K.V.K (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Android Bölümü >> Android Telefonlar >> Huawei
selamlar

servisteki telefonumdan hala haber yok ve k.v.k nın sitesinde yazan da...

Sayın Müşterimiz ; Tarafınızdan cihazınızın tamir bedeline onay verilmiştir. Tamir işlemlerinin tamamlanması için değişmesi gereken parçanın üreticiden

siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 27.03.2012 00:00:00 / Ankara Teknik Servis
Müşteri: HAKAN ÖZEN
İl / İlçe: ADAPAZARI / ADAPAZARI
Model: IDEOSX5

toplam 31 gün oldu ne yapmam gerekiyor....

Makify => K.V.K (29.4.2012 01:02:21)
garanti belgesi, fatura, servis kağıdı, dilekçenle birlikte tüketici haklarına gidiyorsun. Dilekçende para iadesi yada cihaz değişimi isteyip istemediğini belirtmelisin. Muhtemelen şikayetin onay alır bana kalırsa para iadesi iste yalnız toplam gün değil iş günü olarak hesaplanıyor. senin işlemin ücretli olduğu için sanırım 30 iş günü sınırı vardı. daha 20 iş günü yeni dolmuş

badyshop54 => K.V.K (29.4.2012 01:45:19)
evet teşekkür ederim...32 takvim günü oldu...Pazartesi gideyim şikayete...acaba fatura tutarınımı ödüyorlar...

Makify => K.V.K (29.4.2012 01:48:28)
evet fatura tutarını vereceğin banka hesabına yatırıyorlar

burberk => K.V.K (23.5.2012 17:18:22)
merhaba benimde durumum aynı türkcell bayinden t20 tlefeon aldım bozuldu K.V.K ya gittim 45 milyon tutuyormuş daha bir sene olmadı telefonu alalı ve tamir edilsin dedim ama Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemlerinin tamamlanması için değişmesi gereken parçanın üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.” diyor yaklaşık 32 gün oldu ne yapmam gerekiyor telefonu geri verebilirmiyim sonuçta servis imkanı olmayan bir telefon hale taksitlerini ödüyorum bu durumda ttelefon için ödediğim parayı yada yeni bir telefonla değişimini isteyebilirmiyim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz sizinki sonuçlandı teşekkürler

Sayfa: [1]