Optimumo
=> Code Blocks Yardım
(1.08.2012 13:40:36)
Merhaba , kodu derle&çalıştır dediğimde bilgisayar yeniden başlatıyor kendini. Daha önce de başıma geldi format atınca düzeldi ama şuan öyle bir niyetim yok. Başka bir çözüm önerisi olan var mı ?
Optimumo
=> Code Blocks Yardım
(1.08.2012 14:08:28)
Dev C++ yükledim o da aynı sorunu yaşatıyor. Format kaçınılmaz oldu!.
Optimumo
=> Code Blocks Yardım
(1.08.2012 16:30:47)
Kendim sordum kendim cevapladım gibi olacak ama sorunu windows sistem kurtarma diye bir bölümden çözebilirsiniz. Sistem kurtarma sistemi en iyi son ayarlara yüklüyor sanırım ve sorun düzeldi. Aynı sorunu yaşayacak olanlara ithaf ediyorum bu çözümü.
yupbiy
=> Code Blocks Yardım
(1.08.2012 18:28:43)
quote:
Orijinalden alıntı: Optimumo Kendim sordum kendim cevapladım gibi olacak ama sorunu windows sistem kurtarma diye bir bölümden çözebilirsiniz. Sistem kurtarma sistemi en iyi son ayarlara yüklüyor sanırım ve sorun düzeldi. Aynı sorunu yaşayacak olanlara ithaf ediyorum bu çözümü. |
CodeBlocks u nerden indirmiştin?
Optimumo
=> Code Blocks Yardım
(1.08.2012 18:32:34)
1 yıl oldu nerdeyse hatırlamıyorum.Büyük ihtimal google dan çıkan ilk siteden indirmişimdir.
yupbiy
=> Code Blocks Yardım
(1.08.2012 18:37:09)
quote:
Orijinalden alıntı: Optimumo 1 yıl oldu nerdeyse hatırlamıyorum.Büyük ihtimal google dan çıkan ilk siteden indirmişimdir. |
Konuda bilgim yok. Acaba indirdiğin yerde eksik veya olmaması gereken bir dosyamı var diye aklıma geldi sadece