Format sorunu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım
TozteL => Format sorunu (21.07.2012 22:04:15)
Arkadaşlar packerd bell laptopum var..işletim sistemi windows 7.. Cd siz format atıyordum %85e takıldı.bende laptopu kapattım ama birdaha açılmadı. Açılınca ekrana 'press ctrl+alt+del' yaziyo bunları yapıncada tekrar başlatıyo..lütfen bi yardım edin.

okanmuzaffer => Format sorunu (21.07.2012 22:36:41)
Eğer bilgisayarı ilk açtığınızda direk karşınıza 'press ctrl+alt+del' geliyorsa bence hdd yi çıkartın başka bir bilgisayara takın ve formatlayın.tabi imkanınız varsa.

Stainless.. => Format sorunu (21.07.2012 22:38:57)
quote:

Orijinalden alıntı: TozteL

Arkadaşlar packerd bell laptopum var..işletim sistemi windows 7.. Cd siz format atıyordum %85e takıldı.bende laptopu kapattım ama birdaha açılmadı. Açılınca ekrana 'press ctrl+alt+del' yaziyo bunları yapıncada tekrar başlatıyo..lütfen bi yardım edin.

Başka bir format cd si bulun, onunla format atın. Çıkartıp başka bilgisayarda formatlamaya gerek yok. Bu bilgisayardan da formatlanır. Hem siz CD siz nasıl format atıyordunuz?

TozteL => Format sorunu (21.07.2012 22:40:39)
quote:

Orijinalden alıntı: okanmuzaffer

Eğer bilgisayarı ilk açtığınızda direk karşınıza 'press ctrl+alt+del' geliyorsa bence hdd yi çıkartın başka bir bilgisayara takın ve formatlayın.tabi imkanınız varsa.

İlk packerd bell yazisi geliyo sonra o yazi geliyor. Baska pc takma sansim yok malesef..

TozteL => Format sorunu (21.07.2012 22:42:17)
quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Başka bir format cd si bulun, onunla format atın. Çıkartıp başka bilgisayarda formatlamaya gerek yok. Bu bilgisayardan da formatlanır. Hem siz CD siz nasıl format atıyordunuz?

Pc alırken format cd sine gerek yok dediler ban aldigim yer..artik yeni laptoplar öyle format atilıyor..içinde oluyo format işlemleri..cd olmadanda ctrl f10 basinca atıyo cd siz..

Stainless.. => Format sorunu (21.07.2012 22:44:45)
quote:

Pc alırken format cd sine gerek yok dediler ban aldigim yer..artik yeni laptoplar öyle format atilıyor..içinde oluyo format işlemleri..cd olmadanda ctrl f10 basinca atıyo cd siz..

Tamam hocam, recovery o. Şaşırdım ben. Tekrar deneyin recovery yapmayı?

Ve ya üstte dediğim gibi başka bir format CD'si bulun, onunla format atın. Bu durumda sistem açılmaz zaten.

okanmuzaffer => Format sorunu (21.07.2012 22:44:54)
quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun.artık yeni laptoplarda recovery var.yani dediğiniz gibi cd olmadan format atabiliyorsunuz ancak sizin durumunuz şuan farklı olduğundan cd takıp format atmalısınız.

TozteL => Format sorunu (21.07.2012 22:50:17)
quote:

quote:

Tamam hocam, recovery o. Şaşırdım ben. Tekrar deneyin recovery yapmayı?

Ve ya üstte dediğim gibi başka bir format CD'si bulun, onunla format atın. Bu durumda sistem açılmaz zaten.

Tmm iyi güzelde laptopun sacede bios çalışiyor..bitane windows xp cd si vardı onu taktım ama okuyamadı.biosdan cd gordurdum ama olmadi..yine ayni seyi soyluyo..surekli tekrar baslat diyo

TozteL => Format sorunu (21.07.2012 22:51:37)
quote:

Orijinalden alıntı: okanmuzaffer

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun.artık yeni laptoplarda recovery var.yani dediğiniz gibi cd olmadan format atabiliyorsunuz ancak sizin durumunuz şuan farklı olduğundan cd takıp format atmalısınız.

Cd takıyorum yazılar geliyo ama sonunda yine aynı sey oluyo yani press ctrl+alt+dell yaziyo..

okanmuzaffer => Format sorunu (21.07.2012 22:54:08)
O zaman Low format deneyin.buyrun buradan inceleyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_13802169/tm.htm

TozteL => Format sorunu (21.07.2012 22:55:31)
Arkadaşlar ilginiz zve yardımlariniz için çok teşekkürler..bu mübarek günde yardım ettiniz bana hallettim :) allah razı olsun..

Stainless.. => Format sorunu (21.07.2012 22:56:09)
quote:

Cd takıyorum yazılar geliyo ama sonunda yine aynı sey oluyo yani press ctrl+alt+dell yaziyo..

Hocam BIOS'a giriyorsun şimdi. DVD-ROM'u ilk sıraya alıyorsun. F10 a basıp kaydediyorsun. Bu arada kaydetmeden önce Format cd sini tak. Sen F10 a basıp kaydedince reset atacak bilgisayar. Bu sefer format ekranı gelecek. sen kaydetmemiş olabilirsin biraz önce.

okanmuzaffer => Format sorunu (21.07.2012 22:57:01)
quote:

Arkadaşlar ilginiz zve yardımlariniz için çok teşekkürler..bu mübarek günde yardım ettiniz bana hallettim :) allah razı olsun..

Nasıl hallettiniz ?

TozteL => Format sorunu (21.07.2012 23:00:42)
Açtım ctrl f10 sürekli bastım tekrar format ekranına geçti simdi format atıyo..çoook çoook teşekkürler..allah razı olsunn :)

okanmuzaffer => Format sorunu (21.07.2012 23:02:47)
Sorunu çözdüğünüze sevindim.

Stainless.. => Format sorunu (21.07.2012 23:04:01)
quote:

Açtım ctrl f10 sürekli bastım tekrar format ekranına geçti simdi format atıyo..çoook çoook teşekkürler..allah razı olsunn :)

Yine hata vermesin %85'te?

Sayfa: [1]