ufukC53
=> fifa 2012 topu ayağından açma sorunu çözümü
(31.5.2012 14:50:34)
arkadaşlar nette çok araştırdım ama çözümünü en sonunda buldum.sorunsuz bir sekilde dandik kolla oynayabiliyorum. ben çok çektm millet çekmesin diyerek başlıyorum
- ilk önce regedit girip değişiklik yaptıysanız gidin düzeltin veya silin yani eski haline çevirin
- fifaconfig ten button icons "Logitech Cordless RumblePad 2" yaptıysanız onuda eski haline çevirin
- belgelerimdeki fifa 12 adlı klasörü silin
- şimdi bunu indiriyoruz Kontrol Emulatör
ve game klasörünün içine yapıştır diyoruz değiştir ve onayla
sonra oyuna griyoruz ve dandik kolla oynuyoruz
yinede kol çalışmazsa oyunun bulunduğu yerden "x360ce.exe" tıklıyarak ayarlama yapalilirsiniz.
Eğer bu konu daha önce verilmisse kusura bakmayın. yardımcı olduysam ne mutlu bana
DLL hatası alanlar visual basic kursun burdan
bytahan
(4.7.2012 20:41:57)
Kardeşim oyun bu seferde ağır çalışıyor normalde hıp hızlı çalışıyordu ama şimdi ağır ne yapmam gerek sorunlar gitti ama tek sorun önceden olmayan ağır çalışma ne yapmam gerek ?
ufukC53
(5.7.2012 00:28:33)
D:\Program Files\Fifa 12\Game\fifasetup daki ayarları kurcala kaydet sonra bi daha gir pcne göre düşük veya güçlü ayarla tekrar kaydet öyle dene
not : başka paylaşım sitesinde de paylaşmıştım kurdular tıkır tıkır çalıştı, ilk defa sende böyle bi sorun çıktı
bytahan
(5.7.2012 08:36:44)
yok ben gezdim bazı forumları aynı sorunu yaşayan birkaç kişi daha yazmış.Ama oyun önceden baya rahat çalışıyodu :D