TozteL
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:04:15)
Arkadaşlar packerd bell laptopum var..işletim sistemi windows 7.. Cd siz format atıyordum %85e takıldı.bende laptopu kapattım ama birdaha açılmadı. Açılınca ekrana 'press ctrl+alt+del' yaziyo bunları yapıncada tekrar başlatıyo..lütfen bi yardım edin.
okanmuzaffer
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:36:41)
Eğer bilgisayarı ilk açtığınızda direk karşınıza 'press ctrl+alt+del' geliyorsa bence hdd yi çıkartın başka bir bilgisayara takın ve formatlayın.tabi imkanınız varsa.
Stainless..
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:38:57)
quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Arkadaşlar packerd bell laptopum var..işletim sistemi windows 7.. Cd siz format atıyordum %85e takıldı.bende laptopu kapattım ama birdaha açılmadı. Açılınca ekrana 'press ctrl+alt+del' yaziyo bunları yapıncada tekrar başlatıyo..lütfen bi yardım edin. |
Başka bir format cd si bulun, onunla format atın. Çıkartıp başka bilgisayarda formatlamaya gerek yok. Bu bilgisayardan da formatlanır. Hem siz CD siz nasıl format atıyordunuz?
TozteL
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:40:39)
quote:
Orijinalden alıntı: okanmuzaffer Eğer bilgisayarı ilk açtığınızda direk karşınıza 'press ctrl+alt+del' geliyorsa bence hdd yi çıkartın başka bir bilgisayara takın ve formatlayın.tabi imkanınız varsa. |
İlk packerd bell yazisi geliyo sonra o yazi geliyor. Baska pc takma sansim yok malesef..
TozteL
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:42:17)
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless.. quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Arkadaşlar packerd bell laptopum var..işletim sistemi windows 7.. Cd siz format atıyordum %85e takıldı.bende laptopu kapattım ama birdaha açılmadı. Açılınca ekrana 'press ctrl+alt+del' yaziyo bunları yapıncada tekrar başlatıyo..lütfen bi yardım edin. | Başka bir format cd si bulun, onunla format atın. Çıkartıp başka bilgisayarda formatlamaya gerek yok. Bu bilgisayardan da formatlanır. Hem siz CD siz nasıl format atıyordunuz? |
Pc alırken format cd sine gerek yok dediler ban aldigim yer..artik yeni laptoplar öyle format atilıyor..içinde oluyo format işlemleri..cd olmadanda ctrl f10 basinca atıyo cd siz..
Stainless..
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:44:45)
quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Pc alırken format cd sine gerek yok dediler ban aldigim yer..artik yeni laptoplar öyle format atilıyor..içinde oluyo format işlemleri..cd olmadanda ctrl f10 basinca atıyo cd siz.. |
Tamam hocam, recovery o. Şaşırdım ben. Tekrar deneyin recovery yapmayı?
Ve ya üstte dediğim gibi başka bir format CD'si bulun, onunla format atın. Bu durumda sistem açılmaz zaten.
okanmuzaffer
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:44:54)
quote:
Orijinalden alıntı: TozteL quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Arkadaşlar packerd bell laptopum var..işletim sistemi windows 7.. Cd siz format atıyordum %85e takıldı.bende laptopu kapattım ama birdaha açılmadı. Açılınca ekrana 'press ctrl+alt+del' yaziyo bunları yapıncada tekrar başlatıyo..lütfen bi yardım edin. | Başka bir format cd si bulun, onunla format atın. Çıkartıp başka bilgisayarda formatlamaya gerek yok. Bu bilgisayardan da formatlanır. Hem siz CD siz nasıl format atıyordunuz? | Pc alırken format cd sine gerek yok dediler ban aldigim yer..artik yeni laptoplar öyle format atilıyor..içinde oluyo format işlemleri..cd olmadanda ctrl f10 basinca atıyo cd siz.. |
Doğru diyorsun.artık yeni laptoplarda recovery var.yani dediğiniz gibi cd olmadan format atabiliyorsunuz ancak sizin durumunuz şuan farklı olduğundan cd takıp format atmalısınız.
TozteL
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:50:17)
quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Pc alırken format cd sine gerek yok dediler ban aldigim yer..artik yeni laptoplar öyle format atilıyor..içinde oluyo format işlemleri..cd olmadanda ctrl f10 basinca atıyo cd siz.. | Tamam hocam, recovery o. Şaşırdım ben. Tekrar deneyin recovery yapmayı? Ve ya üstte dediğim gibi başka bir format CD'si bulun, onunla format atın. Bu durumda sistem açılmaz zaten. |
Tmm iyi güzelde laptopun sacede bios çalışiyor..bitane windows xp cd si vardı onu taktım ama okuyamadı.biosdan cd gordurdum ama olmadi..yine ayni seyi soyluyo..surekli tekrar baslat diyo
TozteL
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:51:37)
quote:
Orijinalden alıntı: okanmuzaffer quote:
Orijinalden alıntı: TozteL quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Arkadaşlar packerd bell laptopum var..işletim sistemi windows 7.. Cd siz format atıyordum %85e takıldı.bende laptopu kapattım ama birdaha açılmadı. Açılınca ekrana 'press ctrl+alt+del' yaziyo bunları yapıncada tekrar başlatıyo..lütfen bi yardım edin. | Başka bir format cd si bulun, onunla format atın. Çıkartıp başka bilgisayarda formatlamaya gerek yok. Bu bilgisayardan da formatlanır. Hem siz CD siz nasıl format atıyordunuz? | Pc alırken format cd sine gerek yok dediler ban aldigim yer..artik yeni laptoplar öyle format atilıyor..içinde oluyo format işlemleri..cd olmadanda ctrl f10 basinca atıyo cd siz.. | Doğru diyorsun.artık yeni laptoplarda recovery var.yani dediğiniz gibi cd olmadan format atabiliyorsunuz ancak sizin durumunuz şuan farklı olduğundan cd takıp format atmalısınız. |
Cd takıyorum yazılar geliyo ama sonunda yine aynı sey oluyo yani press ctrl+alt+dell yaziyo..
okanmuzaffer
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:54:08)
TozteL
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:55:31)
Arkadaşlar ilginiz zve yardımlariniz için çok teşekkürler..bu mübarek günde yardım ettiniz bana hallettim :) allah razı olsun..
Stainless..
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:56:09)
quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Cd takıyorum yazılar geliyo ama sonunda yine aynı sey oluyo yani press ctrl+alt+dell yaziyo.. |
Hocam BIOS'a giriyorsun şimdi. DVD-ROM'u ilk sıraya alıyorsun. F10 a basıp kaydediyorsun. Bu arada kaydetmeden önce Format cd sini tak. Sen F10 a basıp kaydedince reset atacak bilgisayar. Bu sefer format ekranı gelecek. sen kaydetmemiş olabilirsin biraz önce.
okanmuzaffer
=> Format sorunu
(21.07.2012 22:57:01)
quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Arkadaşlar ilginiz zve yardımlariniz için çok teşekkürler..bu mübarek günde yardım ettiniz bana hallettim :) allah razı olsun.. |
Nasıl hallettiniz ?
TozteL
=> Format sorunu
(21.07.2012 23:00:42)
Açtım ctrl f10 sürekli bastım tekrar format ekranına geçti simdi format atıyo..çoook çoook teşekkürler..allah razı olsunn :)
okanmuzaffer
=> Format sorunu
(21.07.2012 23:02:47)
Sorunu çözdüğünüze sevindim.
Stainless..
=> Format sorunu
(21.07.2012 23:04:01)
quote:
Orijinalden alıntı: TozteL Açtım ctrl f10 sürekli bastım tekrar format ekranına geçti simdi format atıyo..çoook çoook teşekkürler..allah razı olsunn :) |
Yine hata vermesin %85'te?