Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.709
Cevap
448
Favori
3.735.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21592160216121622163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen bu gidişle fiyat doblo alacan arkada bağımsız süspansiyon daha ne istiyon

Bu sayfa ne ara 1400 sayfa oldu yav gerçi seninde katkin büyük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

2015 Peugeot 308 Active BlueHDI EAT6 Lav Kırmızısı
    2016 VW Golf VII 1.2 TSI DSG Comfortline + IGP + SKP - Saf Beyaz
    2020 VW Tiguan GT Executive Edition 190hp 4Motion RLine - Indium Gri
  • otmotvmhndsi O kullanıcısına yanıt
    Tsi 125 manuel.araç 12 bin km de ilk bakıma girmedi henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu çok net söyleyebilirim ki 1.4 tsi 125 lik motor hem tüketim hem de performans olarak tatmin ediyor.inanılmaz tüketim değerlerini yakalabiliyorsunuz.her farklı kullanım tecrübesinde ne kadar dengeli bir motor olduğunu anladım.

Tiguanı daha detaylı gözlemleyip kıyasladıgında durumlar degişebiliyor. Begenilmeyebilir.
    volkwagenin yeni yüzü belirginleşti passatla başlayıp diger modellerdede benzer yüzler görcegiz.

Kimisi begenir kimisi begenmez tartışılır.
    Volkswagenin yeni yüzü xenon far yapısıyla veya higled yapısıyla canbuluyor. Bunun dışında halogen farlarla ön yüz birseye benzemiyor.

Tekrar tiguana gönecek olursak
    Detaylı incelendiğinde kendima konuşmak gerekirse
    Ön taraf rangerover arka taraf ilk cıkan bmw x5
    Bu tasarımları 2002 yıllarında günümüze kadar gördüğümüz için
    Yeni tiguan pekte cazip gelmemeye başladı.

Alınabilirmi alınır... Eski kasaya göre çıtası yüksek.
    Yeni yüzü golfe + - ne katacak çok merak ediyorum.

• Teşekkürler cevap için.

2015 Peugeot 308 Active BlueHDI EAT6 Lav Kırmızısı
    2016 VW Golf VII 1.2 TSI DSG Comfortline + IGP + SKP - Saf Beyaz
    2020 VW Tiguan GT Executive Edition 190hp 4Motion RLine - Indium Gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Yeni Tiguan'ı bir ben mi beğenmedim acaba Kasa kullanışlı ama hem iç kalite hem dış tasarım hiç bana hitap etmedi. Oysa gelmeden önce beklentilerim büyüktü. Passat'la başlayıp Tiguan'la devam eden burun tasarımı inşallah yeni Mk8 GOLF'e de bulaşmaz. Motor şanzıman olarak da 1.6 TDi DSG gelmeden o yakıt tüketimini göğüslemek için aracı tamamen keyfe keder kullanmak lazım.

Bende hiç beğenmedim hocam.Özellikle arka taraf çok demode.Kısa sürede makyaj yiyebilir.Eski kasası daha güzeldi bence

Hocam Kodiaq tasarım olarak gerçekten daha güzel olmuş. Arka stoplar filan daha modern duruyor. Aracın gösterge tablosu dandik ama lcd - hayalet gelirse o da kurtarır. Tiguan yine iyi satar kullanışlılığı ve segmentinin bilinen bir modeli olması nedeniyle ama tasarımda keyif vermediği kesin. Boyunun uzayıp orantısal uyuma erişmesi güzel ama burun ve stop tasarımı ile jant tasarımlarını hiç sevmedim.

Hocam Kodiaq tasarım olarak gerçekten daha güzel olmuş. Arka stoplar filan daha modern duruyor. Aracın gösterge tablosu dandik ama lcd - hayalet gelirse o da kurtarır. Tiguan yine iyi satar kullanışlılığı ve segmentinin bilinen bir modeli olması nedeniyle ama tasarımda keyif vermediği kesin. Boyunun uzayıp orantısal uyuma erişmesi güzel ama burun ve stop tasarımı ile jant tasarımlarını hiç sevmedim.

Evet arka stopları hiç beğenmedim bende.
    Skodayı hiç incelemedim ama yeni 3008 bomba geliyor.
    Skoda ve seattan fiyat olarak umutluyum ama 3008 uçuk fiyattan girecek gibi.Ama çok çok iyi yapmışlar.Araç yüksek fiyattan satılmayacağı için fiyat düşüşü için şimdiden pusuya yattım.
    Aslında bir iki sene içinde yeni motor şanzıman gelme durumuda var.Bekleyeceğiz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

Evet arka stopları hiç beğenmedim bende.
    Skodayı hiç incelemedim ama yeni 3008 bomba geliyor.
    Skoda ve seattan fiyat olarak umutluyum ama 3008 uçuk fiyattan girecek gibi.Ama çok çok iyi yapmışlar.Araç yüksek fiyattan satılmayacağı için fiyat düşüşü için şimdiden pusuya yattım.
    Aslında bir iki sene içinde yeni motor şanzıman gelme durumuda var.Bekleyeceğiz artık.

Aynen hocam Tiguan berbat onu alanın aklından şüphe ederim.

(Tutulmazsa 2.eli ucuzlar bende alırım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vibrant

Alttaki 3 serisi çok güzel ama benzinli 2009 model 60.000 de bir araba.
    1.6 Fazla yakmaz mı acaba? Kullanan varsa yönlendirsin tabiki de.Ama bu özelliklere sahip bir araba bana pahalı gibi geldi.

318d var ama km fazla oluyor fiyatta 80'e çıkıyor...

Tahminimce ş.içi 8-9 belki 10 litre ş.dışı 5-6 litre yakar.

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Sen bu gidişle fiyat doblo alacan arkada bağımsız süspansiyon daha ne istiyon

Bu sayfa ne ara 1400 sayfa oldu yav gerçi seninde katkin büyük

Civic ana konusunu maaf etmişler.

Almayı düşünen biri vazgeçer.

LPG uyumu iyi ama 50'ye Golf 6 varken Civic alınmaz bence.

quote:

Kodiaq ı ben de merakla bekliyorum. Skoda'nın Simply Clever felsefesiyle bir kaç güzel ayrıntı gelecek diyorlar. 2.eli pek iyi olmaz ama bakmak lazım. Tam Tiguan'a eş olmayacak hem de. Oraya Yeni Yeti oturacak, Kodiaq biraz daha büyük bir SUV olacak.

SUV ve MPV lerin sürüş pozisyonu yanında diğerleri spor kalıyor tabi. Onlar da viraj ve otobanlarda daha avantajli. Tercih meselesi.

Olmuş gibi duruyor

Golf üzerinden anlatayım :

308-Donanımlı

Leon-Tasarımı iyi.

Octavia-Bagajı büyük.

Golfe alternatif bu kadar seçenek varken niye her sene 25.000 kişi Golf aldı.

En basidinden sizler niye Golf aldınız?

Bu olayda öyle kısaca insanlar yine VW , yine Tiguan alacak Golf varken diğerleri nasıl alınmıyorsa Tiguan içinde durum böyle.

Ben tavan çıtası haricinde arabayı beğendim far/lastik jant vs. bunlar aldıktan sonra değiştirilebilir.

• Arabanın dışı güzel de iç tasarımı bence çok kötü.Malzemeden kısmışlar gibi.Biraz daha oturaklı bir iç dizayn yapılabilirdi.

Tiguan açıkcası dış tasarımını beğendim.İç dizayn da güzel ama golf e benziyor gibi, biraz genişletilmş gibi göğüs kısmı.

Sen zaten 70 lere çıktıysan golf 7 almanı tavsiye ederim.Ne de olsa golf konusundayız :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    &amp;amp;#33590;&amp;amp;#24198;&amp;amp;#20856;&amp;amp;#19968;&amp;amp;#26479;
    PSN:VibrantTR
  • Kaç beygir 3.18d ler.Birtane görüyorum arasıra çok temiz bir araç.

Tiguan birden çok çocuklu aileler için çok ideal uzun yolda da hiç yoracağını sanmıyorum iç dizaynda orta konsol vitesin önüyle Golfteki gibi bitişik değil benim için güzel bir detay.

Keşke 70'im olsa ,1.4 TSi Highline manuel 7 alırım maalesef yok 6 kasa alabilirsem şanslı sayılırım . ;)

Orijinalden alıntı: my1863

Midline plus ile comfortline arasında donanım farkı var o tamam.benim merak ettiğim husus tekerlek boyutları aynı mı

Birisi R15 diğeri R16 .

Yıldız jant Comf.

Orijinalden alıntı: icemy

Kaç beygir 3.18d ler.Birtane görüyorum arasıra çok temiz bir araç.

143 beygir olmalı hocam.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.