Lise Mezuniyete gitmemek (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
yehenebe => Lise Mezuniyete gitmemek (19.12.2013 20:37:46)
hepiniz mi asosyalsiniz be

Harunk1994 => Lise Mezuniyete gitmemek (19.12.2013 20:39:44)
< Resime gitmek için tıklayın >

Guest-FB253030B => Lise Mezuniyete gitmemek (19.12.2013 20:39:55)
quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

valla bende bu sene mezun oluyorum ama çok şey kaçırırsın ben sana söyliyim böyle triplere girmeye gerek yok böyle yapanlarada ayrı bir anlam veremiyorum nedir yani gitmeyince ne oluyor ? ortaokul mezunuyetine gitmemistim çok pişman olmuştum mezuniyetten sonra var yani onuda hesap et
Boşuna hayal kurma dostum , mezuniyetten dönünce kızların bacaklarından aklında kalanlar ile yetinceksin. Sağ ele mahkumsun.

Konuyla alakasız ama Ramsay p*ç değil mi abi? Yani soyadı Snow diye biliyorum ben.

spoiler yersin

tkblack => Lise Mezuniyete gitmemek (19.12.2013 20:47:32)
gidin gencler ne kaybedersiniz. Zaten %95 ini bidaha gormeyeceksiniz.ama diyorsanız hiç anlaşabildigimm arkadaşım yok , 1 tanesi bile kafa dengi degil o zaman size kalmış. Ama ben yinede gidin guzelce vakit geçirin derim

Holy Templar => Lise Mezuniyete gitmemek (19.12.2013 20:49:23)
ben mezuniyete gitmiştim ama pişman oldum.hatıra fotoğrafları çekildikten sonra bizim gruptakiler arabalara doluşup başka mekana geçtik.9'da başladık sabah 4'e kadar konuştuk,yedik,içtik eğlendik bana kalırsa mezuniyettekilerden daha güzel bir gece geçirdik.seninde böyle vakit geçirebileceğin arkadaşların varsa onlarla takıl yoksa gitme bence

Yağmur Tanrısı => Lise Mezuniyete gitmemek (19.12.2013 21:02:04)
ortaokul mezuniyeti hayatımın engüzel günlerinden biriydi. arkadaslar viski votka getirmişti tuvalette içip içip kusmuştuk tam anlamıyla dans etmiştik ozamanki sevdiğim kız beni dansa kaldırmıştı bu sene lise için araba kiralayıp geceleri sabaha katıcam belki gecenin sonunda birşeyler olur

dursundurmus => Lise Mezuniyete gitmemek (24.6.2019 20:42:12)
Keşke olsa da gitsem. ama meslek lisesinde ne mezuniyeti.

Sayfa: << < önceki 2 3 4 5 [6]