wiseass
=> Iddaa sistem hakkında?
(16.5.2012 17:11:05)
Beyler oldum olası anlamadım şu sistemi ama artık öğrenmek istiyorum bazı sorularım var...
Şimdi 3 banko maç seçiyoruz bunu biliyorum ben 3 tane banko maç seçtim ve ilave 2 süpriz maç ekledim, ben bu kupona ne kadar vericem minumum ve 3 banko tutarsa para alabilecekmiyim?
pRo.
(16.5.2012 17:15:14)
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL Beyler oldum olası anlamadım şu sistemi ama artık öğrenmek istiyorum bazı sorularım var... Şimdi 3 banko maç seçiyoruz bunu biliyorum ben 3 tane banko maç seçtim ve ilave 2 süpriz maç ekledim, ben bu kupona ne kadar vericem minumum ve 3 banko tutarsa para alabilecekmiyim? |
Sadece bankolar tutunca alabiliyorsun diye biliyorum, dışarıdan kaç maç tutarsa onlar da ek olarak üstüne ekleniyor.. Ben bankosuz sisteme geçtim, mesela 4 maç oynuyorum sistem 3-4 yapınca 5tl veriyorsun, veya 5 maç sistem 4-5 oynarsan 6tl veriyorsun falan ama daha rahat oluyor bankoya gerek kalmıyor en azından.. Mesela bak bültene, cuma, cumartesi ve pazardan toplamda 4 maç çıkart bas sistem 3-4 ten, zaten normalde 4 maç buluyorsun sistemde 4ü tutunca paran daha fazla oluyor normale göre 1-2tl fazla veriyorsun ama daha iyisi oluyor, 1 maç yatarsa 3 maç aralarında çarpılıp gene para alıyorsun..
mrcaptain
(16.5.2012 17:15:50)
bankolar beles
yazdıgın kadar oran odersın bano tutmazsa kupona elveda,3 banko 2 suprız mac 2 tl sıstem 1 ısaretlersen 3bano ve 2 suprızden 1 ı mutlaka tutacak,sıstem 2 ıse hepsını bılmen sart ne kadar az banko o kadar yuksek kazanma sansır demektır
wiseass
(16.5.2012 17:23:54)
kafam almamakla inat ediyor yav. şimdi ben 3 banko 2'de normal yapayım dedim 2 farklı kupon yapmaktansa. 3 bankom tuttu diğerlerinden tutan bu 3 banko maçın oranı ile çarpılıyor ve alabiliyorum dimi? ve 2 lira ödeyeceğim?
ben şimdi misli'den yaptım altında 2 tane seçenek çıktı;
1) 1 Sistemli 2 Kupon 9,27 Oran <bunu seçersem 4tl veriyor 18 tl alıyormuşum>
2) 2 Sistemli 1 Kupon 8,17 Oran <bunu seçersem 2 tl veriyor 16 tl alıyormuşum>
hangisini seçicem şimdi?
mrcaptain
(16.5.2012 17:46:52)
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL kafam almamakla inat ediyor yav. şimdi ben 3 banko 2'de normal yapayım dedim 2 farklı kupon yapmaktansa. 3 bankom tuttu diğerlerinden tutan bu 3 banko maçın oranı ile çarpılıyor ve alabiliyorum dimi? ve 2 lira ödeyeceğim? ben şimdi misli'den yaptım altında 2 tane seçenek çıktı; 1) 1 Sistemli 2 Kupon 9,27 Oran <bunu seçersem 4tl veriyor 18 tl alıyormuşum> 2) 2 Sistemli 1 Kupon 8,17 Oran <bunu seçersem 2 tl veriyor 16 tl alıyormuşum> hangisini seçicem şimdi? |
3 bankon bırbırıyle carpılıyor bu sonuc tutanlarla carpılıyor,sonucta sıstem ısaretlemıssen bunlar ayrı ayrı kupon yapılıyor sıstem yoksa hepsını tutturman sart yoksa kupon yatar,yanı bu su demek eger 5 mac yaptın 3 u banko ıse sıstem de ısaretlememıssın hepsını bılmen lazım yoksa bı kurus yok,sıstem 1 yapmıssan 3 banko ve 2 mactan en az bırının tutması lazım
wiseass
(16.5.2012 17:50:02)
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL kafam almamakla inat ediyor yav. şimdi ben 3 banko 2'de normal yapayım dedim 2 farklı kupon yapmaktansa. 3 bankom tuttu diğerlerinden tutan bu 3 banko maçın oranı ile çarpılıyor ve alabiliyorum dimi? ve 2 lira ödeyeceğim? ben şimdi misli'den yaptım altında 2 tane seçenek çıktı; 1) 1 Sistemli 2 Kupon 9,27 Oran <bunu seçersem 4tl veriyor 18 tl alıyormuşum> 2) 2 Sistemli 1 Kupon 8,17 Oran <bunu seçersem 2 tl veriyor 16 tl alıyormuşum> hangisini seçicem şimdi? | 3 bankon bırbırıyle carpılıyor bu sonuc tutanlarla carpılıyor,sonucta sıstem ısaretlemıssen bunlar ayrı ayrı kupon yapılıyor sıstem yoksa hepsını tutturman sart yoksa kupon yatar,yanı bu su demek eger 5 mac yaptın 3 u banko ıse sıstem de ısaretlememıssın hepsını bılmen lazım yoksa bı kurus yok,sıstem 1 yapmıssan 3 banko ve 2 mactan en az bırının tutması lazım |
neyi seçicem ben o işaretlerden şimdi
mrcaptain
(16.5.2012 17:51:08)
bır tane ıy ms yı banko yap ıstedıgın ıy yada herhangı oranları kupona ekle
wiseass
(16.5.2012 18:15:45)
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain bır tane ıy ms yı banko yap ıstedıgın ıy yada herhangı oranları kupona ekle |
hocam benim kafa basmıyor üstelik anlatmak istediklerimide anlatamıyorum şimdi 2 tane kutu çıktı yukarıyada yazdım onlardan hangisini seçiyim diyorum?
mrcaptain
(16.5.2012 18:21:29)
1 lı sıstem ı sec 1 tl fazla odersın ama sonucta 1 tanesı tutarsa paranı alırsın yoksa 2 lı de 2 sı tutması lazım ama bısılerı yanlıs yapıyorsun cunku 3 banko sectıkten sonra 2 oran ekleyıp 2 lı sıstem secersen 2 tl odersın ,3 banko ve 2 oran daha secersen 1 lı sıstemde 2 tl odersın
gene anlamıcan gıbı de ,sımdı soyle soyleyeyım ıddıa da en az 2 tl lık oynayabılıyorsun ondan aynı mıktarlar,2 lı sıstemde 2 sını bılmen lazım dıgerınde 1 tane
wiseass
(16.5.2012 18:28:37)
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain 1 lı sıstem ı sec 1 tl fazla odersın ama sonucta 1 tanesı tutarsa paranı alırsın yoksa 2 lı de 2 sı tutması lazım ama bısılerı yanlıs yapıyorsun cunku 3 banko sectıkten sonra 2 oran ekleyıp 2 lı sıstem secersen 2 tl odersın ,3 banko ve 2 oran daha secersen 1 lı sıstemde 2 tl odersın gene anlamıcan gıbı de ,sımdı soyle soyleyeyım ıddıa da en az 2 tl lık oynayabılıyorsun ondan aynı mıktarlar,2 lı sıstemde 2 sını bılmen lazım dıgerınde 1 tane |
yav bilmem gereken benim 3 banko değil mi? onları bildikden sonra saten tutuyor değil mi? diğer maçlarda tutarsa ekstra oran artıyor işte? sen ne anlatmak istiyorsun inan anlamadım en iyisi düz oyniyim.
mrcaptain
(16.5.2012 18:33:34)
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain 1 lı sıstem ı sec 1 tl fazla odersın ama sonucta 1 tanesı tutarsa paranı alırsın yoksa 2 lı de 2 sı tutması lazım ama bısılerı yanlıs yapıyorsun cunku 3 banko sectıkten sonra 2 oran ekleyıp 2 lı sıstem secersen 2 tl odersın ,3 banko ve 2 oran daha secersen 1 lı sıstemde 2 tl odersın gene anlamıcan gıbı de ,sımdı soyle soyleyeyım ıddıa da en az 2 tl lık oynayabılıyorsun ondan aynı mıktarlar,2 lı sıstemde 2 sını bılmen lazım dıgerınde 1 tane | yav bilmem gereken benim 3 banko değil mi? onları bildikden sonra saten tutuyor değil mi? diğer maçlarda tutarsa ekstra oran artıyor işte? sen ne anlatmak istiyorsun inan anlamadım en iyisi düz oyniyim. |
bak sımdı banko su demek dıyelım sıstem kuponu yapacaksın 6 mac olsun ıstıyorsun ,sıstem 4-5 yapacak kadar paran var ama bı mactan da cok emınsın mesela real madrıd macı ,bunu da kupona koymak ıstıyorsan bunu banko yapıyorsun 5 mac sectın sıstem 4-5 ısaretledın 6. mac olarak da real macını ekledın ve banko ısaretledın,bu banko mesela 6 mactan banko dahıl 4 macı dogru bıldın ,bunlar bırbırıyle carpılacak burda eger eleman 4-5-6 sıstem yaparsan cok para odersın kupona ama banko yatarsa yanı 6 mactan 5 ını bıldın ama real macın yattı yanı banko yaptıgın bı kurus alamazsın banko secerken dıkkat etmek lazım
wiseass
(16.5.2012 18:40:11)
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain 1 lı sıstem ı sec 1 tl fazla odersın ama sonucta 1 tanesı tutarsa paranı alırsın yoksa 2 lı de 2 sı tutması lazım ama bısılerı yanlıs yapıyorsun cunku 3 banko sectıkten sonra 2 oran ekleyıp 2 lı sıstem secersen 2 tl odersın ,3 banko ve 2 oran daha secersen 1 lı sıstemde 2 tl odersın gene anlamıcan gıbı de ,sımdı soyle soyleyeyım ıddıa da en az 2 tl lık oynayabılıyorsun ondan aynı mıktarlar,2 lı sıstemde 2 sını bılmen lazım dıgerınde 1 tane | yav bilmem gereken benim 3 banko değil mi? onları bildikden sonra saten tutuyor değil mi? diğer maçlarda tutarsa ekstra oran artıyor işte? sen ne anlatmak istiyorsun inan anlamadım en iyisi düz oyniyim. | bak sımdı banko su demek dıyelım sıstem kuponu yapacaksın 6 mac olsun ıstıyorsun ,sıstem 4-5 yapacak kadar paran var ama bı mactan da cok emınsın mesela real madrıd macı ,bunu da kupona koymak ıstıyorsan bunu banko yapıyorsun 5 mac sectın sıstem 4-5 ısaretledın 6. mac olarak da real macını ekledın ve banko ısaretledın,bu banko mesela 6 mactan banko dahıl 4 macı dogru bıldın ,bunlar bırbırıyle carpılacak burda eger eleman 4-5-6 sıstem yaparsan cok para odersın kupona ama banko yatarsa yanı 6 mactan 5 ını bıldın ama real macın yattı yanı banko yaptıgın bı kurus alamazsın banko secerken dıkkat etmek lazım |
di disinin didisi sen uzatıyosun ben anlamıyorum :d
bak ben şimdi, 5 maç yaptım 3ü'ne banko dedim 2si normal bu kupona 2tl yatırdım tutarsa 3 banko alıcam +1 tutsa yine alıcam olay bu dimi niye uzattın sen 4-5-6 diye :D
mrcaptain
(16.5.2012 18:43:36)
sen bankoyu anlamamıssın onu acıkladım uzatmayla alakası yok senın kafa baska yerde banko sıstemde ıse yarar senın 2 tl lık kuponda banko yazıp yazmamanın anlamı yok
THESİMPSON
(16.5.2012 18:51:04)
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain sen bankoyu anlamamıssın onu acıkladım uzatmayla alakası yok senın kafa baska yerde banko sıstemde ıse yarar senın 2 tl lık kuponda banko yazıp yazmamanın anlamı yok |
Kuponu yazıyorum kapatıyorum yazıyorum kapatıyorum bir türlü karar veremedim..kaptan bilyonerde 4 tl var bana bi kupon yapar mısın
pRo.
(16.5.2012 18:52:49)
Bankosuz sistem oyna la en mantıklısı bence o zaten banko yatınca yatıyorsan diğer türlü bankosuz daha iyi çünkü maç yatma hakkın var hepsinden
haksız mıyım yav
wiseass
(16.5.2012 18:55:27)
quote:
Orijinalden alıntı: pRo. Bankosuz sistem oyna la en mantıklısı bence o zaten banko yatınca yatıyorsan diğer türlü bankosuz daha iyi çünkü maç yatma hakkın var hepsinden haksız mıyım yav |
açıkla öyle yapayım hocam 2 veya 3 lira yatırcam 5-6 maç oynasam olur mu?
mrcaptain
(16.5.2012 18:56:02)
quote:
Orijinalden alıntı: THESİMPSON Kaptan bilyonerde 4 tl var bana bi kupon yapar mısın |
acıkcası soyle yaptım 3 tl lık ,fener macı 3-0 alır(oran 10.5),529 kodlu maca handıkap x(3,2),handıkap 2(2,5),cıfte sans 1,x(2.06) su an mac ılk yarı bıttı handıkap x tutuyo yanı fener 3-0 alırsa 38 tl gelırı var,obur kupon basel 1/1 handıkap fener bunlar bankolar 2 tane daha handıkap mac ekledım
fener alırsa 3-0 dort koseyım gelırı chelsea macına yatırıcam tumden hacıyla fena dalıcam
pRo.
(16.5.2012 18:59:50)
quote:
Orijinalden alıntı: pRo. Bankosuz sistem oyna la en mantıklısı bence o zaten banko yatınca yatıyorsan diğer türlü bankosuz daha iyi çünkü maç yatma hakkın var hepsinden haksız mıyım yav | açıkla öyle yapayım hocam 2 veya 3 lira yatırcam 5-6 maç oynasam olur mu? |
Bak hesaplaması şöyle; 5 maç oynarsan ve sistem 4-5 yaparsan( bankosuz ) oynadığın maç sayısına 1 tl eklersin kupon bedeli hep öyle öyle hesaplanıyor, 4 maç oynarsın sistem 3-4 yaparsın 5tl ödersin ve banko olmadan 3 ya da 4 maç tutunca parasını alırsın, 2tl verip 4 maç oynarsan diyelim kupon 20tl veriyorsa eğer sistem 3-4te 4 maçın tutunca 30-35 falan verir fazlalaşıyor yani kısacası
wiseass
(16.5.2012 19:01:35)
quote:
Orijinalden alıntı: pRo. quote:
Orijinalden alıntı: pRo. Bankosuz sistem oyna la en mantıklısı bence o zaten banko yatınca yatıyorsan diğer türlü bankosuz daha iyi çünkü maç yatma hakkın var hepsinden haksız mıyım yav | açıkla öyle yapayım hocam 2 veya 3 lira yatırcam 5-6 maç oynasam olur mu? | Bak hesaplaması şöyle; 5 maç oynarsan ve sistem 4-5 yaparsan( bankosuz ) oynadığın maç sayısına 1 tl eklersin kupon bedeli hep öyle öyle hesaplanıyor, 4 maç oynarsın sistem 3-4 yaparsın 5tl ödersin ve banko olmadan 3 ya da 4 maç tutunca parasını alırsın, 2tl verip 4 maç oynarsan diyelim kupon 20tl veriyorsa eğer sistem 3-4te 4 maçın tutunca 30-35 falan verir fazlalaşıyor yani kısacası |
oo iyimiş bu. peki 2 lira düz basınca 2 misli oluyor sistem 3-4 yapıp 5 lira basınca 5 mislisi mi oluyor?