PS3!BF3!
=> SBot'u olan/birden fazla SRO açmayı bilen arkadaşlar bir bakabilir mi?
(19.5.2012 22:02:16)
Arkadaşlar botlatma yapmayı düşünüyorum fakat yan charlar ve ana char tamamen tavşana kadar hepsi dolu üstü başı ve bu edX Loader falan hiçbiri çalışmıyor. Bir defalığına birinizin Sbotuna girip itemleri başka idlere aktarabilir miyim? Ya da nasıl birden fazla oyun açabilirim SBot dışında? Referansım yok ama 2004'ten beri nadir zamanlarda kullandığım hesabımla, bununla da 2008'den beri buradayım. Okuyan herkese teşekkür ederim.
bloodyshaun17
(19.5.2012 22:42:31)
bot disinda coklu char acamazsin ama item aktarmak istiyorsan iki charinida kimsenin goremicegi bir yere gotur biriyle yere at itemleri yeniden basla yapip digeriyle al itemleri :-) bende sbot yok bu sekilde yapiyorum baska charlara item aktarirken , bugun 200 e yakin nowa destruction myth power itemleri aktardim bide kafedeki bilgisayarda 1 gb ram var ugrasip ugrasip durdum bir ona bir ona girmek icin ama botsuz durumlarda ise yarar bir yontem
PS3!BF3!
(19.5.2012 22:53:17)
quote:
Orijinalden alıntı: bloodyshaun17 bot disinda coklu char acamazsin ama item aktarmak istiyorsan iki charinida kimsenin goremicegi bir yere gotur biriyle yere at itemleri yeniden basla yapip digeriyle al itemleri :-) bende sbot yok bu sekilde yapiyorum baska charlara item aktarirken , bugun 200 e yakin nowa destruction myth power itemleri aktardim bide kafedeki bilgisayarda 1 gb ram var ugrasip ugrasip durdum bir ona bir ona girmek icin ama botsuz durumlarda ise yarar bir yontem |
Çok uzun iş ve riskli. Rare+4 item kaybolursa ne olacak ve Devil, Tavşan vb. itemler yere atılamıyor. Fakat önerin için sağol.
bloodyshaun17
(19.5.2012 22:56:02)
evet onlarida aktarcaksan yeterli bir yontem olmaz :-) sen apollodami oynuyorsun
Baytar.
(19.5.2012 23:58:31)
guild aç guildi 2 lvl yapıp kasayı kullanabilrsiniz
PS3!BF3!
(20.5.2012 00:41:26)
quote:
Orijinalden alıntı: PrettyKiller guild aç guildi 2 lvl yapıp kasayı kullanabilrsiniz |
Guild var zaten 4 chardada hepsinin kasa full...
Baytar.
(20.5.2012 02:11:12)
quote:
Orijinalden alıntı: PS3!BF3! quote:
Orijinalden alıntı: PrettyKiller guild aç guildi 2 lvl yapıp kasayı kullanabilrsiniz | Guild var zaten 4 chardada hepsinin kasa full... |
diğer çarına aktarıcağın kadar itemi üstüne alıp boşluk acabilirsin
PS3!BF3!
(20.5.2012 08:55:10)
quote:
Orijinalden alıntı: PrettyKiller quote:
Orijinalden alıntı: PS3!BF3! quote:
Orijinalden alıntı: PrettyKiller guild aç guildi 2 lvl yapıp kasayı kullanabilrsiniz | Guild var zaten 4 chardada hepsinin kasa full... | diğer çarına aktarıcağın kadar itemi üstüne alıp boşluk acabilirsin |
Oyuna girme şansım olsa resim koyardım :)