TRustNo_one
=> 3D Görsellştirme ve Mimari Animasyonlarınız yapılır
(9.6.2012 22:01:16)
Arkadaşlar 3 seneden beri bu işle uğraşıyorum. Şuan bir firmada çalışmaktayım ve Freelance olarak dışardan işler yapmaktayım. Çalışmalarımı Web sitemden görebilirsiniz.
http://www.rasimates.com/ herkese iyi forumlar...
TRustNo_one
(15.6.2012 17:40:10)
Güncel :)
TRustNo_one
(4.7.2012 15:57:10)
guncel
TRustNo_one
(2.8.2012 16:08:43)
güncell
Guest-202712E26
(2.8.2012 19:10:43)
Güzelmiş site :)
Guest-202712E26
(2.8.2012 19:12:01)
Özellikle müzik tam oturmuş...
TRustNo_one
(3.8.2012 11:38:44)
teşekkürler :)
nilüfer3435
(5.8.2012 17:04:21)
bir arkadaşımın doğum günü için animasyon hzırlatmak istiyorum yaparmısınız
HATTUSILI
(5.8.2012 17:06:54)
quote:
Orijinalden alıntı: nilüfer3435 bir arkadaşımın doğum günü için animasyon hzırlatmak istiyorum yaparmısınız |
Alıntı yaparak yazarsanız daha hızlı yanıt alabilirsiniz.
nilüfer3435
(5.8.2012 17:35:42)
quote:
Orijinalden alıntı: TRustNo_one Arkadaşlar 3 seneden beri bu işle uğraşıyorum. Şuan bir firmada çalışmaktayım ve Freelance olarak dışardan işler yapmaktayım. Çalışmalarımı Web sitemden görebilirsiniz. http://www.rasimates.com/ herkese iyi forumlar... |
bir arkadaşımın doğum günü için animasyon hzırlatmak istiyorum yaparmısınız
TRustNo_one
(5.8.2012 18:56:42)
ne tarz bi animasyon istiyorsunuz ve bütçeniz nekadar?
nilüfer3435
(5.8.2012 23:34:45)
doğum günü için kısa bir animasyon. fiyatlar nasıl oluyor çok iyi bir bütcem yok aslında :(
TRustNo_one
(12.9.2012 14:15:04)
güncell
the.crack.man
(13.9.2012 10:55:56)
quote:
Orijinalden alıntı: TRustNo_one Arkadaşlar 3 seneden beri bu işle uğraşıyorum. Şuan bir firmada çalışmaktayım ve Freelance olarak dışardan işler yapmaktayım. Çalışmalarımı Web sitemden görebilirsiniz. http://www.rasimates.com/ herkese iyi forumlar... |
çalışmaların gerçekten çok güzel ( organik modelleme hariç
) bence bir inşaat şirketine iş başvurusu yap. Türkiye'de inşaat sektörü gittikçe gelişiyor ve senin gibilere çok ihtiyaç var. herkes bilir ki bütün mimarlar 3d çizim yapar ama görselleştirme yapamaz.
TRustNo_one
(13.9.2012 14:09:11)
quote:
Orijinalden alıntı: the.crack.man quote:
Orijinalden alıntı: TRustNo_one Arkadaşlar 3 seneden beri bu işle uğraşıyorum. Şuan bir firmada çalışmaktayım ve Freelance olarak dışardan işler yapmaktayım. Çalışmalarımı Web sitemden görebilirsiniz. http://www.rasimates.com/ herkese iyi forumlar... | çalışmaların gerçekten çok güzel ( organik modelleme hariç ) bence bir inşaat şirketine iş başvurusu yap. Türkiye'de inşaat sektörü gittikçe gelişiyor ve senin gibilere çok ihtiyaç var. herkes bilir ki bütün mimarlar 3d çizim yapar ama görselleştirme yapamaz. |
teşekkürler yorumun için. Zaten şuanda bir işte çalışmaktayım. evet oraganik model konusunda sıkıntılar var ordadaki çalışmam eski baya onun üzerine biraz daha koydum şimdilerde.
the.crack.man
(13.9.2012 14:20:27)
quote:
Orijinalden alıntı: TRustNo_one quote:
Orijinalden alıntı: the.crack.man quote:
Orijinalden alıntı: TRustNo_one Arkadaşlar 3 seneden beri bu işle uğraşıyorum. Şuan bir firmada çalışmaktayım ve Freelance olarak dışardan işler yapmaktayım. Çalışmalarımı Web sitemden görebilirsiniz. http://www.rasimates.com/ herkese iyi forumlar... | çalışmaların gerçekten çok güzel ( organik modelleme hariç ) bence bir inşaat şirketine iş başvurusu yap. Türkiye'de inşaat sektörü gittikçe gelişiyor ve senin gibilere çok ihtiyaç var. herkes bilir ki bütün mimarlar 3d çizim yapar ama görselleştirme yapamaz. | teşekkürler yorumun için. Zaten şuanda bir işte çalışmaktayım. evet oraganik model konusunda sıkıntılar var ordadaki çalışmam eski baya onun üzerine biraz daha koydum şimdilerde. |
bende de sendeki sıkıntının tam tersi var ben ise organik modellerde ve efektlerde çok iyiyim ama ölçüler ile çalışamıyorum o yüzden gittikçe maya üzerine yoğunlaşmaya çalışıyorum
TRustNo_one
(13.9.2012 14:50:13)
Orijinalden alıntı: the.crack.man
bende de sendeki sıkıntının tam tersi var ben ise organik modellerde ve efektlerde çok iyiyim ama ölçüler ile çalışamıyorum o yüzden gittikçe maya üzerine yoğunlaşmaya çalışıyorum
çalışmalarını modellerini paylaşabilirmisin merak ettim
TRustNo_one
(25.9.2012 17:32:44)
Güncel
seyko
(4.10.2012 00:22:39)
çok güzel çalışmalar çıkartmısınız iç ve dış mekan harika bende yeni ugraşmaya başladım ögrenebilirsem ne mutlu bana..
TRustNo_one
(4.10.2012 11:08:14)
quote:
Orijinalden alıntı: seyko çok güzel çalışmalar çıkartmısınız iç ve dış mekan harika bende yeni ugraşmaya başladım ögrenebilirsem ne mutlu bana.. |
teşekkürler :)