ı phoneden ı phoneye rehber foto vıdeo kopyalama (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Apple Bölümü >> iPhone
yılmz00 => ı phoneden ı phoneye rehber foto vıdeo kopyalama (5.8.2012 15:45:03)
Arkadaslar bende sımkılıtlı bır tane ıphone 4 war cıhazı burada acamadıgmdan yurtdısındakı kuzenımın 4s ıle degıstırmeye karar verdım o burada acılıyor bendekıde orada acılıyor. yanı ben kuzenımn telefonundakı rehberlerını fotograflarını vıdeolarını nasıl benım telefona atarım ı tunnesden olurmu

cellman406 => ı phoneden ı phoneye rehber foto vıdeo kopyalama (5.8.2012 15:56:30)
Kuzenin bilgisayarina senin telefonu baglarsan onun foto haric herseyi senin telefona gelir. Tam tersi de gecerli. iTunes tan yapacaksin yani.

Yalniz acil olmasi forumlarda birsey ifade etmez. Basliktaki acil kismini silin lutfen. Sizin sorunuzun baskasinin sorusundan veyahut konusundan hicbir ustunlugu ayricaligi veya acilligi olamaz.

Burning Desire => ı phoneden ı phoneye rehber foto vıdeo kopyalama (5.8.2012 15:58:27)
quote:

Orijinalden alıntı: m.ylmz0

Arkadaslar bende sımkılıtlı bır tane ıphone 4 war cıhazı burada acamadıgmdan yurtdısındakı kuzenımın 4s ıle degıstırmeye karar verdım o burada acılıyor bendekıde orada acılıyor. yanı ben kuzenımn telefonundakı rehberlerını fotograflarını vıdeolarını nasıl benım telefona atarım ı tunnesden olurmu

yılmz00 => ı phoneden ı phoneye rehber foto vıdeo kopyalama (5.8.2012 16:04:17)
quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Kuzenin bilgisayarina senin telefonu baglarsan onun foto haric herseyi senin telefona gelir. Tam tersi de gecerli. iTunes tan yapacaksin yani.

Yalniz acil olmasi forumlarda birsey ifade etmez. Basliktaki acil kismini silin lutfen. Sizin sorunuzun baskasinin sorusundan veyahut konusundan hicbir ustunlugu ayricaligi veya acilligi olamaz.

Hakılısınız duzeltıldı
foto ve vıdeoları atmak ıcın bır cozum varmı

multiTYRT => ı phoneden ı phoneye rehber foto vıdeo kopyalama (5.8.2012 16:13:49)
icloud var aslinda ama sim kilitli dediginize gore itunesden baska careniz yok

Sayfa: [1]