gardanadam
=> Kafabantlı-Hafif-Dışarı Ses Vermeyen&Almayan Max 250 TL'ye Kulaklık Tavsiyesi?
(5.06.2012 21:03:14)
quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam arkadaşlar sennheiser hd202 vatanbilgisayarda 1 tane varmış oda satılık değilmiş nasıl iş anlamadım ben bu işi hepsiburadadan sipariş versem bu seferde üretimimi kalkdı acaba ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar sizce internetten sipariş vermeli miyim ? |
cevap verebilecek yok mu ? hepsiburadadan sipariş vereceğim.
halog
=> Kafabantlı-Hafif-Dışarı Ses Vermeyen&Almayan Max 250 TL'ye Kulaklık Tavsiyesi?
(5.06.2012 21:07:55)
quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam arkadaşlar sennheiser hd202 vatanbilgisayarda 1 tane varmış oda satılık değilmiş nasıl iş anlamadım ben bu işi hepsiburadadan sipariş versem bu seferde üretimimi kalkdı acaba ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar sizce internetten sipariş vermeli miyim ? | cevap verebilecek yok mu ? hepsiburadadan sipariş vereceğim. |
Hepsiburada da hd202II var.Ancak bence o fiyata değmez.Hi-fi giriş seviyesi kulaklık alınır o paraya.
gardanadam
(5.06.2012 22:00:23)
quote:
Orijinalden alıntı: halog quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam arkadaşlar sennheiser hd202 vatanbilgisayarda 1 tane varmış oda satılık değilmiş nasıl iş anlamadım ben bu işi hepsiburadadan sipariş versem bu seferde üretimimi kalkdı acaba ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar sizce internetten sipariş vermeli miyim ? | cevap verebilecek yok mu ? hepsiburadadan sipariş vereceğim. | Hepsiburada da hd202II var.Ancak bence o fiyata değmez.Hi-fi giriş seviyesi kulaklık alınır o paraya. |
bi hi fi sistem olarak öneride bulunur musunuz ?
halog
(5.06.2012 23:39:55)
quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam arkadaşlar sennheiser hd202 vatanbilgisayarda 1 tane varmış oda satılık değilmiş nasıl iş anlamadım ben bu işi hepsiburadadan sipariş versem bu seferde üretimimi kalkdı acaba ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar sizce internetten sipariş vermeli miyim ? | cevap verebilecek yok mu ? hepsiburadadan sipariş vereceğim. | Hepsiburada da hd202II var.Ancak bence o fiyata değmez.Hi-fi giriş seviyesi kulaklık alınır o paraya. | bi hi fi sistem olarak öneride bulunur musunuz ? |
Ne tarz müzik dinlersiniz? Benim gibi enstrumantal klasik dinliyorsanız imzamdaki denon kulaklıgi onerebilirim.Dengeli ve detaylı sesi vardır.Sesi olması gerektiği gibi Dogru sekilde verir.
Farkli kulaklıklar da onerebilirim.
gardanadam
(5.06.2012 23:42:36)
quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam arkadaşlar sennheiser hd202 vatanbilgisayarda 1 tane varmış oda satılık değilmiş nasıl iş anlamadım ben bu işi hepsiburadadan sipariş versem bu seferde üretimimi kalkdı acaba ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar sizce internetten sipariş vermeli miyim ? | cevap verebilecek yok mu ? hepsiburadadan sipariş vereceğim. | Hepsiburada da hd202II var.Ancak bence o fiyata değmez.Hi-fi giriş seviyesi kulaklık alınır o paraya. | bi hi fi sistem olarak öneride bulunur musunuz ? | Ne tarz müzik dinlersiniz? Benim gibi enstrumantal klasik dinliyorsanız imzamdaki denon kulaklıgi onerebilirim.Dengeli ve detaylı sesi vardır.Sesi olması gerektiği gibi Dogru sekilde verir. Farkli kulaklıklar da onerebilirim. |
techno pop mix david guetta tarzı şarkılar dinliyorum hareketli olucak.bass lar ön planda yumuşak bi şekilde çalıcak..bence aradığım ürün sennheiser hd 202 diye düşünüyorum..
kiwi21
(6.06.2012 10:12:21)
quote:
Orijinalden alıntı: kiwi21 cuma günü gittim marshall major'ımı aldım zuhal müzikten. kesinlikle tavsiye ederim. | Ne kadara aldın? |
165 lira bonus'a 6 taksit.
halog
(6.06.2012 12:27:38)
quote:
Orijinalden alıntı: kiwi21 quote:
Orijinalden alıntı: kiwi21 cuma günü gittim marshall major'ımı aldım zuhal müzikten. kesinlikle tavsiye ederim. | Ne kadara aldın? | 165 lira bonus'a 6 taksit. |
Fiyat çok güzelmiş.Güle güle kullanın.
frht270
(6.06.2012 22:23:49)
quote:
Orijinalden alıntı: cypriot151 Aynı senin kriterlerinde bir kulaklık arıyordum. İstanbul istiklaldeki Satürn'e gittim. Philips Oneil Stretch marka kulaklığı denedim ve bayıldım. Şimdi uçağa binip kulaklıkları taktığım zaman uçak düşse haberim olmayacak. Kamyon sesleri, çocuk bağırmaları vs gibi bir çok gürültülü ortamda sürekli seyehat ediyorum fakat bu kulaklık sayesinde dünyadan kopabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. 140 Tl'ye aldım, kablosu çıkabiliyor. Bir de düşük modeli var, onu alma. STRETCH |
düşük modeli dediğin snug-resimdeki- mu?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
cypriot151
(7.06.2012 01:35:36)
quote:
Orijinalden alıntı: frht270 quote:
Orijinalden alıntı: cypriot151 Aynı senin kriterlerinde bir kulaklık arıyordum. İstanbul istiklaldeki Satürn'e gittim. Philips Oneil Stretch marka kulaklığı denedim ve bayıldım. Şimdi uçağa binip kulaklıkları taktığım zaman uçak düşse haberim olmayacak. Kamyon sesleri, çocuk bağırmaları vs gibi bir çok gürültülü ortamda sürekli seyehat ediyorum fakat bu kulaklık sayesinde dünyadan kopabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. 140 Tl'ye aldım, kablosu çıkabiliyor. Bir de düşük modeli var, onu alma. STRETCH | düşük modeli dediğin snug-resimdeki- mu? < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > |
Tam hatırlamıyorum fakat düşük dediğim buna benzemiyordu. Hatırladığım kadarıyla 70-90 TL civarındaydı, benim aldığımsa 140 TL. Oradan anlayabilirsin.
frht270
(7.06.2012 10:38:08)
quote:
Orijinalden alıntı: cypriot151 quote:
Orijinalden alıntı: cypriot151 Aynı senin kriterlerinde bir kulaklık arıyordum. İstanbul istiklaldeki Satürn'e gittim. Philips Oneil Stretch marka kulaklığı denedim ve bayıldım. Şimdi uçağa binip kulaklıkları taktığım zaman uçak düşse haberim olmayacak. Kamyon sesleri, çocuk bağırmaları vs gibi bir çok gürültülü ortamda sürekli seyehat ediyorum fakat bu kulaklık sayesinde dünyadan kopabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. 140 Tl'ye aldım, kablosu çıkabiliyor. Bir de düşük modeli var, onu alma. STRETCH | düşük modeli dediğin snug-resimdeki- mu? < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > | Tam hatırlamıyorum fakat düşük dediğim buna benzemiyordu. Hatırladığım kadarıyla 70-90 TL civarındaydı, benim aldığımsa 140 TL. Oradan anlayabilirsin. |
Bu da zaten 85 tl?
gardanadam
(7.06.2012 22:36:21)
arkadaşlar sennheiser hd 218 i önerirmsiniz nasıl bi kulaklık bassları ön planda mı ?
cypriot151
(7.06.2012 23:56:34)
quote:
Orijinalden alıntı: cypriot151 quote:
Orijinalden alıntı: cypriot151 Aynı senin kriterlerinde bir kulaklık arıyordum. İstanbul istiklaldeki Satürn'e gittim. Philips Oneil Stretch marka kulaklığı denedim ve bayıldım. Şimdi uçağa binip kulaklıkları taktığım zaman uçak düşse haberim olmayacak. Kamyon sesleri, çocuk bağırmaları vs gibi bir çok gürültülü ortamda sürekli seyehat ediyorum fakat bu kulaklık sayesinde dünyadan kopabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. 140 Tl'ye aldım, kablosu çıkabiliyor. Bir de düşük modeli var, onu alma. STRETCH | düşük modeli dediğin snug-resimdeki- mu? < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > | Tam hatırlamıyorum fakat düşük dediğim buna benzemiyordu. Hatırladığım kadarıyla 70-90 TL civarındaydı, benim aldığımsa 140 TL. Oradan anlayabilirsin. | Bu da zaten 85 tl? |
Evet bu düşük modeli. Hem sesi çok düşük hem de izolasyon 0. Benim aldığımı taktığım zaman müzik olmasa bile dış dünyayı duymuyorum.
AsosyalBilgisayar
(8.06.2012 18:43:37)
arkadaslar size birsey sormak istiyorum evde kullanmak icin istiyorum fakat mikrofon ne kadar gerekli olur o tartisilir philips oniell the stretch ve sennheiser pc 320 g4me arasinda kaldim ne alicagim konusunda kararsizim yardimci olabilirmisiniz?
onboard ile kullanicam sonrasinda belki ses karti alabilirm
Bartu24
(9.06.2012 01:12:28)
Beyler benim soruma bir cevap verseniz bende arkadaş gibi dışarıda kullanıma uygun 250 TL civarı bir kulaklık arıyorum.