Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53.709
Cevap
458
Favori
3.637.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedd_26

    Midline plus ve diğer donanım paketleri arasında sadece donanım ve teker çaplarında farklılık var.şunu net söyleyebilirim ki teker çapı büyüdükçe aracın yol tutuşu daha iyi olur koltuklara gelince sizi rahatsız etmez ama spor koltukların konforunu vermez!fonksiyonel direksiyonun yaptığı hiç bir şeyi (cruse control hariç) koldan destek almanız mümkün değil bütün işlerinizi parmakla yapmak zorundasınız!
    Donanımı sonradan ekletmek yerine dolu araç almak daha düşük maliyetlidir bu yüzden comfort U bekleyip az farkla daha dolu bir araç sahibi olabilirdiniz

    cevabınız için teşekkürler haklısınız dolu araç almak daha düşük maliyetli ancak bütçeyi o kadar zorlayamam birde şuan kullandığım araç clio3. Clio'dan sonra herhangi bir pişmanlık yaşayacağımı zannetmiyorum yalnız en azından koldan ses ayarı yapılabilseymiş iyi olurmuş, benim boş cliomda bile var




  • 1.2 TSİ Comfort DSG Beyaz aracımı 3 gün önce Balıkesir Yağcı Otomotivden teslim aldım.
    (Yakın ilgisi nedeniyle Semih Poyraz beye teşekkür ederim)

    İlk izlenimlerimi sizinle paylaşmak ve objektif olarak yorumlamak istiyorum.

    1. Araçla 174 km de. 120 km şehiriçi orta yoğunluktaki trafikte kalanı çevre yolunda yapılmıştır. Ort.tüketim değeri 6.7 dir. Daha önce polo 1.4 otm.,honda civic1.6, passat 1.9 tdi kullanan biri olarak yeni motorun bu yakıtı beni memnun etti. Sakin kullanımda düşeceğini sanıyorum.

    2. Araç son derece sessiz çalışıyor ve performansı oldukça iyi. DSG ve Start stop sistemi iyi çalışıyor. Trafik lambaları eskisi gibi sinir bozmuyor. İlk kullandığımda 120km civarında sol taraftan gelen hafif bir rüzgar sesi duymuştum. Ancak daha sonra kulak alışıyor sanırım. Düşük süratte bozuk zeminde içeriye fazla ses almıyor. Yüksek süratte çok rahatsız etmeyen bir yol sesi var. (Lastikler Dunlop). Gece sislerin dönüş yönünü aydınlatması çok faydalı bir ayrıntı.

    3. Bilgi ve medya ekranı çok kullanışlı. (SD kart takıyorum) radyo sorunsuz. Ambians aydınlatması ve piano black kaplamalar çok yakışmış golfe. Direksiyon manevrada orta sertlikte. Spor koltukları beğendim.

    4. Comf. donanımındaki bir araçta arka park sensörü ve hız sabitleyicinin olması gerekirdi. Park sensörünü serviste taktılar. Cc gelirse almayı düşünüyorum. 2 yıl garanti uzatımı aldım.

    5. Özet olarak sürüşü zevkli, insanı yormayan, ekonomik ve bütçeme uygun bir araç aldığım kanaatindeyim.

    Araç sahiplerine kazasız yolculuklar dilerim. Yakıt verilerini ileride sizinle paylaşırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubturan

    Arkadaşlar aracım dün geldi fakat yakıtı şu anlık beni pek tatmin etmedi sizce daha düşme olur mu?



    Ortalama hıza bakılırsa şehir içi dur-kalk lı bir yolda kullanmışsınız.

    aracın yeni olması havanında soğuk oluşu tüketimi birmiktar yukarı çekmiş.

    ilerleyen zamanlarda düşer. bu ortalama hıza göre de 7 litre normaldir.

    bu koşullarda benzinlinin yakacağı 9 l den aşağı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M V P

    quote:

    Orijinalden alıntı: ziya13

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lady GarGara

    quote:

    Orijinalden alıntı: umutsirvan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lady GarGara

    Arkadaşlar, yakıt tüketim değerlerinizi resimle paylaşırken lütfen altına,üstüne, motorun da ne olduğunu yazın. Buradaki Golf 7 sahiplerinin motorlarını ezbere bilmiyoruz, malesef.

    Ayrıca 1.2 ve 1.4 TSI'la uzun yol yapan yok mu hala? 5.0 litre ortalama değer yakalayabilen var mı?

    Beykoz'dan kalkıp gidicem Altur'a, tak etti vallahi.

    Araç yine arızalı idi hocam. Ne sıkıntısı varsa artık

    Hocam artık dayanamıcam vallahi.

    Araba değiştirmede bir işim rast gitmedi gitti vallahi, acayip bunaldım.

    Euro'nun 2.1'lere düştüğü zaman 116i alıcaktık, karar verdik, söylemesi ayıptır kiracımız çıkacak gibiydi, ben de vazgeçtim. 1 ay sonra çıkmayacağını söyledi, Euro 2.35 oldu, sonra boş BMW'ye de binmek istemem diye tutturdum vazgeçtim 116i'den.

    Bizimkiler Golf'ün yeni kasasına geçelim dediler. Golf 7 dizele geçicektim en başta, sonra baktım manuel'i yine 5 ileri, benim kendi aracımda 5 ileri ve aracımından tek şikayet olduğum konu da bu zaten. Tekrar aynı hatayı yapmam dedim.

    Sonra dedim Golf 1.4 TSI 140 hp ACT'ye geçeyim, tüketimi, benim dizel golf 6 ile aynı. Hem biraz daha para cebimizde kalır(116i'ye göre). Sonra baktım bunda da manuel gelmiyormuş!

    Sonra dedim bu da olmayacak, tüketim biraz daha fazla olsun 1.4 tsi 122 hp olsun. Sonra 1.2 TSI'ın verilerine baktım dedim bu araç tam benlik, hem fiyatı 1.4'ten düşük, hem yakıtı düşük, performansı'da benim için kesinlikle tatmin edici. Zaten altımda giden bir araba yoksa(gidenden kastım 320d'den başlıyor) hız yapmayı da pek sevmiyorum.

    Son kararımı verdim dedim ben 1.2 TSI alacağım manuel ve highline. Gel gelelim, Doğuş bu seferde 1.2 TSI'a Highline koymadı, comfortline var sadece.

    İyi dedim lanet olsun allah belalarını versin comfortline alayım, sonra acı gerçek ''1.2 TSI comfortline siparişi alamıyoruz''. Hay ben sizin!

    2 aydır bekliyorum, daha da bekleyecek gücüm pek kalmadı. Bir an önce siparişimi vermek istiyorum artık. Şimdi 2013 modellere de 4 bin TL'lik gibi bir zam gelirse bardağı taşıran son damla olur bu. Araba değiştirme olayını rahat bi 10 sene ertelerim herhalde.

    İçimi size baya bi döktüm vallahi hocam. Olay bundan ibaret.

    Ortada bu doğuş faktörü varken senin gibi herkes sinirden ölüyor hocam merak etme yalnız değilsin. Dünya piyasasında ilk baz alınan şey, hangi ülkenin neyi, ne kadar tükettiğidir. Haliyle burada vag'a bu bilgiyi ileten doğuşun ta kendisidir. Türkiyede insanların nasıl bir tüketim içinde olduğu bir kaç yıldır ortada. Özellikle benzin fiyatarının alıp yürüdüğü bir ülkede ister istemez insanlar dizel araç talebindeler. Dolayısıyla golf7 çıkmadan önce bu talep doğrultusunda Türkiye için çok ama çok önceden dizel golf7'ler çoktan üretildi ve Türkiye'ye hepsi gönderildi. Haliyle vag sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya araç ürettiği için, yoğunuluğun da etkisi ve doğuş'un da bunu fırsata çevirmesi etkisiyle önce dizelleri tüketmek istemekte. Yani burda acı gerçek şu ki, insanların nasıl bir araç istediği hiç önemli değil, "eldekiler bu, şu an bunlar tüketilecek ya da elimdeki diğer ülkelerin siparişlerini yetiştirecem ancak ondan sonra senin siparişini alırım. O arada da istediğim gibi zam yapma hakkına sahip olurum" düşüncesi var maalesef. Ama forumda daha önceden bir arkadaş yazmıştı. Bu golf7 deki tdi statejisi maalesef tutmadı ve dizeller elde kaldı. Peşinden koşan bir çok rakip (kia, hyundai, vs) şu an bir çok kişi de biliyor ki vw e artık kafa tutmaya başladı. İnşallah değer vermediği müşterilerine bir gün muhtaç olmazlar.

    Bana göre VW'nin dizel araç stratejisi, ülkemizde özellikle son dönemde bilinçsizliğe varan bir şekilde dizel araç talebine dayanıyor. Yakıt fiyatları arasındaki fark bu kadar azaldığı halde bu kadar talep olmasını ilginç buluyorum, herhalde herkes çok km yapıyor. Satıcı da haklı olarak çok satanı getirmek isteyecektir. Bu dönemde istenen kadar araç getirilmemesinin bir nedeninin de model yılı değişikliği düzenlemesi olduğunu düşünüyorum. Özellikle yeni bir modelde elde araç kalmasını istememiş olabilirler. Şöyle de düşünebiliriz. Bu kadar dizele talep olmasına karşın az dizel araç getirip çok benzinli araç getirselerdi bu sefer de bu kadar talebe karşın niye dizel araç getirmiyorlar diye şikayet olacaktı.

    Burada fiyat yüksek, araç yok, kalite düşük, sorun var vs vs dense de piyasa verileri VW'nin gerçekten tutulduğunu gösteriyor.

    kesınlıkle doğru bir yorum. VW tartışmasız üst düzey araçlar cıkarıyor ve bağımlılık yaratıyor ancak bu olayda Doğuş Oto'nun payı sıfırdır, çünkü Doğuş Oto skandal bir distribütördür. VW, kesinlikle Doğuş oto ile olan anlaşmasını gözden geçirmelidir. Ne çalışanları ne de yönetimi 5 para etmez. Bu kadar kişi aylardır şikayetçi ve mağdur ise Doğuş Oto'nun bu işi becerememesini kabullenmek kaçınılmazdır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurcangg


    quote:

    Orijinalden alıntı: mmcivil

    Ya bu vw bayilerindeki satış danışmanlarının cahilliğinden de gına geldi artık. Dün adama cc sonradan taktırsak da oluyor sanırım, özel siparişe girmeden araç alsak gibi soracak oldum, yok illa diyor ki direksiyon sistemi değişecek, daha az düğme var comfortlinelarda diyo, ya arkadaş internet sitenize hiç mi bakmıyorsun diyorum, sinyal kolunu değiştiriyorlar, oradaki aksesuar listesi öyle diyorum adam hala bana direksiyon diyo ya. O golf 6 içindir diyo. Gel de seni hem ciddiye almayan hem de bi b.ktan anlamayan adamlarla araba alışverişine gir. Almıyorum, gelsin octavia

    Benim satis temsilcime 1.4 lerde bagimsiz suspansiyon var mi diye sordum bana hepsinde var dedi :) bende olur mu 1.2 ler ve 1.6 larda yokmus dedim alla alla dedi :)





  • merhaba

    arkadaşlar satış temsilcileri ile ilgi sorunlarınızı şikayetlerinizi burdan yapmak yerini, satış müdürlerine yapmanızı tavsiye ederim.
    ben bunu ankara doğuşta yapmıştım. ilginçtir o arkadaşı bu sene show room da hiç görmedim.

    saygılar.
  • Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 gündür Golf 7 1.6 TDI Highline mauele biniyorum, metalik tungsten gri renk+bixenon, Aralık ayında 62.500 tl anlaştık sonra ikinci kez mtv yatırmamak için Ocak ta arabanın trafiğe çıkışını yapmak istediğimi soyledim ve boylece plaka ve mtv masrafları iade ettiler (834tl), 425 tl ye plaka+ruhsat+mtv kendim yaptırdım yani araç bana 62.091 tl gelmiş oldu,fiyat sizce normal mi? birde kafama takılan bazı noktalar var bunların bazılarını forumda yazılanlardan okuyarak giderdim,mesala ben aracı highline aldım ama navigasyon,şerit asistanı ve orjinal ebatta yedek lastik, ( yedek lastik kücük ),kaucuk paspas yok sanırım bunlar opsiyonel,birde üzerinde ki lastikler dunlop yedek lastik ise hankook bunuda anlıyamadım, araçla soylenen bazı problemler ses alması,camlar,radyo vb hiç bir sorun yok çok şükür, hoşuma giden yönleri gayet sessiz,park assistanı harika,hız sabitleyici pratik,kör noktaları gösteren direksiyona duyarlı farlar,yokus kalkıs desteği,start-stop,park freni, hepsi gayet memnun edici,henuz aracımı tam olarak tanıyamadım daha araçımda olup olmadığını bilmediğim bir çok özellik var mesala yorgunluk tespit sistemi,geri vitese gore kendini ayarlayan aynalar varmı bilmiyorum, şuan aklıma gelmeyen şeyler de var bu yüzden burdaki arkadaslarla iletişim içinde olmak isterim,aracıma kaucuk paspas ve kış lastiği almak istiyorum bilindik markalar arasında hesaplı olarak lassa snowways ler 335 tl idi,sizin tavsiye edebileceginiz memnun kaldığınız kış lastikleri neler acaba sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim,bütün golf alan arkadaşlara hayırlu,uğurlu olsun Allah kazan bela vermeden sorunsuzca binmeyi nasip etsin,şimdiden herkese teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroltuna -- 7 Ocak 2013; 19:18:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akifsari

    quote:

    Orijinalden alıntı: ubturan

    Arkadaşlar aracım dün geldi fakat yakıtı şu anlık beni pek tatmin etmedi sizce daha düşme olur mu?



    Ortalama hıza bakılırsa şehir içi dur-kalk lı bir yolda kullanmışsınız.

    aracın yeni olması havanında soğuk oluşu tüketimi birmiktar yukarı çekmiş.

    ilerleyen zamanlarda düşer. bu ortalama hıza göre de 7 litre normaldir.

    bu koşullarda benzinlinin yakacağı 9 l den aşağı olmaz.





    Teşekkür ederim bu bilgilere göre normal diyosunuz yani.
  • herkese merhaba .çok yakında golf 1.2 tsi kullanıcısı olacağım.12 sene vw bora kullandım.vw konusunda profesyonel olduğumu düşünüyorum.yeni araba arayışımda 16 tane araç test ettim.peynir ekmek gibi satılan arabaların ne kadar güvensiz kalitesiz olduğunu,teneke yığınlarını ,plastik arabaları gördüm.test araçlarına lpg taktıranlarımı ararsınız,aracın güvenliği aşikar olduğu için yarış pilotlarını sırf sizi nakavt etmek için sizinle teste çıkaranlarımı ararsınız hepsi var merak etmeyin.araç testine gittiğim bir çok bayi de,içeri müşteri girdiği için bayram yapıyordu.vw almayacaktım.çünkü 12 sene boyunca yaşadıklarımdan kitap olurdu.verdiğim parada cabası.ama sonuçta araçlarının yeri çok ayrı .şöyle anlatayım.hani vardır ya bazı şeyler tehlikelidir size problem çıkarır sizi üzer zarar verir,ama onsuz da yapamazsınız.işte vw.2012 satış rakamları 58 bin galiba .buyrun size bi link burda tüm satış rakamları var.
    http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=35
    vw 58 bindeğil 158 bin getirse bence onuda satar.ama ne gerek var az sat öz sat.mal iyiyse talep herzaman olur.ticaret hocam .bu ara bunları yazarken sanmayın övüyorum vw yi.hatta sinirliyim.yeni golün resimleriyle alacağım araç. arasında farkları göründe çıldırdım.mesela önfar yıkama sistemi hiçbiryerde yazmıyor .ama bana gelen araçta yok.tüm resimlerde xenon far var ama gelen araç halogen ampul.gelde çıldırma.yağmur sensörünü hangi gerizekalı highline paketine koyduysa, onu türkiyeye getirip 70 km hızla giderken karşıdan gelen kamyonun yağmurda arabasına sıçrattığı suyla ön cambloke olduğunda başına gelecekleri görmesini isterdim.otomatik kararan aynayıda almış aynı gerizekalı .çünkü hiç arkasında 20 senedir far ayarlatmamış kısa ve uzun far arasındaki farkı bilmeyen şöför olmamış.bunlar lüks değil.madem güvenlik al sana güvenlik.hem araçlarına opsiyon aldıramıyor.hemde sınıf seçeneği sunuyor.madem öyle tek sınıf çıkar.herkes onu alsın.
    forumda yazılan bir çok yoruma sonuna kadar katılıyorum.ama işte acı bir gerçek var .çözülmüyor o .para para para.arz talep kanunu.çok satarsan tok olursun.az satarsan nasıl satarım diye kıvranırsın.vw şu an tepelerde ,ama elbet onunda ineceği gün gelir.
    araba alacak herkese hayırlı olsun.araba almak veya değiştirmek isteyen herkese bir kaç ufak tavsiye vermek istiyorum.
    1.araba almadan sizin için neyin önemli olduğuna karar verin.(yakıt,güvenlik,fonksiyon,güç,estetik,parça kalitesi,fiyat,servis)ilk aklıma gelenler.hepsi birden olmaz hepsini istiyorsan en az 80 bin tl lazım bence
    2.size uyan araç sınıfındaki tüm arabaları test edin.beğendiğinizi 2 ci defa yanınızda biriyle test edin.eşiniz kardeşiniz babanız arkadaşınız.onlar gerçekleri sizden farklı görüyor.
    3.seçtiğiniz aracın kesinlikle çarpışma testlerini inceleyin.sonuçlar fikirlerinizi değiştirebilir.
    bunlar benim görüşlerimdir.kimseyi kırmak yargılamak amacında değilim.iyi geceler dilerim...





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubturan

    quote:

    Orijinalden alıntı: akifsari

    quote:

    Orijinalden alıntı: ubturan

    Arkadaşlar aracım dün geldi fakat yakıtı şu anlık beni pek tatmin etmedi sizce daha düşme olur mu?



    Ortalama hıza bakılırsa şehir içi dur-kalk lı bir yolda kullanmışsınız.

    aracın yeni olması havanında soğuk oluşu tüketimi birmiktar yukarı çekmiş.

    ilerleyen zamanlarda düşer. bu ortalama hıza göre de 7 litre normaldir.

    bu koşullarda benzinlinin yakacağı 9 l den aşağı olmaz.





    Teşekkür ederim bu bilgilere göre normal diyosunuz yani.

    Bence de normal değerler bu kullanım şartlarına göre.. Zamanla düşecektir şüpheniz olmasın, uzun yolda 80-90 km sabit hızla çok rahat 4 lt/100km nin altında değerlere iniyor araç..




  • Merhaba arkadaşlar,

    Nasipse Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Highline donanım alacağım. Çok kilometre yapmadığım için (yılda 1 kez bolu dan izmir e git gel olacak en uzun mesafe) benzinli düşünüyorum.

    Aracın yanında hediye olarak ne isteyebilirim ya da neler verirler?

    Halojen var ile Xenon far arasındaki fark nedir? Nasıl anlarım?

    Aracın Highline olduğunu da sanırım hız sabitleyiciyi gördüğümde anlamış olurum değil mi?

    İlk kez 0 araç alacağım için tecrübesizim.

    Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmcivil

    Ya bu vw bayilerindeki satış danışmanlarının cahilliğinden de gına geldi artık. Dün adama cc sonradan taktırsak da oluyor sanırım, özel siparişe girmeden araç alsak gibi soracak oldum, yok illa diyor ki direksiyon sistemi değişecek, daha az düğme var comfortlinelarda diyo, ya arkadaş internet sitenize hiç mi bakmıyorsun diyorum, sinyal kolunu değiştiriyorlar, oradaki aksesuar listesi öyle diyorum adam hala bana direksiyon diyo ya. O golf 6 içindir diyo. Gel de seni hem ciddiye almayan hem de bi b.ktan anlamayan adamlarla araba alışverişine gir. Almıyorum, gelsin octavia

    aynen... 2 tane 1.4 tsi highline manuel araç alıcaktık kuzenle beraber, doğuşun bu salak stratejisi yüzünden vazgeçtik doğuşa




  • aracınız hayırlı olsun acaba park sensörünün markası ve size maliyeti ne kadar oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmcivil

    Ya bu vw bayilerindeki satış danışmanlarının cahilliğinden de gına geldi artık. Dün adama cc sonradan taktırsak da oluyor sanırım, özel siparişe girmeden araç alsak gibi soracak oldum, yok illa diyor ki direksiyon sistemi değişecek, daha az düğme var comfortlinelarda diyo, ya arkadaş internet sitenize hiç mi bakmıyorsun diyorum, sinyal kolunu değiştiriyorlar, oradaki aksesuar listesi öyle diyorum adam hala bana direksiyon diyo ya. O golf 6 içindir diyo. Gel de seni hem ciddiye almayan hem de bi b.ktan anlamayan adamlarla araba alışverişine gir. Almıyorum, gelsin octavia

    evet satışçılar genelde tam özelliklerini bilmiyorlar, ama vw sitesinde sonradan takılacak hız sabitleyici için şöyle birşey yazılmış. satışçı da muhtemelen bunu referans alarak bilgi vermiştir:

    Sadece küçük bir dokunuş ile aktif hale gelebilen orijinal hız sabitleme sistemi ............... Çok fonksiyonlu direksiyon simidine sahip olmayan araçlar için uygundur.

    http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Golf%20VII&categoryname=Konfor%20ve%20Koruma&itemname=H%C4%B1z%20Sabitleyici%20Sistem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersint79 -- 7 Ocak 2013; 9:49:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeTaK

    quote:

    Orijinalden alıntı: sedd_26

    Midline plus ve diğer donanım paketleri arasında sadece donanım ve teker çaplarında farklılık var.şunu net söyleyebilirim ki teker çapı büyüdükçe aracın yol tutuşu daha iyi olur koltuklara gelince sizi rahatsız etmez ama spor koltukların konforunu vermez!fonksiyonel direksiyonun yaptığı hiç bir şeyi (cruse control hariç) koldan destek almanız mümkün değil bütün işlerinizi parmakla yapmak zorundasınız!
    Donanımı sonradan ekletmek yerine dolu araç almak daha düşük maliyetlidir bu yüzden comfort U bekleyip az farkla daha dolu bir araç sahibi olabilirdiniz

    cevabınız için teşekkürler haklısınız dolu araç almak daha düşük maliyetli ancak bütçeyi o kadar zorlayamam birde şuan kullandığım araç clio3. Clio'dan sonra herhangi bir pişmanlık yaşayacağımı zannetmiyorum yalnız en azından koldan ses ayarı yapılabilseymiş iyi olurmuş, benim boş cliomda bile var


    1.2 midlineda silecek kolundan değiştirebiliyorsunuz şarkıları radyoyu vs.




  • Arkadaşlar merhaba,
    uzun hatta çok uzun süre önce foruma üyeydim ancak uzun süre takip edemediğim için üyeliğim düşmüş. tekrar üye oldum bende. Herkese selamlar.
    Golf 7 alarak tekrar giriş yaptım donanım habere. 1.2 mid. dsg yi 3 ocakta teslim aldım. ortalama 6.3 gibi şu anda 80 km ortalaması.ancak araç daha 100 km.de. manisada şehir içi kullanım değeri bu. ancak aracı sakin ve sabit kızlarda kullanmaya dikkat ediyorum.
    Forumdan cevapları okudum;
    Herkese öncelikle aracı hayırlı olsun. Alacaklara da sabır versin. Manisa Demoto gayet ilgili ve sürekli arayıp bilgi verdiler. ve memnun kaldım.Diğer yerleri bilemem tabiki.
    Araçta gördüğüm bi sıkıntı yok gibi. Ses yalıtımı iyi. DSG şimdilik sıkıntı yok. start-stop randımanlı çalışıyor. Radyo ve ses kalitesi iyi. Çekmeme sıkıntısı yok.
    koltuk döşemesi iyi ancak ilerde nasıl olur bilemem yine. Comfortline vardı ben alacağım zaman ben Mid. tercih ettim. aradaki fonk. direksiyon ve jantlara o kadar para vermek istemedim. onun yerine park sensörü taktırdım meta marka 350 tl ye. ondada problem yok şu anda.
    Aracın gidişi ve yol tutuşu güzel. arka süspansiyonların bağımlı yada bağımsız olması çok farkedilmiyor. Şimdilik durum böyle.
    Hepinize hayırlı işler. Allah işinizi rast getirsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersint79

    quote:

    Orijinalden alıntı: mmcivil

    Ya bu vw bayilerindeki satış danışmanlarının cahilliğinden de gına geldi artık. Dün adama cc sonradan taktırsak da oluyor sanırım, özel siparişe girmeden araç alsak gibi soracak oldum, yok illa diyor ki direksiyon sistemi değişecek, daha az düğme var comfortlinelarda diyo, ya arkadaş internet sitenize hiç mi bakmıyorsun diyorum, sinyal kolunu değiştiriyorlar, oradaki aksesuar listesi öyle diyorum adam hala bana direksiyon diyo ya. O golf 6 içindir diyo. Gel de seni hem ciddiye almayan hem de bi b.ktan anlamayan adamlarla araba alışverişine gir. Almıyorum, gelsin octavia

    evet satışçılar genelde tam özelliklerini bilmiyorlar, ama vw sitesinde sonradan takılacak hız sabitleyici için şöyle birşey yazılmış. satışçı da muhtemelen bunu referans alarak bilgi vermiştir:

    Sadece küçük bir dokunuş ile aktif hale gelebilen orijinal hız sabitleme sistemi ............... Çok fonksiyonlu direksiyon simidine sahip olmayan araçlar için uygundur.

    http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Golf%20VII&categoryname=Konfor%20ve%20Koruma&itemname=H%C4%B1z%20Sabitleyici%20Sistem

    Bu durumda takılabiliyor mu, takılamıyormu acaba? Özellikle Comfortline araçlara...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xcagatay

    quote:

    Orijinalden alıntı: ersint79

    quote:

    Orijinalden alıntı: mmcivil

    Ya bu vw bayilerindeki satış danışmanlarının cahilliğinden de gına geldi artık. Dün adama cc sonradan taktırsak da oluyor sanırım, özel siparişe girmeden araç alsak gibi soracak oldum, yok illa diyor ki direksiyon sistemi değişecek, daha az düğme var comfortlinelarda diyo, ya arkadaş internet sitenize hiç mi bakmıyorsun diyorum, sinyal kolunu değiştiriyorlar, oradaki aksesuar listesi öyle diyorum adam hala bana direksiyon diyo ya. O golf 6 içindir diyo. Gel de seni hem ciddiye almayan hem de bi b.ktan anlamayan adamlarla araba alışverişine gir. Almıyorum, gelsin octavia

    evet satışçılar genelde tam özelliklerini bilmiyorlar, ama vw sitesinde sonradan takılacak hız sabitleyici için şöyle birşey yazılmış. satışçı da muhtemelen bunu referans alarak bilgi vermiştir:

    Sadece küçük bir dokunuş ile aktif hale gelebilen orijinal hız sabitleme sistemi ............... Çok fonksiyonlu direksiyon simidine sahip olmayan araçlar için uygundur.

    http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Golf%20VII&categoryname=Konfor%20ve%20Koruma&itemname=H%C4%B1z%20Sabitleyici%20Sistem

    Bu durumda takılabiliyor mu, takılamıyormu acaba? Özellikle Comfortline araçlara...

    şu an için takılamıyor ama ileride mutlaka comfortline'a göre bir cc yapılacaktır demişlerdi. ben de comfortline sipariş verdim özellikle sormuştum bu yüzden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xcagatay

    quote:

    Orijinalden alıntı: ersint79

    quote:

    Orijinalden alıntı: mmcivil

    Ya bu vw bayilerindeki satış danışmanlarının cahilliğinden de gına geldi artık. Dün adama cc sonradan taktırsak da oluyor sanırım, özel siparişe girmeden araç alsak gibi soracak oldum, yok illa diyor ki direksiyon sistemi değişecek, daha az düğme var comfortlinelarda diyo, ya arkadaş internet sitenize hiç mi bakmıyorsun diyorum, sinyal kolunu değiştiriyorlar, oradaki aksesuar listesi öyle diyorum adam hala bana direksiyon diyo ya. O golf 6 içindir diyo. Gel de seni hem ciddiye almayan hem de bi b.ktan anlamayan adamlarla araba alışverişine gir. Almıyorum, gelsin octavia

    evet satışçılar genelde tam özelliklerini bilmiyorlar, ama vw sitesinde sonradan takılacak hız sabitleyici için şöyle birşey yazılmış. satışçı da muhtemelen bunu referans alarak bilgi vermiştir:

    Sadece küçük bir dokunuş ile aktif hale gelebilen orijinal hız sabitleme sistemi ............... Çok fonksiyonlu direksiyon simidine sahip olmayan araçlar için uygundur.

    http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Golf%20VII&categoryname=Konfor%20ve%20Koruma&itemname=H%C4%B1z%20Sabitleyici%20Sistem

    Bu durumda takılabiliyor mu, takılamıyormu acaba? Özellikle Comfortline araçlara...

    bu konuda en doğru bilgiyi istanbulda ender elektronik verecektir




  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.