balık seçimi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Hobi Forumları >> Balıkçılık ve Akvaryum
ahmetxx12xx => balık seçimi (25.04.2012 16:01:34)
Benim aklımda koi balığı pengasus köpek balığı melek balığı sarı prenses zebra ciklet bunlardan birisi olabilir bu balıkları yaşadığım yerde kolaylıkla bulabilirim

bunlardan hangisinin önerirsiniz

G.U.Y => balık seçimi (25.04.2012 16:13:45)
quote:

Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx

Benim aklımda koi balığı pengasus köpek balığı melek balığı sarı prenses zebra ciklet bunlardan birisi olabilir bu balıkları yaşadığım yerde kolaylıkla bulabilirim

ilk önce koi ve pengasus akvaryum balığı değildir.zebra ve melek yaşamaz.Türler uyumsuz ilk önce akvaryum hacminiz kaç litre onu yazın ona göre balık önerelim.

ahmetxx12xx => balık seçimi (25.04.2012 16:25:02)
quote:

Orijinalden alıntı: kamiku549

quote:

ilk önce koi ve pengasus akvaryum balığı değildir.zebra ve melek yaşamaz.Türler uyumsuz ilk önce akvaryum hacminiz kaç litre onu yazın ona göre balık önerelim.

o zaman sarı prenses uygunmu akvaryum 100/40/30

G.U.Y => balık seçimi (25.04.2012 16:27:41)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamiku549

quote:

o zaman sarı prenses uygunmu akvaryum 100/40/30

evet hacminiz 120 litre.Uygundur

Asterix => balık seçimi (25.04.2012 17:24:25)
Koi , Pengasus akvaryum balığı değil , havuz balığıdır.Akvaryumunda 1 cift zebra , bir çift melek veya 1 erkek 2 dişi sarı prenses besleyebilirsin.

Sayfa: [1]