sapper
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 15:19:59)
quote:
Orijinalden alıntı: devito Gs bu sene şampiyon olmassa kıyamet kopar. İnce ince çalısmaya devam. Gs şampiyon olur bizede Türkiye kupası verilir. Sonuc tiyatro izlemeye devam. Artık kendi takimimdanda bu duzendende tiksiniyorum. |
tiyatronun bas rolü sizsiniz sizin yuzunuzden oynanıyor bu tiyatrolara tiyatro diyecek en son adam sızsınız.
devito
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 15:25:50)
quote:
Orijinalden alıntı: sapper quote:
Orijinalden alıntı: devito Gs bu sene şampiyon olmassa kıyamet kopar. İnce ince çalısmaya devam. Gs şampiyon olur bizede Türkiye kupası verilir. Sonuc tiyatro izlemeye devam. Artık kendi takimimdanda bu duzendende tiksiniyorum. | tiyatronun bas rolü sizsiniz sizin yuzunuzden oynanıyor bu tiyatrolara tiyatro diyecek en son adam sızsınız. |
Anlattığın karşındakinin anlayabildiği kadardır sözüne en guzel örneksin.
sapper
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 15:31:07)
quote:
Orijinalden alıntı: devito quote:
Orijinalden alıntı: devito Gs bu sene şampiyon olmassa kıyamet kopar. İnce ince çalısmaya devam. Gs şampiyon olur bizede Türkiye kupası verilir. Sonuc tiyatro izlemeye devam. Artık kendi takimimdanda bu duzendende tiksiniyorum. | tiyatronun bas rolü sizsiniz sizin yuzunuzden oynanıyor bu tiyatrolara tiyatro diyecek en son adam sızsınız. | Anlattığın karşındakinin anlayabildiği kadardır sözüne en guzel örneksin. |
eyw kardeş
pinkcrow7
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 15:40:04)
quote:
Orijinalden alıntı: devito quote:
Orijinalden alıntı: devito Gs bu sene şampiyon olmassa kıyamet kopar. İnce ince çalısmaya devam. Gs şampiyon olur bizede Türkiye kupası verilir. Sonuc tiyatro izlemeye devam. Artık kendi takimimdanda bu duzendende tiksiniyorum. | tiyatronun bas rolü sizsiniz sizin yuzunuzden oynanıyor bu tiyatrolara tiyatro diyecek en son adam sızsınız. | Anlattığın karşındakinin anlayabildiği kadardır sözüne en guzel örneksin. | eyw kardeş |
Şaka gibisin..
devito
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 15:50:21)
Son dakika: Burak Yılmaz gs macında yok.
Praerigidus
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 15:55:18)
Evet beyler nerede o Türkiye Futbol Fenerasyonu diyen kişiler ?
AnimaL.
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 15:59:46)
Gs'yi bir yendik Ünal Cumhurbaşkanı'na çıktı, savcı TFF başkanına gitti, etik kurulu açıklama yaptı, medya 3 temmuzda kaldığı yerden Fener küme düşüyor yazılarına devam etmeye başladı, ve en son bu olay..
Bilseydik böyle olacağını yenmezdik arkadaş..
Robert Nesta
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 16:01:26)
quote:
Orijinalden alıntı: devito Son dakika: Burak Yılmaz gs macında yok. |
Tarlalar yeşillenmiş bu hafta da rahatız
Basteryus
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 16:08:59)
Maça başlamadan 10 dk önce söyleseydiniz yeterliydi , niye acele ettiniz ki
John Locke
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 16:11:41)
2 maçlık ceza komediydi zaten. Bu sefer hakettiği cezayı versinler de konu kapansın.
samplus
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 16:14:19)
Fenerbahceli kardeslerim kizacak belki ama ben bu olaya zokoranin tarafindan bakiyorum. Tahrik var veya yok ts veya baska bir takim bununla ilgilenmiyorum. Tek dusundugum zokoranin irkina kufredilmesi. Birisi benim karsimda irkima kufretse onu oldurmeden sinirim gecmezdi herhalde.
Yen@l
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 16:14:44)
Kendi söyleyen ağlamaz. 5 numara çenesini tutmayı öğrenecekti. Başına birçok olay geldi hala ders almamış. 5 numara yüzünden Fb cezalandırılıyor.
fenomenozgur
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 16:20:56)
Boşuna heveslenmesin kimse hevesiniz boğazınız da kalacak
ilk3r.s
=> SON DAKİKA!
(28.04.2012 16:31:59)
2 mac ceza az dedik dedik inanmadiniz bakin ne oldu simdi. Hiii!