trinity force (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> League Of Legends >> LoL Genel
Guest-85F6DAFC6 => trinity force (20.4.2012 13:13:33)
bu item shoptaki en pahalı item mage hariç bütün herolara alındığını biliyorum bende genellikle alıyorum ancak neden ilk önce trinity force çıktıklarını anlamıs değilim bence en sonlarda alınmalı sheen i alıp en son trinity force yapıyorum alınan itemleri desteklediğini düşünüyorum sizin görüşleriniz ne lee sin-akali-ezreal gibi herolara en öncemi çıkılmalı sizce ?

Guest-BCF52D394 => trinity force (20.4.2012 13:19:44)
Lee sin lane gidiyosan ilk ya da 2. çıkmada sorun yok .ezrealde de eğer iyi kasamadıysan mecburen ilk çıkıcaksın, ama akali de hiç gerek yok. sheen alıp lich bane'e tamamlamak ap veya hybrid akali için daha iyi :)

WhoIsYourSummoner => trinity force (20.4.2012 13:21:00)
quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

bu item shoptaki en pahalı item mage hariç bütün herolara alındığını biliyorum bende genellikle alıyorum ancak neden ilk önce trinity force çıktıklarını anlamıs değilim bence en sonlarda alınmalı sheen i alıp en son trinity force yapıyorum alınan itemleri desteklediğini düşünüyorum sizin görüşleriniz ne lee sin-akali-ezreal gibi herolara en öncemi çıkılmalı sizce ?

Mana verdigi icin cogu zaman energyli herolara tercih etmiyorum ama nasus ve poppynin ilk itemi olmak zorunda burst skilleri yuzunden

Valagnar => trinity force (20.4.2012 14:13:30)
quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

Mana verdigi icin cogu zaman energyli herolara tercih etmiyorum ama nasus ve poppynin ilk itemi olmak zorunda burst skilleri yuzunden

Poppy'nin ilk itemi Philosopher Stone olmalı. Ondan sonra Sheen alirsin. Duruma göre Trinity tamamlarsin.

ReverdyFromLoL => trinity force (20.4.2012 14:34:15)
quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

Poppy'nin ilk itemi Philosopher Stone olmalı. Ondan sonra Sheen alirsin. Duruma göre Trinity tamamlarsin.

eskiden poppye 3 philosopher stone alıp sonra afk farma bağlardım 25dk sonunda solo penta kill atardı çar ah ah nerde eski gp5 günleri...

Sayfa: [1]