Muptela
=> Ankara'da beyaz eşyalar nereden alınır?
(22.7.2012 11:01:14)
Beyaz eşya alışverişini yapmadım daha.
1. Samsung buzdolabı
2.Bosch bulaşık makinesi
3.Profilo fırın
bunları nereden alabilirim. Nereyi tavsiye edersiniz?
Ankamall'de samsungların bir kısmını gördüm, teknosa ve elektroworlde de satılıyor. Sanıyorum herkes kutup firmasınıda biliyordur.
Nereleri önerirsiniz?
tepedeninme
(23.7.2012 20:26:26)
Hocam ben de aynı konuyu merak ediyorum. Büyük mağazalar dışında, iyi bir kampanya yapan yer pek görmedim açıkçası.
ShadowOfSpirit
(23.7.2012 22:50:01)
ankara istanbul farketmez internetten alın kesinlikle derim..Bu arada Bm nizi de profilo ile değişmenizi öneririm..F P olarak bosch dan o grupta daha iyidir...Ben buzdolabı Bm yi netten aldım profilo bm 6284 inox.1000 tl yi bulmadı..Buzdolabıda samsung.Güzel seçim..Midi fırınımda profilo kesinlikle çok iyi
tepedeninme
(24.7.2012 07:00:58)
Buzdolabı alırken kargo fiyatları çok ilginç olabiliyor, ona da dikkat etmek lazımmış.
Muptela
(24.7.2012 12:56:42)
KArgo fiyatları ilginç, kargocuların durumu ortada. kimine birşeyler söylüyor.
Ürün zamanında kargoya vermiyorlar filan derken, internetten almak istemiyorum.
Elden alacam bırakacam :)
oski32
(24.7.2012 15:17:02)
quote:
Orijinalden alıntı: Muptela KArgo fiyatları ilginç, kargocuların durumu ortada. kimine birşeyler söylüyor. Ürün zamanında kargoya vermiyorlar filan derken, internetten almak istemiyorum. Elden alacam bırakacam :) |
demetevlerde bayilerde iyi pazarlık yapabilirsin fazla yüksek tutmuyorlar 200 lira daha uyguna alabilirsin ama gezicem birin uygun verdiğini diğeri pahalı verebiliyor çünkü fazla parti mal getiritmiş oluoyor aradığın modelden bana geliş fiyatı bu derslerse inanma külliyen yalan
Muptela
(26.7.2012 16:54:19)
Balgatta da bir kaç bayi gördüm.
Ankamall ve kentparktaki kutuplarda indirim yok sanırım, samsung buzdolaplarında nakit veya kredi kartı farketmez dediler.