4 katlı apart muhabbet kafesi,Akıllı yemlik,yuvalık,suluk (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler >> Elektronik Malzemeler >> Giyim - Aksesuar >> Saat >> Kozmetik >> Outdoor ve Spor Ürünleri >> Orjinal DVD/Bluray Film >> Müzik Aletleri >> Aile ve Bebek Ürünleri >> Kırtasiye ve Yazı Gereçleri >> Diğer
VOLEYBOLCUizm => 4 katlı apart muhabbet kafesi,Akıllı yemlik,yuvalık,suluk (18.6.2012 00:46:47)
ALINIK --- markalı sadece ön amörtüsörlü (arkada amartüsörlü istemiyorum ) BİSİKLET ARIYORUM..

kaliteli bakımlı,temiz uygun fiyatlı bisiklet bakıyorum teklifler pm den resimli olursa sevinirim..

takasta kullanabıleceklerım... m.marketten alınma garantisi 1-2 ay kalmış sony ps3 320 gb slim 3.55v
çift kol ful oyunlu - move paketi (2 control kol 1 navıgator 1 cam 1 demo cd) - logıtech drıvıng gt pedal
dıreksıyon setı - sony psp go- 1tb harici,dahili 3d film arşivi) İMZAMDA BULUNUYOR ÜRÜNLER..

Inj3ct0r => 4 katlı apart muhabbet kafesi,Akıllı yemlik,yuvalık,suluk (4.6.2012 15:58:37)
Çocuk Bisikletimi Yoksa Büyükmü Onuda Belirtirseniz Yardımcı Olabilrim Belki..

Tezeraki => 4 katlı apart muhabbet kafesi,Akıllı yemlik,yuvalık,suluk (7.6.2012 01:28:47)
hocam hala bulamadın mı istedigin bir bisiklet?

VOLEYBOLCUizm => 4 katlı apart muhabbet kafesi,Akıllı yemlik,yuvalık,suluk (7.6.2012 23:40:22)
hayır hocam daha hala bulamadım istedigim bisikleti her kafadan bir ses cıkınca haliyle benide kararsızlık alıyor almışken iyisini almak isterim hee bu demek degilki en pahalısını almak :) birde dükkanımdaki ürünlerle takas yaparak daha az nakit vermeyi düşünüyorm ama güzel birşey denk gelirse uygunda fiyatlı olursa duruma göre bakarız peşinde alırız acelemiz yok dedigim gibi arastırıyorum sonra tüh keşke şunu alsaydım demek istemiyorum

maresal => 4 katlı apart muhabbet kafesi,Akıllı yemlik,yuvalık,suluk (18.6.2012 14:39:36)
quote:

Orijinalden alıntı: VOLEYBOLCUizm

ALINIK --- markalı sadece ön amörtüsörlü (arkada amartüsörlü istemiyorum ) BİSİKLET ARIYORUM..

kaliteli bakımlı,temiz uygun fiyatlı bisiklet bakıyorum teklifler pm den resimli olursa sevinirim..

takasta kullanabıleceklerım... m.marketten alınma garantisi 1-2 ay kalmış sony ps3 320 gb slim 3.55v
çift kol ful oyunlu - move paketi (2 control kol 1 navıgator 1 cam 1 demo cd) - logıtech drıvıng gt pedal
dıreksıyon setı - sony psp go- 1tb harici,dahili 3d film arşivi) İMZAMDA BULUNUYOR ÜRÜNLER..

Selamlar hocam Kron, sedona , amoeba hussar derim.

6.6.6 => 4 katlı apart muhabbet kafesi,Akıllı yemlik,yuvalık,suluk (9.9.2012 14:07:11)
quote:

Orijinalden alıntı: VOLEYBOLCUizm

merhaba bende 26 jant 21 vites tertemiz bisiklet var 100 tl istiyorum düşünürmüsünüz

Sayfa: [1]