Meb'e Bağlı ağı kullanıyorum fakat facebook vs giremiyorum bi yardım . (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Network ve Güvenlik >> Network
Terminatörizm => Meb'e Bağlı ağı kullanıyorum fakat facebook vs giremiyorum bi yardım . (1.6.2012 15:41:13)
Beyler meb üzerinden forum e-okul vs yerlere giriyorum fakat facebook felan giremiyorum Fakat hotspot shield'i kurdum onunla giriyorum facebook felan ama bugün giremiyorum nedeni ne olabilir? bi öneriniz varsa söyleyebilirmisiniz ?

greencraft1 => Meb'e Bağlı ağı kullanıyorum fakat facebook vs giremiyorum bi yardım . (2.6.2012 00:30:18)
aynı sorun arkadaşa yardım edelim!!!

eğer çözdüysen nasıl çözdüğünü sölesene

NarKo_ => Meb'e Bağlı ağı kullanıyorum fakat facebook vs giremiyorum bi yardım . (19.8.2012 06:51:29)
Genel bir sorun su linki bi inceleyin >> http://www.ibrahimfirat.net/2012/08/facebook-twitter-internette-baz.html

fuzi80 => Meb'e Bağlı ağı kullanıyorum fakat facebook vs giremiyorum bi yardım . (21.9.2012 03:50:57)
Meb den facebook'a girişin tek yolu mebfacebook.com arkadaşlar. Sorunsuz olarak siteye girebilirsiniz.

kelikuputis => Meb'e Bağlı ağı kullanıyorum fakat facebook vs giremiyorum bi yardım . (18.1.2013 11:28:03)
quote:

Orijinalden alıntı: fuzi80

Meb den facebook'a girişin tek yolu mebfacebook.com arkadaşlar. Sorunsuz olarak siteye girebilirsiniz.

Ben denedim böyle bir sitey mebden girilmiyor.

kngmale_king => Meb'e Bağlı ağı kullanıyorum fakat facebook vs giremiyorum bi yardım . (18.1.2013 15:05:02)
çok kolay bi yolu var ultrasurf programını indir kur çok rahat o sitelere girebilirsin

Sayfa: [1]