PSN Hesapım çalındı ?? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> PlayStation >> Playstation Genel Bölümü
dehard => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 10:23:16)
Arkadaşlar 6 gün önce gold bilgisayar değişim için bana ps3 istedi bende 3 tane hesapım var bir tanesi babamım kredi kartı bilgileri onda olur oyun felan indirirken orda indirirdim ve 2 tane daha hesapım vardı onlarda ben girerdim bu üç hesapın mail adreslerini şifrelerini aldım kağıda yazdım ve psn bi ayar çektim oto girme şifre sor diye yani girmek istediğin zaman sadece mail gözüküyor şifre değil neyse Yeni ps3 geldi kendi kullandığım iki şifre maile girdim oldu ama babamın psn giriyorum şifre yada mail hatalı diyor denemek amaclı yeni psn adresi alim dedim babamın msn adresini yazdım oldu yeni üyelik için izin verdi ama nick yazdım kullanılıyor diyor msn adresi değişmiş işin garibi yeni ps3 de gold sirkeciden almış şimdi arkadaşlar babamın psn adresini nasıl alırım yada goldu nereye şikayet ederim sirkeciden mal kendi malım diye bana gönderebilir mi

sp@wn => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 11:29:39)
Sevgili kardeşim. Öncelikle işe yukarıdaki yazıyı derin derin nefes alarak tekrar yazmakla başla.

Anlaşılmıyor dediğin

Guest-A98986428 => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 11:33:43)
İyi olmuş,sen bana ve tüm millete uyuzluk yapıyordun.

mhasal => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 11:41:45)
İlginç. Genelde milletin HESA''B''I çalınır senin hesapın çalınmış. Türkçe öğrenin önce, ayıptır.

BlackLead => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 12:37:28)
Bir şey anladıysam arap olayım.Email vardı girdim yanlış ikinci babam falan hepsi iç içe :D

Oziko => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 12:51:54)
Albüm bile error vermiş adamın Türkçe'sine.

Gny* => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 13:36:04)
quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Albüm bile error vermiş adamın Türkçe'sine.

artun56 => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 13:56:07)
Gold sana ps3 istediyse sen de gidip alsaydın, niye seninkini veriyon

towyedi => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 14:24:31)
Anlamadigm konu bu elemanin 2.babasi psn den kardeslik yapmis mi yapmamis mi

ReaVeR => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 15:27:18)
Almancı Türkçesi bile bundan daha düzgün.

Bir tane bile , veya . yok.

Mesaja yardımcı olmak için edit:

Sirkeci tren istasyonundan gezintiye çık, başlangıç noktasından geçersen 20milyon al. O parayla da 2.babanın 3.psn HESAPINA msn adresi al.

dehard => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 15:27:27)
Ulan sinirle hırsla birşeyler yazdım alay konusu oldum.Oyunları saveleri gitti hala canımı sıkıyor siz dalga geçiyorsunuz zaten bahane arıyorsunuz

kralexx42 => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 15:39:42)
Dünyadaki bütün insanlar imla kurallarına uygun konuşacak yazacak diye bisey yok anlamıyorsanız cevap vermeyin bunun alay konusu olma si sacma bence

artun56 => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 15:45:03)
quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

Dünyadaki bütün insanlar imla kurallarına uygun konuşacak yazacak diye bisey yok anlamıyorsanız cevap vermeyin bunun alay konusu olma si sacma bence

Sen bu adamın sadece imla hatası mı yaptığını sanıyorsun? Zaten öyle olsa kimse laf etmez.

kralexx42 => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 15:57:33)
quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Sen bu adamın sadece imla hatası mı yaptığını sanıyorsun? Zaten öyle olsa kimse laf etmez.

Ben sadece bu kisi icin demedim, kendisini tanımıyorum bile, genel olarak söyledim sonuçta bu forum da doktoru da var işçisi de her çeşit insanla karşılaştım,o yüzden bu tarz şeylerle dalga geçilmesini doğru bulmuyorum.

artun56 => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 16:01:21)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Ben sadece bu kisi icin demedim, kendisini tanımıyorum bile, genel olarak söyledim sonuçta bu forum da doktoru da var işçisi de her çeşit insanla karşılaştım,o yüzden bu tarz şeylerle dalga geçilmesini doğru bulmuyorum.

Bu forumda genel olarak, saçma sapan anlatım bozuklukları ve İngilizce kelimelere geirilen yanlış ekler ile dalga geçilir (Bkz: Onlinesi ) Yazım yanlışıyla dalga geçeni pek görmedim ama bence de doğru bir şey değil.

Tecnique => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 16:32:15)
Hesapım
Hesapım
Hesapım
Hesapım
Hesapım

El Pueblo Unido => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 19:15:02)
Konu Dışı'na dönmüş burası

Viktor Reznov => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 21:23:41)
Şu anlattıklarını tekrar yazar mısın? Hayır,dalga falan geçmiyorum tekrar yazsan bizde cevap bulsak.

Roinless~ => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 22:15:57)
quote:

Orijinalden alıntı: metyn07

İlginç. Genelde milletin HESA''B''I çalınır senin hesapın çalınmış. Türkçe öğrenin önce, ayıptır.

+1

Art is a Bang => PSN Hesapım çalındı ?? (26.7.2012 23:48:42)
quote:

Orijinalden alıntı: dehard

Ulan sinirle hırsla birşeyler yazdım alay konusu oldum.Oyunları saveleri gitti hala canımı sıkıyor siz dalga geçiyorsunuz zaten bahane arıyorsunuz

Düzgünce yazda cevap verelim.

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>