Hols
=> kapanabilir
(5.08.2012 10:53:31)
..
White1nk
=> kapanabilir
(5.08.2012 10:57:03)
Kızla cinsel ilişki yaşadın mı kardeş ?
Yealdıraum
=> kapanabilir
(5.08.2012 10:57:07)
Uzun bir süredir kız arkadaşın yoktu büyük ihtimal. Kız geldi boşluğu doldurdu sonra birden gidince bu hale düştün. 1 hafta sonra üzüntün azalacak, 2 hafta sonra ulan ne gerizekalıymısım şimdi olsa yapmam aynısını diyeceksin.
Hols
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:00:48)
quote:
Orijinalden alıntı: Yealdıraum Uzun bir süredir kız arkadaşın yoktu büyük ihtimal. Kız geldi boşluğu doldurdu sonra birden gidince bu hale düştün. 1 hafta sonra üzüntün azalacak, 2 hafta sonra ulan ne gerizekalıymısım şimdi olsa yapmam aynısını diyeceksin. |
Hayır aksine kızla takılmaya başladığımda 7 aylık ilişkim vardı ve bitti.Eski çıktığım kız yalvardı devam edelim diye hayır istemiyorum dedim.Çünkü içimde o kıza karşı heves bitmişti.
@TheProhecy
5dk yatakta öpüşmüştük teyzesi basmıştı başka cinsel anlamda birşey yaşamadık ama gece cluplerinde gece mutfakta çok öpüştük.
White1nk
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:04:52)
Herşey bu yüzden oluyor... Güzel günler yaşıyorsun. Hayatına bi kaç günlük bi tat geliyor sıkılmıyorsun çok iyi vakit geçiriyorsun ve kız gidince bu hale düşüyorsun. Seni çok iyi anlarım. Yaklaşik 1 sene önce aynı duruma düşmüştüm.
*GameOver*
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:06:37)
quote:
Orijinalden alıntı: Hols quote:
Orijinalden alıntı: Yealdıraum Uzun bir süredir kız arkadaşın yoktu büyük ihtimal. Kız geldi boşluğu doldurdu sonra birden gidince bu hale düştün. 1 hafta sonra üzüntün azalacak, 2 hafta sonra ulan ne gerizekalıymısım şimdi olsa yapmam aynısını diyeceksin. | Hayır aksine kızla takılmaya başladığımda 7 aylık ilişkim vardı ve bitti.Eski çıktığım kız yalvardı devam edelim diye hayır istemiyorum dedim.Çünkü içimde o kıza karşı heves bitmişti. @TheProhecy 5dk yatakta öpüşmüştük teyzesi basmıştı başka cinsel anlamda birşey yaşamadık ama gece cluplerinde gece mutfakta çok öpüştük. |
ilk defa öpüştüysen normaldir ama ilk değilse problem
iDenis
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:09:47)
Londra'ya git diyeceğim, bu sefer kız yüzüne bakmaz bence
White1nk
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:13:05)
Herşey normal seyrinde ilerliyor.. Çok uzun sürmeyecek unutman merak etme. İlkleri yaşadığın için unutamiyorsun. Aynı şeyi yaşadım.
Hastanede , evde , arabada , cafede ilk kez güzel şeyler yaşamıştım bi kızla ve kendimi boşlukta gibi hissettim aynı senin gibi.
Hols
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:13:24)
quote:
Orijinalden alıntı: iDenis Londra'ya git diyeceğim, bu sefer kız yüzüne bakmaz bence |
Bu kız daha gelmeden pasaporta başvurdum Londra'ya gidecektim.Dünde pasaportum geldi ama abim diyorki lise bitti uni'ye gitmiceksin seneye vermezler vizeyi bu sefer ilerdede sorun çıkartırlar hiç gidemessin.Bana anlattığı kadarıyla kız havuz partilerinden gece hayatlarından eksik kalmıyormuş umrumda bile değil ben Londra'ya gidene kadar Allah bilir kaç erkekle birlikte olacak ama yemin ederim umrumda değil.Belki yüzüme bile bakmıcak
Guest-8DA7E2B07
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:13:31)
quote:
Orijinalden alıntı: Hols SS'yle destekli konusunu açmıştım. 10 Gün misafir olarak bizde kaldı dün Londra'ya gitti.Son 1 haftada çok güzel şeyler yaşattı bana bunları anlatmıyorum şuanki içinde bulunduğum ruh halini yazacam lütfen çözüm bulmaya çalışın. - Yaşım 18 daha fakat hayata dair isteğim hevesim kalmadı.Şuan o olmadığı için burda hiç birşeyden zevk almıyorum.Herşey anlamsız geliyor.Yarın 20 günlüğüne yazlığa gidecez bundan 2 hafta önce can atıyordum yazlığa gitmek için şimdi havuza denize girip napacam diyorum.Dokunsalar ağlıcak durumdayım dün akşam arkadaşla sahilde dertleştik ağlamamak için zor tuttum kendimi.Bu ben değilim hayatımda hiç böyle olmadım.Kendimi tanıyamıyorum.Durup durup iç çekiyorum.Hani şuan biri çıkıp deseki hadi tatile bodruma gidecez gece gündüz eğleneceksin cevabım şu olur '' eğlenip napacam? '' Böyle dertlenince hep içerdim şimdi içimden diyorumki '' içince ne olacak? '' Çok büyük çıkmazın içindeyim nasıl atlatacam bunu?Önceden böyle birşey yaşayan oldumu? Niye bu kadar duygusallaştım ben |
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, 1 hafta sonra geçecek bu his.
Hayır, aslında tecrübelerim felan yok.
Guest-1E1ABE892
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:17:35)
Anlıyorum seni. Merak etme geçer en fazla 2 haftaya unutur gidersin, normale dönersin. Kız geldi, güze güzel takıldınız, güzel vakit geçirdiniz. Birden gidince bir boşluğa düştün, hiç bir şeyden tat almıyorsun gibi geliyor. Onla vakit geçirdiğiniz yerlerden geçince iç çekiyorsun. Normal bir durum, fazla sürmez.
iDenis
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:19:12)
quote:
Orijinalden alıntı: Hols quote:
Orijinalden alıntı: iDenis Londra'ya git diyeceğim, bu sefer kız yüzüne bakmaz bence | Bu kız daha gelmeden pasaporta başvurdum Londra'ya gidecektim.Dünde pasaportum geldi ama abim diyorki lise bitti uni'ye gitmiceksin seneye vermezler vizeyi bu sefer ilerdede sorun çıkartırlar hiç gidemessin.Bana anlattığı kadarıyla kız havuz partilerinden gece hayatlarından eksik kalmıyormuş umrumda bile değil ben Londra'ya gidene kadar Allah bilir kaç erkekle birlikte olacak ama yemin ederim umrumda değil.Belki yüzüme bile bakmıcak |
Öyle kardeşim.
Hols
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:25:25)
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia Anlıyorum seni. Merak etme geçer en fazla 2 haftaya unutur gidersin, normale dönersin. Kız geldi, güze güzel takıldınız, güzel vakit geçirdiniz. Birden gidince bir boşluğa düştün, hiç bir şeyden tat almıyorsun gibi geliyor. Onla vakit geçirdiğiniz yerlerden geçince iç çekiyorsun. Normal bir durum, fazla sürmez. |
Onla dinlediğim şarkılar , gittiüğimiz yerler...İnanırmısın sabah poğaça almaya gidecem yerde gittiğimiz clup'lardan birinin afişini gördüm yine aklıma geldi.Biri ingilizce konuştuğunda bile aklıma o geliyor.
hastaruhluluciferian
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:31:06)
2 güne unutursun.
Bruschetta
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:33:32)
Hacı unutman için bir şey söylerdim'de terbiyem müsade etmiyor
modifci
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:36:24)
Geçen sene olmuştu 2 haftalık yaz aşkı 1 ay kendime gelememiştim
Hols
=> kapanabilir
(5.08.2012 11:37:07)
quote:
Orijinalden alıntı: modifci Geçen sene olmuştu 2 haftalık yaz aşkı 1 ay kendime gelememiştim |
deme yav