EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Tasarım ve grafik >> Web Tasarım ve Hazır Kodlar >> 3D Tasarım >> Grafik
tuti => EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (10.3.2006 02:05:58)
Merhaba
Bir emlak firması için ( inşaat değil ) portföylerinde bulunan dairelerin tanıtımını yapmak amacı ile internet sitesi yaptırılacaktır.
php olarak yapılması düşünülen sitede ilanlara ortalama 10 adet resim eklenebilmesi ve 360 derece panoramik fotoğrafların görüntülenebilmesi gerekmektedir.
Ayrıca firma elemanlarına kontrol panelinden nasıl ilan resim ve panoramik görüntü ekleyebilecekleri konusunda eğitim verilmesi de gereklidir.

100 mb hosting + domain + site =

Bu işi ciddi bir şekilde hiç bir aksama olmadan sorunsuz yapabilecek arkadaşların ve firmaların tekliflerini bildirmelerini rica ediyorum.

sanaltur@gmail.com

acayip => EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (10.3.2006 02:23:40)
Arkadaşım pm. attım

tuti => EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (10.3.2006 03:30:24)
12 Mart 2006 Pazar günü gecesine kadar teklif verilebilir.

acayip
Teklifiniz değerlendirmeye alındı teşekkürler.

Verilen tüm teklifler değerlendirilecektir.

arızalı => EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (10.3.2006 05:07:52)
pm attım

farozlu => EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (10.3.2006 07:42:02)
ben akşam attım hatta buraya ücreti yazdım ama o mesaj nerde göremedim :)

direct_t => EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (10.3.2006 08:29:35)
panaromik fotoğraf konusunda ben yardımcı olabilirdim ama istanbulda olmam lazım flashta veya javada yapılabilir ancak o

tuti => EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (12.3.2006 16:11:02)
başka teklif yok mu?

önder25 => EMLAK FİRMASI İÇİN SİTE YAPTIRILACAKTIR ( İSTANBUL ANADOLU YAKASI ) (12.3.2006 19:27:12)
merhaba suan online emlak satışı üzerinde bir proje hazırlıyoruz.
istersen bir görüselim

programlama25@hotmail.com

Sayfa: [1]