Pozitive Man
=> Çalışma programı
(13.07.2012 02:12:08)
Beyler bu sene 95 lilere üniversite sınavı var malum . Ben bu sene çalışmaya başlıyorum (Geçen 3 sene bomboş). Ama kafaya koydum çalışıcam bana iyi ve seviyeme uygun bir ders çalışma programı lazım . Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden
Edit : Anadolu lisesi sayısal okuyorum
DrkDvl
=> Çalışma programı
(13.07.2012 02:28:30)
ben ekime kadar ygs bitirmeyi planlıyorum sonra lys eksiklerimi tamamlıcam ygs ye bir ay kala günde 2günde 1 deneme çözmeyi planlıyorum.sınav sonrası full gaz lys devam etcem . birde fazla ders calısarak sıkma kendi 4-5 saat gibi sonra nisan-mayıs gibi sıkılırsın ders calısmaktan birde plan yapma öle canın isteyince sıkılınca pc açacagına ders çalış . önce konu anlatımı calıs sonra konu ile ilgili test çöz .
ygs kitap olarak
fizik mat geo güvender konu anlatımı öneririm
soru bankası olarakta palme fizik(ygs)- bireyb geo(ygs)- mat1 konu özetli soru bankası ygs (FEM)
kimya ve biyojoli almadım daha ama kitapları belirledim
k.a olarak--- kimya ygs (güvender) biyoloji ygs(palme)
s.b olarak ---- kimya ygs ve biyoloji ygs (palme)
türkçe ve sosyalden kitap almadım okul açılınca ara ara bakarım onlara bu arada paragraf sorusu coktu bu sene bol bol kitap oku paragraf soruları dil bilgisine göre daha fazla cıkıyor .
Pozitive Man
=> Çalışma programı
(13.07.2012 02:34:55)
quote:
Orijinalden alıntı: DrkDvl ben ekime kadar ygs bitirmeyi planlıyorum sonra lys eksiklerimi tamamlıcam ygs ye bir ay kala günde 2günde 1 deneme çözmeyi planlıyorum.sınav sonrası full gaz lys devam etcem . birde fazla ders calısarak sıkma kendi 4-5 saat gibi sonra nisan-mayıs gibi sıkılırsın ders calısmaktan birde plan yapma öle canın isteyince sıkılınca pc açacagına ders çalış . önce konu anlatımı calıs sonra konu ile ilgili test çöz . ygs kitap olarak fizik mat geo güvender konu anlatımı öneririm soru bankası olarakta palme fizik(ygs)- bireyb geo(ygs)- mat1 konu özetli soru bankası ygs (FEM) kimya ve biyojoli almadım daha ama kitapları belirledim k.a olarak--- kimya ygs (güvender) biyoloji ygs(palme) s.b olarak ---- kimya ygs ve biyoloji ygs (palme) türkçe ve sosyalden kitap almadım okul açılınca ara ara bakarım onlara bu arada paragraf sorusu coktu bu sene bol bol kitap oku paragraf soruları dil bilgisine göre daha fazla cıkıyor . |
Saolasın hocam not aldım kitapları
DrkDvl
=> Çalışma programı
(13.07.2012 02:46:23)
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitive Man quote:
Orijinalden alıntı: DrkDvl ben ekime kadar ygs bitirmeyi planlıyorum sonra lys eksiklerimi tamamlıcam ygs ye bir ay kala günde 2günde 1 deneme çözmeyi planlıyorum.sınav sonrası full gaz lys devam etcem . birde fazla ders calısarak sıkma kendi 4-5 saat gibi sonra nisan-mayıs gibi sıkılırsın ders calısmaktan birde plan yapma öle canın isteyince sıkılınca pc açacagına ders çalış . önce konu anlatımı calıs sonra konu ile ilgili test çöz . ygs kitap olarak fizik mat geo güvender konu anlatımı öneririm soru bankası olarakta palme fizik(ygs)- bireyb geo(ygs)- mat1 konu özetli soru bankası ygs (FEM) kimya ve biyojoli almadım daha ama kitapları belirledim k.a olarak--- kimya ygs (güvender) biyoloji ygs(palme) s.b olarak ---- kimya ygs ve biyoloji ygs (palme) türkçe ve sosyalden kitap almadım okul açılınca ara ara bakarım onlara bu arada paragraf sorusu coktu bu sene bol bol kitap oku paragraf soruları dil bilgisine göre daha fazla cıkıyor . | Saolasın hocam not aldım kitapları |
hocam bide ygs/lys bölümüne bak istersen başka üyelerde programlarını paylaşmış illa program yapıcam dersen onlardan örnek alabilirsin