ahmetxx12xx
=> balık seçimi
(25.04.2012 16:01:34)
Benim aklımda koi balığı pengasus köpek balığı melek balığı sarı prenses zebra ciklet bunlardan birisi olabilir bu balıkları yaşadığım yerde kolaylıkla bulabilirim
bunlardan hangisinin önerirsiniz
G.U.Y
=> balık seçimi
(25.04.2012 16:13:45)
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx Benim aklımda koi balığı pengasus köpek balığı melek balığı sarı prenses zebra ciklet bunlardan birisi olabilir bu balıkları yaşadığım yerde kolaylıkla bulabilirim bunlardan hangisinin önerirsiniz |
ilk önce koi ve pengasus akvaryum balığı değildir.zebra ve melek yaşamaz.Türler uyumsuz ilk önce akvaryum hacminiz kaç litre onu yazın ona göre balık önerelim.
ahmetxx12xx
=> balık seçimi
(25.04.2012 16:25:02)
quote:
Orijinalden alıntı: kamiku549 quote:
Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx Benim aklımda koi balığı pengasus köpek balığı melek balığı sarı prenses zebra ciklet bunlardan birisi olabilir bu balıkları yaşadığım yerde kolaylıkla bulabilirim bunlardan hangisinin önerirsiniz | ilk önce koi ve pengasus akvaryum balığı değildir.zebra ve melek yaşamaz.Türler uyumsuz ilk önce akvaryum hacminiz kaç litre onu yazın ona göre balık önerelim. |
o zaman sarı prenses uygunmu akvaryum 100/40/30
G.U.Y
=> balık seçimi
(25.04.2012 16:27:41)
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx quote:
Orijinalden alıntı: kamiku549 quote:
Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx Benim aklımda koi balığı pengasus köpek balığı melek balığı sarı prenses zebra ciklet bunlardan birisi olabilir bu balıkları yaşadığım yerde kolaylıkla bulabilirim bunlardan hangisinin önerirsiniz | ilk önce koi ve pengasus akvaryum balığı değildir.zebra ve melek yaşamaz.Türler uyumsuz ilk önce akvaryum hacminiz kaç litre onu yazın ona göre balık önerelim. | o zaman sarı prenses uygunmu akvaryum 100/40/30 |
evet hacminiz 120 litre.Uygundur
Asterix
=> balık seçimi
(25.04.2012 17:24:25)
Koi , Pengasus akvaryum balığı değil , havuz balığıdır.Akvaryumunda 1 cift zebra , bir çift melek veya 1 erkek 2 dişi sarı prenses besleyebilirsin.