cakirts
=> Makimum 250 TL ye kadar Tablet ?
(28.4.2012 01:21:43)
cakirts
(28.4.2012 22:55:37)
Öneri yapan yok mu?
tolgakeskin
(29.4.2012 12:53:48)
Merhaba ben artes kullanıyorum gayet memnunum film izlerken veya internette takılmadan gayet düzgün
Oyunlarda fena degil
Ama benim bildigim bimdeki tabletin özellikleride aynı idi
Sen neyinden memnun kalmadın onu söylersen daha iyi olur
Ona göre söylerim
cakirts
(29.4.2012 14:04:48)
Ekran resesif ekran, 1ghz işlemci. Yukarıda dediğim yerde ise kapasitif ekran ve 1.5 ghz işlemci. Bir de Android 4 lü. Nasipse Artes i701 alacağım.
prestiggge
(29.4.2012 19:48:46)
250 tlniz varsa alabileceğiniz en iyi tablet ainol novo 7 elf tir. Aliexpress.com dışında bir siteden alınmasını önermiyorum...
MK320
(29.4.2012 20:51:04)
persipi
(1.5.2012 03:50:08)
ArtesDestek
(1.5.2012 08:16:35)
Merhaba
Rica etsem sorunu tam olarak anlatirmisiniz
tuş takımı derken sanırım ekranın dokunmatigini demek istediniz, bir çok müşterimiz ürünü kullandı bugüne kadar hic söylenmeyen bir sikayeti iletiniz. Acaba denediğiniz üründe mı problem vardı
Eğer böyle bir durum var ise lütfen ürünü bize yönlendirin biz ürünü kontrol edip tamiri veya degisimini gerçekleştirelim.
Bizim ürünümüzden vaz geçip ikinci el bir urun almaya yönlendirecek sorunu olan ürünlerimizi yenisi ile değiştirilmesi icinde elimizden geleni yaparız.
Teşekkür ederiz
Artesteknik
(17.5.2012 12:19:50)
Sorunu hala anlatmadınız ?
Acaba ürünümüzü hiç almadan başka bir ürün satmaya çalışıyor olabilir misiniz?
Eğer niyetiniz böyle birşey ise lütfen açık açın yazın soru sormak isteyen arkadaşlar size direk sorabilsinler.
persipi
(18.5.2012 00:45:17)
bahsettiğim olay menü tuşlarının dokunmatik olmamasıdır. Olayı paranoyokça senaryolarla renklendirmenizin kime ne faydası var açıkcası anlamlandıramadım.
Konuyu açan arkadaş öneri istemiş bende öneri sundum. Yoksa artesin menü, back, home ve search tuşları dokunmatik de bizim mi bilgimiz yok??
Artesteknik
(18.5.2012 21:38:12)
quote:
Orijinalden alıntı: persipi bahsettiğim olay menü tuşlarının dokunmatik olmamasıdır. Olayı paranoyokça senaryolarla renklendirmenizin kime ne faydası var açıkcası anlamlandıramadım. Konuyu açan arkadaş öneri istemiş bende öneri sundum. Yoksa artesin menü, back, home ve search tuşları dokunmatik de bizim mi bilgimiz yok?? |
Evet bu tuşlar tüm Android 4.0 larda oldugu gibi ekranın sol alt kosesindedir
Ürünün üzerinde ses ayar tuşları vardır
khoptuq
(20.5.2012 01:40:33)
Artesteknik
(21.5.2012 12:53:08)
emirhanasci
(21.5.2012 13:36:36)
persipi
(22.5.2012 05:47:30)
birde teknik destek falan diye yazıyorsunuz:))))) Benim bahsettiğimi anlayamadınız bile ondan sonra insanlar niye teknik servislerle bu kadar sorun yaşıyor??? tekrar söyliyeyim bahsettiğim menü tuşları android sistemden ayrı olarak tablette olan harici dokunmatik tuşlardır. Yani kullanıcı android sistemdeki tuşları kullanmasına gerek kalmadan menü tuşlarını tabletin tuş takımı ile daha pratik kullanabiliyor sayın destek ekibi. Harici tablete ait tuşlar bunlar. Umarım açıklayıcı olmuştur. Teşekkürler. Saygılar...
Artesteknik
(22.5.2012 06:02:08)
quote:
Orijinalden alıntı: persipi birde teknik destek falan diye yazıyorsunuz:))))) Benim bahsettiğimi anlayamadınız bile ondan sonra insanlar niye teknik servislerle bu kadar sorun yaşıyor??? tekrar söyliyeyim bahsettiğim menü tuşları android sistemden ayrı olarak tablette olan harici dokunmatik tuşlardır. Yani kullanıcı android sistemdeki tuşları kullanmasına gerek kalmadan menü tuşlarını tabletin tuş takımı ile daha pratik kullanabiliyor sayın destek ekibi. Harici tablete ait tuşlar bunlar. Umarım açıklayıcı olmuştur. Teşekkürler. Saygılar... |
Açıklayıcı bilgi icin teşekkür ederim
Fakat androidde zaten olan tuşların ekstradan olmasının ne gibi bir faydasını olduğunu da belirtirseniz en azından urun geliştirme bölümümüze bilgi verelim bundan sonraki ürünlerde dikkat etsinler
Aslında bizim testlerimizde o tuşların oyun oynarken yanlışlıkla dokunulabilecegi icin problem çıkarttığı yonunde idi