Kosünüs mü o
=> uyuyamadim
(9.04.2012 02:39:27)
uyuyamadim yarin sinav var tesekkurler konu disi
ChelseaSmile
=> uyuyamadim
(9.04.2012 02:48:52)
Bizim de var ve çalışamıyorum.Sen okuyunca tribe giriyorsun hocam,başına gelse ne yapardın merak ediyorum.Hala tüylerim diken diken
FromK
=> uyuyamadim
(9.04.2012 02:51:54)
benim de vizelerm basliyo ama 2 gundur hastaym. Hic calsamadm. Atesm var ve uykum kactı. Cildrmam an meselesi.
ayarlanır o yaa
=> uyuyamadim
(9.04.2012 04:45:35)
hayatımda hıc gece ders çalışmadım. çünkü gece uyunur
gündüzde ders çalışmadım. çünkü ben ders çalışmam ki hiç..
benım kendımce bir sloganım var, oda şu ; ayarlanır yiaa..
elektronik mühendisliği okuyom
Beasley.
=> uyuyamadim
(9.04.2012 04:55:35)
quote:
Orijinalden alıntı: zaimcaglayan hayatımda hıc gece ders çalışmadım. çünkü gece uyunur gündüzde ders çalışmadım. çünkü ben ders çalışmam ki hiç.. benım kendımce bir sloganım var, oda şu ; ayarlanır yiaa.. elektronik mühendisliği okuyom |
İyi ki belirttin okuduğun bölümü yoksa saf salak gerizekali boş gezenin boş kalfası çalışmayan calışsa da beyni almayan ezik bı insan sanardik.
cenkbora
=> uyuyamadim
(9.04.2012 04:58:47)
quote:
Orijinalden alıntı: zaimcaglayan hayatımda hıc gece ders çalışmadım. çünkü gece uyunur gündüzde ders çalışmadım. çünkü ben ders çalışmam ki hiç.. benım kendımce bir sloganım var, oda şu ; ayarlanır yiaa.. elektronik mühendisliği okuyom |
Okul ne alemde peki hocam?
ayarlanır o yaa
=> uyuyamadim
(9.04.2012 11:41:03)
quote:
Orijinalden alıntı: cenkbora quote:
Orijinalden alıntı: zaimcaglayan hayatımda hıc gece ders çalışmadım. çünkü gece uyunur gündüzde ders çalışmadım. çünkü ben ders çalışmam ki hiç.. benım kendımce bir sloganım var, oda şu ; ayarlanır yiaa.. elektronik mühendisliği okuyom | Okul ne alemde peki hocam? |
ilk donemden 1 tane zayıfım var işte ama ayarlanır bi şekilde