little_demon
=> Facebookta bu olay nasıl yapılıyor ya?
(21.6.2012 22:16:02)
hckr
(21.6.2012 22:24:13)
Adam kapak resminin o bölgesini kesip profil resmi yapmış bu kadar basit.
little_demon
(21.6.2012 22:42:58)
öyle olmuyor denedim
Pipooo
(21.6.2012 22:51:20)
Yapılması baya güç ama kolayı var bu resmin.
1-O sayfanın kapak fotosunu aç resimi masaüstüne kaydet.
2-Aynı yolla Profil resminide indir masaüstüne
3-Kendi profilinin kapağına o resmi yükle,ardındanda profil resmini indirdiğin resmi yap tam ayarlarsa aynısı oluyor.
little_demon
(22.6.2012 09:55:57)
quote:
Orijinalden alıntı: Pipooo Yapılması baya güç ama kolayı var bu resmin. 1-O sayfanın kapak fotosunu aç resimi masaüstüne kaydet. 2-Aynı yolla Profil resminide indir masaüstüne 3-Kendi profilinin kapağına o resmi yükle,ardındanda profil resmini indirdiğin resmi yap tam ayarlarsa aynısı oluyor. |
hayır o değil başka fotoğraflar da yapmak istesem mesela nasıl olucak?
zero bulls
(22.6.2012 10:03:27)
bende bişey var sandım
bumudur yani
Soğuk Espri
(22.6.2012 12:14:47)
Profil resmini ekle. sonra zaten birkaç denemede yaparsın
ennes58
(22.6.2012 12:50:37)
bende yapmaya çalıştım ama beceremedim
DeathWing
(22.6.2012 13:24:18)
Arka fondaki resim işaretlediğim çerçeve boyutunda olursa bu mümkün olur diğer resimlerde'de,
< Resime gitmek için tıklayın >
öncelikle avatar'ı yerleştirirsin profiline, sonrasında ise kapak fotoğrafını o çerçeve boyutunda yükler ve aşağı yukarı kaydırarak hizalarsın.. orijinal boyutu olan 850 x 315 dışındaki alt veya üst bölümü zaten görünmez kapak fotosunun, otomatik olarak avatar ile hizalanmış olur.
Pipooo
(22.6.2012 17:55:28)
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWing Arka fondaki resim işaretlediğim çerçeve boyutunda olursa bu mümkün olur diğer resimlerde'de, < Resime gitmek için tıklayın > öncelikle avatar'ı yerleştirirsin profiline, sonrasında ise kapak fotoğrafını o çerçeve boyutunda yükler ve aşağı yukarı kaydırarak hizalarsın.. orijinal boyutu olan 850 x 315 dışındaki alt veya üst bölümü zaten görünmez kapak fotosunun, otomatik olarak avatar ile hizalanmış olur. |
Bende aynısını anlattım fakat arkadas kendı baska yeni fotolar oluşturmak istiyormus.