Filler ne demek neden izlenmez (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Anime / Manga
eltürco => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 02:07:25)
Arkadaşlar yaza yaklaşmakta olduğumuzdan anime dünyasına dalmak istedim konulardan takip edip güzel olan animeleri izlemeyi düşünüyorum. Çoğu konuda filler diye birşey geçiyor ve o konulara geldiğinde herkes izlemeyi kesiyor saçma mı özet gibi birşey mi?

murat.ksd => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 02:14:11)
mangayla olan arayi uzatmak icin yapilan bos beles serilerdir op isin uzmanidir bu konuda

Rodin => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 02:23:40)
Ben narutoyu 130. bölüme kadar izledim. Herkes devamı filler, izleme diyor. Devam etmelimiyim, direk shippudene mi geçeyim. Sanki bazı şeyler eksik olur. Köyden ayrılması falan.

Final Getsuga Tenshou => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 08:00:34)
Manga ile anime arasındaki farkı açmak için koyulan, boş bölümlerdir. Manga ile bir bağlantısı olmadığından izlemek zorunlu değildir.

@Rodin

135'den sonra Shippuuden'e geçtim bir şey kaybetmedim.

lasts0ul => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 12:27:30)
quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Ben narutoyu 130. bölüme kadar izledim. Herkes devamı filler, izleme diyor. Devam etmelimiyim, direk shippudene mi geçeyim. Sanki bazı şeyler eksik olur. Köyden ayrılması falan.

142 ye kadar gel sonra 220 nin son 4 dakkasını izle eksik bişey kalmaz

eltürco => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 12:47:37)
bir işi yapınca tam olsun diyordum ama pekte zaman kaybı olmasın filleri izlemeyiveririm

Eksi-1 => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 15:11:48)
quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

mangayla olan arayi uzatmak icin yapilan bos beles serilerdir op isin uzmanidir bu konuda

op in fillerini biliyor musunuz yeni başladım izlemeye vakitte bulamıyorum her zaman. Peki onları izlemeyince konudan kopmuş olmuyoruz dimi

Pawnee => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 17:43:43)
arkadaslar fillerde söyle bir olay var.
mesela kahramanımız gemiyle bir yerden başka bir yere gidiyor.
mangada gemiye binişini ve inişini gösteriyor.
animede ise manga ile arayı acmak icin gemiye bindikten sonra inene kadar olan aradaki olayları veriyor.
sonuc olarak kahramanımız gemiden iniyor.

ben naruto ve op daki bütün fillerları izledim.acıkcası pek sıkılmadım.(narutodaki bazı fillerlar var direkt olarak önceki yaşananları veriyor.gecen söyle olmustu hatırladın mı gibisinden onları izlemesende olur.)

KöpeklereFısıldayanAdam => Filler ne demek neden izlenmez (30.04.2012 19:05:15)
quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Manga ile anime arasındaki farkı açmak için koyulan, boş bölümlerdir. Manga ile bir bağlantısı olmadığından izlemek zorunlu değildir.

@Rodin

135'den sonra Shippuuden'e geçtim bir şey kaybetmedim.

bende 135 ten sonra geçeyim bari. 98. bölümdeyim iyi az kalmış

Guest-C6B037E8D => Filler ne demek neden izlenmez (2.05.2012 14:50:34)
bleach fiiller izlenir. arc tadınıda alırsın.

teddybear01 => Filler ne demek neden izlenmez (2.05.2012 16:24:31)
Bence seriye gore değişşir guzel bır seriyse filler izlenebilir yanı bleach50-100 yada fariytaiilin aradakı filleri izlenebilir fil deseler bile BAZI anımelerden sonra o bolumlerle ufak tefek konu açılıyo

CooL_ROMEO => Filler ne demek neden izlenmez (2.05.2012 20:44:10)
Naruto filler ne zaman bitecek biliyormusunuz ?

Xinu => Filler ne demek neden izlenmez (2.05.2012 22:08:12)
quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Filler geçen hafta bitti kaldığı yerden devam edecek bu hafta.

CooL_ROMEO => Filler ne demek neden izlenmez (2.05.2012 23:08:25)
quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

peki fillerde hiç adam akıllı sahneler varmıydı konuyla alakalı olan ?

Final Getsuga Tenshou => Filler ne demek neden izlenmez (3.05.2012 07:41:10)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

peki fillerde hiç adam akıllı sahneler varmıydı konuyla alakalı olan ?

Fillerin içine, konuyu etkileyecek bir şeyler koymazlar. Fakat normal bölümün içine az bir miktar filler koyabilirler. Yada fillerin başlangıç ile bitiş bölümleri iç içe geçmiş olabilir. Naruto'da çok oluyor bu olay.

Bölümün ne kadar manga sayfası işlediğini gösteren bir site vardı, oradan bakabilirsin.

Guest-8DA7E2B07 => Filler ne demek neden izlenmez (3.05.2012 13:48:35)
quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

quote:

op in fillerini biliyor musunuz yeni başladım izlemeye vakitte bulamıyorum her zaman. Peki onları izlemeyince konudan kopmuş olmuyoruz dimi

One Piece'in filler bölümleri bile başlı başına bir anime olabilecek kadar zevklidir

Eksi-1 => Filler ne demek neden izlenmez (3.05.2012 13:51:26)
quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

quote:

One Piece'in filler bölümleri bile başlı başına bir anime olabilecek kadar zevklidir

bir kaç arkadaşımda öyle dedi , öyle yaptım bende hiç atlamıyorum

Fingolfin. => Filler ne demek neden izlenmez (3.05.2012 15:08:05)
quote:

quote:

quote:

Ki çoğu zaman ayıramıyosun filler mı değil mi diye.

Eru ilúvatar => Filler ne demek neden izlenmez (3.05.2012 19:07:27)
naruto fillerini kesinlikle atlayın çok saçma oluyor ama bleach filleri baya iyidir.

Susanoo => Filler ne demek neden izlenmez (3.05.2012 22:13:09)
quote:

Orijinalden alıntı: Red Wings

quote:

quote:

quote:

Ki çoğu zaman ayıramıyosun filler mı değil mi diye.

Ama bazı OP bölümleri fillerdan beter oluyor. Özellikle korsan yarışları yaptıkları bölümler 3-4 farklı yerden baktım en son mangayı açtım baktım filler olmadığına emin olmak için o derece sıkıcı ve saçma bölümlerdi. Bleach fillerları genelde iyi oluyor ama onların da kısa olanları yani 10 bölümden az olanları atlayın gitsin. Naruto'da filler olan bölümü kesinlikle izleme.

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>