam doktorlara bazen şiddet uygulanıyor diye her zaman haklılarmı. Bu uygulama şuna benziyor terörü bahane eden amerikanın durumu fırsat bilip özgürlükleri sınırlamasına. Ne yani üç beş kişinin yaptığı yüzünden tüm doktorlara nasıl bu süper yetkiler verilir. Ki çoğu zaman hastalar gerçekten haklı oluyor doktorlar gerçekten baştan savma şekilde muayene edip yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Gereken tahlilleri röntgenleri çekmeyip teşhis bile koymadan hastayı yolluyorlar. Bu nasıl bir uygulama ve kanun gözüyle hastaları korkutmadırki diktatör devletlerde bile rastlanmayacak bir tabelayla hastaları tehdit eder şekilde asmışlar.

sebenlideniz => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 21:15:36)
Ne kadar nankör insanlar var yav :( Gecenin bir yarısı karının koynundan kalkıp hastaneye gelen doktorları, İftar vakti hasta naklinde olan 112 çalışanlarını, bayan hastaya iğne yaptı diye kocasından dayak yiyen sağlık memurlarının sadece kötüyanlarını görmek ve onlara hata yaptı diye dayak atmaya hakkının olduğunu söylemek... Roinless~ senin neyi hakettiğini aslında ben iyi biliyorum :)

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 21:25:44)
quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

Doktorlara cok iyi oluyor kendini oyle biraey saniyorlarki sanki basbakanlar. Ulan sen kimsin adamin zaten acisi var hastasi var birde sen artist artist seyler yapiyorsun. Tersliyorsun insani. Bunu bende yasadim hastahanede. Hastamizin yataginin carsaflari iki gunde bir degistirilmeli 1 hafta boyunca degistirmemisler. Oradaki yetkiliye soyledim dedim neden degistirilmiyor bana diyorki ilgilenilmemistir. Bende nasil ilgilenilmez cabuk degistirin dedim diyorki boyle konusursaniz hic degistirmezler soyliyim. Gelde dovme simdi ??

Bi tanidigim doktoru dovdu hatta yangin tüpünu parcaladi kafasinda doktorun cokta iyi yapti o olayi anlatsam agziniz acik kalir. Nasil doktorlar var bi bilseniz ...

Hasta yatağının çarşafından hemşire ve personel sorumludur ama genelde onlar aradan sıyrılıp hasta yakınlarına doktoru hedef göstermeyi çok güzel başarırlar maalesef. Arkadaşınız yanlış yapmış. Şiddet hiç bir şeyi çözmez

Akhilleus => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 21:31:01)
Begenmeyen cinciye,hocaya gitsin.Yeter be gicik oluyorum su millete.Tamam uyuz doktorlarda var ama kolay meslek degil, biraz anlayis lutfen.Bazi hastalar var insanin yanlis tedavi uygulayip gebertesi gelir.Ozelliklede son zamanlarda kara carsaflilar iyice azitti.ukala ukala tavirlar.randevusuz oldugu halde milletin onune gecip hak yemeler.boyle insanlarin Allah belasini versin

drmurat17 => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 21:33:46)
quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Begenmeyen cinciye,hocaya gitsin.Yeter be gicik oluyorum su millete.Tamam uyuz doktorlarda var ama kolay meslek degil, biraz anlayis lutfen.Bazi hastalar var insanin yanlis tedavi uygulayip gebertesi gelir.Ozelliklede son zamanlarda kara carsaflilar iyice azitti.ukala ukala tavirlar.randevusuz oldugu halde milletin onune gecip hak yemeler.boyle insanlarin Allah belasini versin

Ewet tabi randevusuz girmeye çalışanlar bir de kavga çıkarıyor.Benim tespitim şu Türkiye de şu an en güzel meslek esnaflık.10!a aldığını 15'e sat insanlar da mutlu ne güzel.Askerlik doktorluk öğretmenlik bilim adamı olmak bunlar kötü artık

deneme tahtasi => Doktorlara öf demek bile yasak!! (13.8.2012 21:34:27)
bosu bosuna tartisiliyor.durumdan memnun degilsen gidersin sikayet edersin.

hem hasta haklari hem hekim haklari kanunla belirlenmis durumda.

Sayfa: << < önceki 6 7 [8] 9 10   sonraki >     >>