3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Tasarım ve grafik >> 3D Tasarım
TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (9.6.2012 22:01:16)
Arkadaşlar 3 seneden beri bu işle uğraşıyorum. Şuan bir firmada çalışmaktayım ve Freelance olarak dışardan işler yapmaktayım. Çalışmalarımı Web sitemden görebilirsiniz.
http://www.rasimates.com/ herkese iyi forumlar...

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (15.6.2012 17:40:10)
Güncel :)

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (4.7.2012 15:57:10)
guncel

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (2.8.2012 16:08:43)
güncell

Guest-202712E26 => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (2.8.2012 19:10:43)
Güzelmiş site :)

Guest-202712E26 => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (2.8.2012 19:12:01)
Özellikle müzik tam oturmuş...

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (3.8.2012 11:38:44)
teşekkürler :)

nilüfer3435 => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (5.8.2012 17:04:21)
bir arkadaşımın doğum günü için animasyon hzırlatmak istiyorum yaparmısınız

HATTUSILI => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (5.8.2012 17:06:54)
quote:

Orijinalden alıntı: nilüfer3435

Alıntı yaparak yazarsanız daha hızlı yanıt alabilirsiniz.

nilüfer3435 => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (5.8.2012 17:35:42)
quote:

Orijinalden alıntı: TRustNo_one

Arkadaşlar 3 seneden beri bu işle uğraşıyorum. Şuan bir firmada çalışmaktayım ve Freelance olarak dışardan işler yapmaktayım. Çalışmalarımı Web sitemden görebilirsiniz.

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (5.8.2012 18:56:42)
ne tarz bi animasyon istiyorsunuz ve bütçeniz nekadar?

nilüfer3435 => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (5.8.2012 23:34:45)
doğum günü için kısa bir animasyon. fiyatlar nasıl oluyor çok iyi bir bütcem yok aslında :(

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (12.9.2012 14:15:04)
güncell

the.crack.man => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (13.9.2012 10:55:56)
quote:

çalışmaların gerçekten çok güzel ( organik modelleme hariç ) bence bir inşaat şirketine iş başvurusu yap. Türkiye'de inşaat sektörü gittikçe gelişiyor ve senin gibilere çok ihtiyaç var. herkes bilir ki bütün mimarlar 3d çizim yapar ama görselleştirme yapamaz.

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (13.9.2012 14:09:11)
quote:

Orijinalden alıntı: the.crack.man

quote:

çalışmaların gerçekten çok güzel ( organik modelleme hariç ) bence bir inşaat şirketine iş başvurusu yap. Türkiye'de inşaat sektörü gittikçe gelişiyor ve senin gibilere çok ihtiyaç var. herkes bilir ki bütün mimarlar 3d çizim yapar ama görselleştirme yapamaz.

teşekkürler yorumun için. Zaten şuanda bir işte çalışmaktayım. evet oraganik model konusunda sıkıntılar var ordadaki çalışmam eski baya onun üzerine biraz daha koydum şimdilerde.

the.crack.man => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (13.9.2012 14:20:27)
quote:

quote:

quote:

teşekkürler yorumun için. Zaten şuanda bir işte çalışmaktayım. evet oraganik model konusunda sıkıntılar var ordadaki çalışmam eski baya onun üzerine biraz daha koydum şimdilerde.

bende de sendeki sıkıntının tam tersi var ben ise organik modellerde ve efektlerde çok iyiyim ama ölçüler ile çalışamıyorum o yüzden gittikçe maya üzerine yoğunlaşmaya çalışıyorum

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (13.9.2012 14:50:13)

bende de sendeki sıkıntının tam tersi var ben ise organik modellerde ve efektlerde çok iyiyim ama ölçüler ile çalışamıyorum o yüzden gittikçe maya üzerine yoğunlaşmaya çalışıyorum

çalışmalarını modellerini paylaşabilirmisin merak ettim

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (25.9.2012 17:32:44)
Güncel

seyko => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (4.10.2012 00:22:39)
çok güzel çalışmalar çıkartmısınız iç ve dış mekan harika bende yeni ugraşmaya başladım ögrenebilirsem ne mutlu bana..

TRustNo_one => 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır (4.10.2012 11:08:14)
quote:

Orijinalden alıntı: seyko

çok güzel çalışmalar çıkartmısınız iç ve dış mekan harika bende yeni ugraşmaya başladım ögrenebilirsem ne mutlu bana..

teşekkürler :)

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >     >>