Ays Ays Beybi
=> Dondurulmuş pizza aldım ,fırın bozuk,teflon tavada denemeler başladı(ilk deneme başarısız)
(12.7.2012 18:01:33)
Pakette 200 derecede 8-10 dk diyor
Nasıl ısıtsam,Tost makinası olur mu ki
EDİT:Teflon tavada ısıttım
1. deneme : 2 dk dh'ye bakıyım pişsin dedim ,pizzanın altını yaktım kapkara oldu ,üstten üstten yiyeyim dedim pizza ince kenarlıymış mundar oldu
2. deneme: birazdan
Ays Ays Beybi
=> Dondurulmuş pizza aldım ,fırın bozuk,teflon tavada denemeler başladı(ilk deneme başarısız)
(12.7.2012 18:05:07)
çok açım acil
KahveCanavarı
(12.7.2012 18:06:25)
Dışarda bırak kendiliğinden pişer
ata1606
(12.7.2012 18:07:46)
uzerine otur firin gibi olmustur seninki
VolkanikYanardağ
(12.7.2012 18:07:50)
Yakinlarda odun ekmek firini varsa oraya gidip rica edebilirsin
the_notokord
(12.7.2012 18:13:30)
mikrodalga varsa deneyebilirsin. fena olmuyor. en kötü ihtimalle önceden ısıtılmış tavada arkasını önünü ısıtırsın.
Ays Ays Beybi
(12.7.2012 18:13:39)
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ Yakinlarda odun ekmek firini varsa oraya gidip rica edebilirsin |
Allah razı olsun senden
endoplazmik bir kulum
(12.7.2012 18:15:18)
teflon tavadamı yok kardeşim evinizde.alt üst ısındıkça çevir işte
Ays Ays Beybi
(12.7.2012 18:15:39)
quote:
Orijinalden alıntı: ata1606 uzerine otur firin gibi olmustur seninki |
bak açım zaten sinirliyim bi kayıcam burdan sınırsız bana gitsin istemiyorum bu iş
bak yukarıda ne diyo ciddi cevap diyo acil diyo buna da kafan basmıyorsa git parkta oyna
Ays Ays Beybi
(12.7.2012 18:17:41)
quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake teflon tavadamı yok kardeşim evinizde.alt üst ısındıkça çevir işte |
sağolun fırına götürücem,
teflon tava var da pizzanın üstü kaşarlı yapış yapış olucak +bulaşık çıkacak gerçi teflon yapışmaz ama kaşar da mı yapışmaz acaba
acaba??
endoplazmik bir kulum
(12.7.2012 18:20:06)
quote:
Orijinalden alıntı: galapagos3 quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake teflon tavadamı yok kardeşim evinizde.alt üst ısındıkça çevir işte | sağolun fırına götürücem, teflon tava var da pizzanın üstü kaşarlı yapış yapış olucak +bulaşık çıkacak gerçi teflon yapışmaz ama kaşar da mı yapışmaz acaba acaba?? |
yazık değilmi şimdi o fırıncıya.onunki can değilmi.onun canı çekmeyecekmi o pizzadan.adamada 1-2 dilim ver bari.nezaketen istemem diyecektir ama içi içiini yiyecektir.bu vicdan azabıyla sen nasıl onu yiyeceksin
Ays Ays Beybi
(12.7.2012 18:20:31)
vazgeçtim teflon tavada deneyeceğim ,
olursa olur olmazsa olduğu kadar artık şimdi fırına kadar gitmek istemiyorum
Ays Ays Beybi
(12.7.2012 18:22:36)
quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake quote:
Orijinalden alıntı: galapagos3 quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake teflon tavadamı yok kardeşim evinizde.alt üst ısındıkça çevir işte | sağolun fırına götürücem, teflon tava var da pizzanın üstü kaşarlı yapış yapış olucak +bulaşık çıkacak gerçi teflon yapışmaz ama kaşar da mı yapışmaz acaba acaba?? | yazık değilmi şimdi o fırıncıya.onunki can değilmi.onun canı çekmeyecekmi o pizzadan.adamada 1-2 dilim ver bari.nezaketen istemem diyecektir ama içi içiini yiyecektir.bu vicdan azabıyla sen nasıl onu yiyeceksin |
bu mesajı görmeden önce fikrimi teflon tava olarak değiştirdim ama
bu nasıl bir acıtasyondur ya okurken sinirliydim gülmeye başladım
-Pisagor-
(12.7.2012 18:40:18)
Mikro dalga fırında mı yok la