İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> TYT / AYT / YDT
Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (24.7.2012 16:34:30)
Arkadaşlar hangi mühendisliğin çalışma alanı daha geniş ve ücreti daha iyi? Üniversite olarak İç Anadolu civarı (Niğde,Kırıkkale..) geliyor.

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (24.7.2012 18:58:08)
Yok mu bir fikri olan?

cdrvcdrv => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (24.7.2012 19:42:15)
araştırmalarımdan edindiğim bilgilere göre hangi müh gidersen git ayni para ile başlıyorsun sonra kendini geliştirirsen daha fazla kazanıyorsun müh istiyorsan ek düşünmen gereken 10 yıl sonra kendini ne yaparken görmek istediğindir

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (25.7.2012 10:13:35)
Peki iş bulma açısından hangisi daha rahattır?

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (25.7.2012 19:53:54)
up!

SpLendoR- => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (25.7.2012 20:14:53)
Arkadaşım bilgisayar mühendisliğini seç, hem özel hem de devlet için daha önü açık. İleride pişman olmazsın. Bana güven.

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (25.7.2012 23:10:42)
quote:

Orijinalden alıntı: SpLendoR-

elektrikelektronik ile inşaat mühendisliğinin önü çok açık. onları seçersen ileride pişman olacağını hiç sanmıyorum. diğer bölümler için aynı şeyi pek söyleyemeyeceğim.

cevabınız için teşekkürler. tercih edecek kişi bayan, mühendisliklerde cinsiyet ayrımı var mıdır yerleşme açısından sonuçta erkeklerin söz sahibi olduğu bir alan.

alpbor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (25.7.2012 23:14:18)
niğdeye git

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (25.7.2012 23:23:19)
quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

niğdeye git

bölüm olarak hangisini önerirsiniz peki?

alpbor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (25.7.2012 23:27:41)
inşaat düşünürsen mezun olduktan sonra niğdede bir inşaat şirketi seni alır kanımca çünkü gerçekten çok gelişiyor.
elektriği ise pek bilmiyorum ama sonuçta bir iş bulursun yani.

ayrıca niğde bir üniversite şehri olma yolunda ilerlemekte . güzeldir kampüsü daha da güzeldir.yeni avm yapıldı falan .aradığın her şeyi bulmakta sıkıntı çekmezsin
sonuç olarak inşaatı öneririm

not : niğdeliyim ama hiç orada kalıcı yaşamadım yazları gidiyorum sadece

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (26.7.2012 10:48:10)
peki mühendisliklerin bayan için dezavantajı var mıdır?

alpbor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (26.7.2012 12:45:01)
quote:

Orijinalden alıntı: Viking_Thor

peki mühendisliklerin bayan için dezavantajı var mıdır?

hayır neden dezavantajı olsun ki aynı işi yapıyorsun sonuçta biraz daha gelişirsen avantaja dönüşür bence.

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (27.7.2012 12:32:13)
Arkadaşlar başka fikri olan var mı artık neticelendirmek istiyorum

ThaNatoS_Dharma => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (27.7.2012 13:53:31)
Şöyle diyim sana mühendisliklerde teknik üniversiteler hariç (ytü,itü,ktü gibi) hangi üniden mezun olduğunun bir önemi yok. İnşaat mühendisi bir akrabam bana inşaatı önerdi. İnşaatta önemli olan yabancı dil ve ne kadar deneyim kazandığın. Eğer deneyim kazanırsa işsiz kalmaz.

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (27.7.2012 17:31:28)
deneyim kapsamında sanırım teknoloji fakültelerinde uygulama olanağı daha fazlaymış teknoloji fakültesini tercih etmek mühendislik fakültesine göre bir artı mıdır?

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (27.7.2012 23:47:19)
up!

blacksilicon => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (28.7.2012 00:05:18)
Tercih edicek kişi bayan ise Mimarlık veya Endüstri Mühendisliği derim tabi kendisinin düşüncesi ve yorumuda çok önemli şuan Mimarlıkta çok arz-talep var aynı şekilde Endüstride popüler mühendisliklerden

muhtesem.yilmaz => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (28.7.2012 00:11:17)
Elektrik-Elektronik - İnşaat-Bilgisayar.. mezun olununca iş sıkıntısı çekilmeyecek bölümler.

Tabi şu hicbir zaman unutulmamalı, hangi bölüm olursa olsun önce ögrenci kendini geliştirmeli.. Ancak böyle iş imkanlarını arttırabilir..

Viking_Thor => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (28.7.2012 03:46:56)
tercih listesi sanırım inşaat ağırlıklı olacak

incubus77 => İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (28.7.2012 03:54:36)
İlgisi varsa Matematik bölümü düşünebilir yazılımla ilgili şirketlerde çalışabilir hem daha iyi ünilerde okuma fırsatı olur yani sırf müh. diyede tutturmamak lazım

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>