Mordekaiser (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> League Of Legends >> LoL Genel
MilamberX => Mordekaiser (30.4.2012 09:43:47)
Arkadaşlar mordekaiser için item build ve hangi skill i stack yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?

Guest-F996CAA7D => Mordekaiser (30.4.2012 09:56:27)
ben sana buildimi söyleyeyim,masteryleri offensive sayfasında ap verenleri düzenle,21/9/0 olacak,deffensive sayfasında hp veren skile kadar ver
build olarak,
doran's shield-magic pen bot,WotA,warmog,rabadon,force of nature,thornmail genellikle,resistlere gerek duymazsam lich bane ve abyssal scepter alıyorum,
skiller dersen şöyle,
e-q-e-w-e-r sonra e yi fulle sonra q

MilamberX => Mordekaiser (30.4.2012 10:17:01)
Teşekkür ederim müdür :)

haciragipdayi => Mordekaiser (30.4.2012 10:20:02)
Mesaj bulunsun

faststyla94 => Mordekaiser (30.4.2012 11:03:05)
runes larında sarıları armor yap ve doransla başlama, hp regen+potla başla çok daha fazla werim alırsın, mid gitmeye çalış solo top yapmak baya zor olur

Guest-F996CAA7D => Mordekaiser (30.4.2012 11:05:38)
hp regen + pot tabii iyi olur sonuçta kalkandan da hp regen geliyor,fazla ihtiyaç duymuyorum,ayrıca mid veya solotop yerine duo lane gidiyorum,şimdiki oyunumu bitirdim buildi söyleyeyim tekrardan,
dorans shield-magic pen bot-wota-rabadon-rylei-warmog-lich bane bitirdim,12/10/14 sonuç.

MilamberX => Mordekaiser (30.4.2012 11:12:56)
Lich bane neden onu merak ediyorum ?

Sonuçta gereksiz bir mana veriyor . Onunyerine başka bir item alsam olmaz mı ? Hextech gibi mesela .

Eleutherioss => Mordekaiser (30.4.2012 11:21:31)
quote:

Orijinalden alıntı: MilamberX

Sonuçta gereksiz bir mana veriyor . Onunyerine başka bir item alsam olmaz mı ? Hextech gibi mesela .

Lich Banenin pasifi ne biliyor musun ?

MilamberX => Mordekaiser (30.4.2012 11:23:17)
quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

quote:

Full ad oynayan birisi olarak ap itemlerinin ilgimi çektiğini söyleyemem ^^

Eleutherioss => Mordekaiser (30.4.2012 11:28:27)
quote:

quote:

quote:

O zaman gereksiz demeyeceksin bilmediğin bir item hakkında yorum yapıp insanları yanlışa sürüklemeyeceksin .

MilamberX => Mordekaiser (30.4.2012 11:31:09)
quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman gereksiz demeyeceksin bilmediğin bir item hakkında yorum yapıp insanları yanlışa sürüklemeyeceksin .

Sakin . Ben kimseyi bir yere sürüklemedim iyi oku yukarısını . Sadece soru sordum ve örnek verdim bu olur mu diye ? Neyin peşindesin anlamış değilim ama devam et sonunu görmek iyidir herşeyin .

darkndarker => Mordekaiser (30.4.2012 11:41:18)
bencede lichbane gereksiz Ryai veye abyssal daha iyidir.

benim build:
Hp regen>penetration bot>WotA>Ryai>FoN>Rabadon>takibe göre defans(tercihen Guardian)
Ayrıca mastry 9-21-0 kullanıyorum.

dipnot:HP regen runeleri varsa lanede rakipsizdir morde

Guest-F996CAA7D => Mordekaiser (30.4.2012 11:47:16)
lich bane her zaman çıktığım bi item değil zaten rylei ve abyssal daha iyi diyebilirim.

faststyla94 => Mordekaiser (30.4.2012 11:58:38)
karşıda 3 ap falan olmadığı sürece FON gereksiz, abasyl gayet yeterli , warmongu ikinci item olarak çıkmak daha mantıklı çünkü fazla dayanıklı bi champ deil

VoodooRush => Mordekaiser (30.4.2012 13:58:02)
Unique: On cast, your next autoattack will deal additional physical damage equal to 100% of your ability power. 2 second cooldown.

faststyla94 => Mordekaiser (30.4.2012 14:06:08)
lich bane itemini kullanamadan team fight başlayıp bitebilir oynayış şekline göre item almak daha doğru diye düşünüyorum

Sayfa: [1]