High Hopes.
=> isro bot 2. client
(29.04.2012 11:59:34)
arkadaşlar isrobotla önceden 2 tane açardım şimdi 1. açılıyor 2. client açılmıyor birini normal diğerini bottan denedim yine olmadı siz nasıl açıyorsunuz yardım
Wakisazhi
=> isro bot 2. client
(30.04.2012 18:44:11)
quote:
Orijinalden alıntı: shift35 arkadaşlar isrobotla önceden 2 tane açardım şimdi 1. açılıyor 2. client açılmıyor birini normal diğerini bottan denedim yine olmadı siz nasıl açıyorsunuz yardım |
kardeş ben isro bot ile giriyorum ama bot panosu gelmiyor :S önceden Homu tuşuna basardık botun ayar panosu geliyordu artık gelmiyor yeni bir tuş mu getirdiler Home yerine? yardım edebilirsen sevinirimkardeş ben isro bot ile giriyorum ama bot panosu gelmiyor :S önceden Homu tuşuna basardık botun ayar panosu geliyordu artık gelmiyor yeni bir tuş mu getirdiler Home yerine? yardım edebilirsen sevinirim
High Hopes.
=> isro bot 2. client
(30.04.2012 19:27:50)
quote:
Orijinalden alıntı: Wakisazhi quote:
Orijinalden alıntı: shift35 arkadaşlar isrobotla önceden 2 tane açardım şimdi 1. açılıyor 2. client açılmıyor birini normal diğerini bottan denedim yine olmadı siz nasıl açıyorsunuz yardım | kardeş ben isro bot ile giriyorum ama bot panosu gelmiyor :S önceden Homu tuşuna basardık botun ayar panosu geliyordu artık gelmiyor yeni bir tuş mu getirdiler Home yerine? yardım edebilirsen sevinirimkardeş ben isro bot ile giriyorum ama bot panosu gelmiyor :S önceden Homu tuşuna basardık botun ayar panosu geliyordu artık gelmiyor yeni bir tuş mu getirdiler Home yerine? yardım edebilirsen sevinirim |
Dostum bendede acilmiyor home tusuna basi ca ne oldu anlamadim
Wakisazhi
=> isro bot 2. client
(30.04.2012 20:17:52)
quote:
Orijinalden alıntı: shift35 quote:
Orijinalden alıntı: shift35 arkadaşlar isrobotla önceden 2 tane açardım şimdi 1. açılıyor 2. client açılmıyor birini normal diğerini bottan denedim yine olmadı siz nasıl açıyorsunuz yardım | kardeş ben isro bot ile giriyorum ama bot panosu gelmiyor :S önceden Homu tuşuna basardık botun ayar panosu geliyordu artık gelmiyor yeni bir tuş mu getirdiler Home yerine? yardım edebilirsen sevinirimkardeş ben isro bot ile giriyorum ama bot panosu gelmiyor :S önceden Homu tuşuna basardık botun ayar panosu geliyordu artık gelmiyor yeni bir tuş mu getirdiler Home yerine? yardım edebilirsen sevinirim | Dostum bendede acilmiyor home tusuna basi ca ne oldu anlamadim |
ya şu isro bot parmak ile açılan bot değil mi ? beyaz bir parmak :D oyuna girince Home tuşuna basınca karşına botun ayar panosu gelmesi lazım ama bende gelmiyor bir bilgin var mı ?
High Hopes.
=> isro bot 2. client
(30.04.2012 20:39:50)
quote:
Orijinalden alıntı: shift35 quote:
Orijinalden alıntı: shift35 arkadaşlar isrobotla önceden 2 tane açardım şimdi 1. açılıyor 2. client açılmıyor birini normal diğerini bottan denedim yine olmadı siz nasıl açıyorsunuz yardım | kardeş ben isro bot ile giriyorum ama bot panosu gelmiyor :S önceden Homu tuşuna basardık botun ayar panosu geliyordu artık gelmiyor yeni bir tuş mu getirdiler Home yerine? yardım edebilirsen sevinirimkardeş ben isro bot ile giriyorum ama bot panosu gelmiyor :S önceden Homu tuşuna basardık botun ayar panosu geliyordu artık gelmiyor yeni bir tuş mu getirdiler Home yerine? yardım edebilirsen sevinirim | Dostum bendede acilmiyor home tusuna basi ca ne oldu anlamadim | ya şu isro bot parmak ile açılan bot değil mi ? beyaz bir parmak :D oyuna girince Home tuşuna basınca karşına botun ayar panosu gelmesi lazım ama bende gelmiyor bir bilgin var mı ? |
evet aynı sorun bende de var aynı bot neden böyle bilmiyorum