ercan_yılın
=> Liseye gitmeden basketbolcu olabilirmiyim?
(30.6.2012 02:59:22)
merhabalar ben 15 yaşındayım şutör gardım normal bir basketbol oyuncusuyum yanlardan şut attığım zaman deliksiz sokarım ama önden attığımda 10 şutun 5 ini sokabiliyorum lanet olası top kareye çarptığında bile sanki bir başkası müdahale ediyormuş gibi girmiyor anlayacağınız ray allen gibiyim belkide yetenekliyimdir hatta çok iyi oynuyorumdur bilemeyecem ama kurs haftada 2 gün olduğundan dolayı kendimi gözden geçirme şansım pek olmuyor ve şu anda liseye gitmiyorum lise okumamayı düşünüyorum size sorayım dedim lise okumadan basketbolcu olabilirmiyim? lise okumadan basketbolcu olunur mu? lise okumadan basketbolcu olmuş basketbolcu var mı varsa örnek verebilirmisiniz? liseye gitmeyi babam çok istiyor ve gitmeyeceğimi öğrenince çok üzüldü kahroldu geçen telefon açtı liseye git diye yalvardı aslında içten içe sinir oldum ama kıramadım geçiştirmek için tamam dedim çok üzgündü
eğer lise okumadan basketbolcu olunuyorsa şuraya yazında bende yazıları okutturarak ikna edeyim şu herifi
TechN9ne
(30.6.2012 05:43:00)
Şu herif dediğin insan senin baban oluyor sanırsam, öncelikle ona karşı böyle konuşmamalısın ve daha yaşın küçük bazı kararları sağlıklı veremezsin ki bu karar da direk bunu gösteriyor. Bir büyüğün olarak özellikle bu yaşlarda babanı anneni ve diğer büyüklerini dinlemen ileride büyük fayda sağlayacak sana. Ayrıca hayatının içine etmek istemiyorsan liseye git. Bi kere babanı öyle üzmen, telefonda yalvartman bile hayatının kötüye gideceğinin bir göstergesidir bu yüzden babanı dinle ve hayatını kendi elinle mahvetme.
Alkalen Fosfataz
(30.6.2012 09:47:49)
Hadi okumadın diyelim basketbolcu da olamadın. Sonra ilkokul mezunu olarak ne yapmayı düşünüyorsun?
Shaq Diesel
(30.6.2012 10:51:10)
Eyvah geri dönmüş.
ercan_yılın
(30.6.2012 12:25:23)
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6 Hadi okumadın diyelim basketbolcu da olamadın. Sonra ilkokul mezunu olarak ne yapmayı düşünüyorsun? |
niye basketbolcu olamayım ki basketbol kursuna gidiyom 2 sene sonra falan seçmelere girip takımlarda oynamaya başlarım.
ercan_yılın
(30.6.2012 12:32:40)
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne Şu herif dediğin insan senin baban oluyor sanırsam, öncelikle ona karşı böyle konuşmamalısın ve daha yaşın küçük bazı kararları sağlıklı veremezsin ki bu karar da direk bunu gösteriyor. Bir büyüğün olarak özellikle bu yaşlarda babanı anneni ve diğer büyüklerini dinlemen ileride büyük fayda sağlayacak sana. Ayrıca hayatının içine etmek istemiyorsan liseye git. Bi kere babanı öyle üzmen, telefonda yalvartman bile hayatının kötüye gideceğinin bir göstergesidir bu yüzden babanı dinle ve hayatını kendi elinle mahvetme. |
yaa sinirlendimde öyle söyledim hem bu ne lan böyle hiç mi lise okumadan basketbolcu olmuş basketbolcu yok bu devirde meslek sahibi olmak için liseyi bitirmek zorunlu mu? zorunluysa ben gitmem gidemem çünkü hayatımda pkk lılarda dahil liselilere olduğum kadar hiçbir insan grubuna sinir olmadım ne biçim hayat lan bu liseli hayatı yok çete kurmalar kavga etmeler manita ayarlamalar falanlar filanlar ben o ortamda bulunduğumda dayanamayıp önüme gelen liseliye tekme tokat dalarım ve akıl yaşta değil baştadır gayette bu yaşta kendi kararlarımı verebilirim büyüklerden daha iyi düşünebilirim babam zaten ilk okul mezunu okul konusunda bilgisi 0 sağdan soldan duyup gelip bana akıl veriyor ayrıca liseye gitsem bile hem basketbolla hem liseyi yürütemem annem zaten arkadaşından duymuş kursa gidipte basketbolcu olabilirim ben ne kadar yetenekliyim biliyon mu geleceğin lebronu diyorlar bana
P.Escobar
(30.6.2012 12:39:39)
quote:
Orijinalden alıntı: ercan_yılın quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6 Hadi okumadın diyelim basketbolcu da olamadın. Sonra ilkokul mezunu olarak ne yapmayı düşünüyorsun? | niye basketbolcu olamayım ki basketbol kursuna gidiyom 2 sene sonra falan seçmelere girip takımlarda oynamaya başlarım. |
diyelim ya sakatlandın yada baska birsey oldu sonucta basket olamama ihtimalinde yüksek ayrıca haftada 2 gün kursla pek bisey olmaz
Daafis
(30.6.2012 13:22:40)
Duman7
(30.6.2012 13:36:23)
ya bak küçük kardeşim o yaşta senin kafan çalışmaz daha anladın mı?git liseni oku adam gibi derslerine çalış.onun yanında basketbolunu yaparsın.bu yaştada büyüklerinde daha sağlıklı düşünemezsin
TechN9ne
(1.7.2012 11:58:59)
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne Şu herif dediğin insan senin baban oluyor sanırsam, öncelikle ona karşı böyle konuşmamalısın ve daha yaşın küçük bazı kararları sağlıklı veremezsin ki bu karar da direk bunu gösteriyor. Bir büyüğün olarak özellikle bu yaşlarda babanı anneni ve diğer büyüklerini dinlemen ileride büyük fayda sağlayacak sana. Ayrıca hayatının içine etmek istemiyorsan liseye git. Bi kere babanı öyle üzmen, telefonda yalvartman bile hayatının kötüye gideceğinin bir göstergesidir bu yüzden babanı dinle ve hayatını kendi elinle mahvetme. | yaa sinirlendimde öyle söyledim hem bu ne lan böyle hiç mi lise okumadan basketbolcu olmuş basketbolcu yok bu devirde meslek sahibi olmak için liseyi bitirmek zorunlu mu? zorunluysa ben gitmem gidemem çünkü hayatımda pkk lılarda dahil liselilere olduğum kadar hiçbir insan grubuna sinir olmadım ne biçim hayat lan bu liseli hayatı yok çete kurmalar kavga etmeler manita ayarlamalar falanlar filanlar ben o ortamda bulunduğumda dayanamayıp önüme gelen liseliye tekme tokat dalarım ve akıl yaşta değil baştadır gayette bu yaşta kendi kararlarımı verebilirim büyüklerden daha iyi düşünebilirim babam zaten ilk okul mezunu okul konusunda bilgisi 0 sağdan soldan duyup gelip bana akıl veriyor ayrıca liseye gitsem bile hem basketbolla hem liseyi yürütemem annem zaten arkadaşından duymuş kursa gidipte basketbolcu olabilirim ben ne kadar yetenekliyim biliyon mu geleceğin lebronu diyorlar bana |
şöyle kenara otur bakalım geleceğin Lebronu falan değilsin seni fazla pohpohlamışlar. Baban ilköğretim mezunu demek, bilgisi 0 değil onun bilgisi hayat tecrübesidir. Sen kendini bilmeye bi 6 yaşından sonra başlamışsındır ki genelde insanlar bebeklik hallerini net bi şekilde hatırlamazlar. Daha 15 yaşında olduğuna göre senin kendini bildiğin sene sayısı 9 senedir. Küçükken de anne-baba korumasında olduğundan hayat tecrübesi hiç kazanmamışsındır doğal olarak. Babanın yaşı en az 40 olsa 25 senelik bi hayat tecrübesi vardır ki bu en büyük bilgiden bile daha büyüktür. Baban ilköğretim mezunu olmuş içinde ukteler kalmıştır üzülmüştür keşke ben de zamanında okuyabilseydim diye ama zamanı geriye çeviremediği için aynı hayatı senin yaşamanı istememiş aynı hatayı sen de yap istememiş ki seni liseye göndermek istiyor. Eğer sen tüm bunlara karşı gelirsen okumazsan anneni ve babanı çok üzmüş olacaksın ve hayat boyu bunun vebalini çekersin hem en büyük günahlardan birisi hem de insan vicdanına sığdıramaz böyle şeyleri sığdırmamalı. Basketbolcu olmak falan yalan kardeşim bu ülkede, bi sakatlandığın zaman kimse yüzüne bakmaz senin. Amerikada hadi bi şekilde yine elinden tutuyorlar hayatın sönmüyor ama burda öyle değil. Ayrıca ille basketbolcu olacam bu işle ilgilenecem diyosan yine lise okuyup liseden sonra spor akademilerine giderek ister basketbolcu ister basketbol koçu olabilirsin hiç değilse elinde mesleğin olur.
Adam gibi çalışıp iyi bi liseye gidersen o yazdığın tipteki insanlar en az sayıda olur. Ama yine çalışmayıp sıradan bi düz liseye gidersen öyle tiplerden çok karşılaşırsın. Unutma hayatı iyi bi hale getirmek senin elinde. Ama senin elinde diye her kararı sağlıklı veremezsin bu nedenle anne-babalar var bu dünyada. Sen en az 18-20 yaşına gelmeden adam akıllı karar veremezsin öyle ben verebilirim falan ayağına takılmaya gerek yok. Biz bile bu yaşlarda bi önceki sene verdiğimiz karar konusunda 'bu ne ya bunu ben mi yapmışım' diyebiliyorsak sen o yaşlarda hiç sağlıklı karar veremezsin.
ercan_yılın
(1.7.2012 19:01:37)
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne Şu herif dediğin insan senin baban oluyor sanırsam, öncelikle ona karşı böyle konuşmamalısın ve daha yaşın küçük bazı kararları sağlıklı veremezsin ki bu karar da direk bunu gösteriyor. Bir büyüğün olarak özellikle bu yaşlarda babanı anneni ve diğer büyüklerini dinlemen ileride büyük fayda sağlayacak sana. Ayrıca hayatının içine etmek istemiyorsan liseye git. Bi kere babanı öyle üzmen, telefonda yalvartman bile hayatının kötüye gideceğinin bir göstergesidir bu yüzden babanı dinle ve hayatını kendi elinle mahvetme. | yaa sinirlendimde öyle söyledim hem bu ne lan böyle hiç mi lise okumadan basketbolcu olmuş basketbolcu yok bu devirde meslek sahibi olmak için liseyi bitirmek zorunlu mu? zorunluysa ben gitmem gidemem çünkü hayatımda pkk lılarda dahil liselilere olduğum kadar hiçbir insan grubuna sinir olmadım ne biçim hayat lan bu liseli hayatı yok çete kurmalar kavga etmeler manita ayarlamalar falanlar filanlar ben o ortamda bulunduğumda dayanamayıp önüme gelen liseliye tekme tokat dalarım ve akıl yaşta değil baştadır gayette bu yaşta kendi kararlarımı verebilirim büyüklerden daha iyi düşünebilirim babam zaten ilk okul mezunu okul konusunda bilgisi 0 sağdan soldan duyup gelip bana akıl veriyor ayrıca liseye gitsem bile hem basketbolla hem liseyi yürütemem annem zaten arkadaşından duymuş kursa gidipte basketbolcu olabilirim ben ne kadar yetenekliyim biliyon mu geleceğin lebronu diyorlar bana | şöyle kenara otur bakalım geleceğin Lebronu falan değilsin seni fazla pohpohlamışlar. Baban ilköğretim mezunu demek, bilgisi 0 değil onun bilgisi hayat tecrübesidir. Sen kendini bilmeye bi 6 yaşından sonra başlamışsındır ki genelde insanlar bebeklik hallerini net bi şekilde hatırlamazlar. Daha 15 yaşında olduğuna göre senin kendini bildiğin sene sayısı 9 senedir. Küçükken de anne-baba korumasında olduğundan hayat tecrübesi hiç kazanmamışsındır doğal olarak. Babanın yaşı en az 40 olsa 25 senelik bi hayat tecrübesi vardır ki bu en büyük bilgiden bile daha büyüktür. Baban ilköğretim mezunu olmuş içinde ukteler kalmıştır üzülmüştür keşke ben de zamanında okuyabilseydim diye ama zamanı geriye çeviremediği için aynı hayatı senin yaşamanı istememiş aynı hatayı sen de yap istememiş ki seni liseye göndermek istiyor. Eğer sen tüm bunlara karşı gelirsen okumazsan anneni ve babanı çok üzmüş olacaksın ve hayat boyu bunun vebalini çekersin hem en büyük günahlardan birisi hem de insan vicdanına sığdıramaz böyle şeyleri sığdırmamalı. Basketbolcu olmak falan yalan kardeşim bu ülkede, bi sakatlandığın zaman kimse yüzüne bakmaz senin. Amerikada hadi bi şekilde yine elinden tutuyorlar hayatın sönmüyor ama burda öyle değil. Ayrıca ille basketbolcu olacam bu işle ilgilenecem diyosan yine lise okuyup liseden sonra spor akademilerine giderek ister basketbolcu ister basketbol koçu olabilirsin hiç değilse elinde mesleğin olur. Adam gibi çalışıp iyi bi liseye gidersen o yazdığın tipteki insanlar en az sayıda olur. Ama yine çalışmayıp sıradan bi düz liseye gidersen öyle tiplerden çok karşılaşırsın. Unutma hayatı iyi bi hale getirmek senin elinde. Ama senin elinde diye her kararı sağlıklı veremezsin bu nedenle anne-babalar var bu dünyada. Sen en az 18-20 yaşına gelmeden adam akıllı karar veremezsin öyle ben verebilirim falan ayağına takılmaya gerek yok. Biz bile bu yaşlarda bi önceki sene verdiğimiz karar konusunda 'bu ne ya bunu ben mi yapmışım' diyebiliyorsak sen o yaşlarda hiç sağlıklı karar veremezsin. |
ben einsteinim.dünyanın gelmiş geçmiş en akıllı insanıyım senden daha akıllıyım yazdıklarının hepsi doğru biri yanlış ben geleceğin lebronuyum ve liseye gitmeden basketbolcu olup para kazanıcam ahh beni sinirlendirdin bunu yapmamalıydın ben bruce bannerım ROAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT.
TechN9ne
(1.7.2012 20:38:15)
Bu soruyu cidden sormadığını bile bile yazmıştım ama cidden ihtiyacın olduğunu düşünüyorum şu an her neyse
Bill Russell
(1.7.2012 21:07:57)
Ebeveynlerine acıdım
Shaq Diesel
(1.7.2012 22:17:25)
stabwound
(2.7.2012 10:37:40)
bu kıro daha önceden de futbolcu olmak istiyordu ayrıca kendisi osmanlı hanedanındanmış. sanırım akıl hastası bi çocuk üzerine fazla gitmeyin
ercan_yılın
(4.7.2012 02:19:38)
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound bu kıro daha önceden de futbolcu olmak istiyordu ayrıca kendisi osmanlı hanedanındanmış. sanırım akıl hastası bi çocuk üzerine fazla gitmeyin |
bunu bana dememeliydin çok kızdırdın VOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT.
GromLenn XL
(20.9.2012 16:03:36)
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound bu kıro daha önceden de futbolcu olmak istiyordu ayrıca kendisi osmanlı hanedanındanmış. sanırım akıl hastası bi çocuk üzerine fazla gitmeyin | bunu bana dememeliydin çok kızdırdın VOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT. |
Sakin ol ve klavyeni yavaşça yere bırak.
El Cazador
(20.9.2012 18:41:48)
Daha 3 sene önce ben 15 yaşımdaydım ama biz böyle değildik yemin ederim. Yıllar geçtikçe çocukların akılları R yapıyor, geri gidiyor
bamberg
(20.9.2012 19:29:45)
arkadaşın önceki mesajlarına baktım da çizilmesi kötü olmuş. bir ara ilüzyonist olmak istemiş, gandalf'le aref'i karşılaştırıp aref'i üstün bulmuş, hulk fan clup kurmuş