Şimdi Ara

Max Payne 3'de Yükleme Ekranı Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  
        Çıkışı yaklaşan Max Payne 3'den hem görsel hem de oyun içi bilgiler gelmeye devam ediyor. Hayranlardan gelen sorulara cevap veren Rockstar ekibi oyunla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Yapımcılar; Max Payne 3'de aksiyonun katiyen kesilmeyeceğini, sinematik ara sahneler ve oyun ilerleyişi arasında hiç bir yükleme ekranıyla karşılaşmadan dile getirdi. Bir diğer ilginç detaysa oyunun multiplayer modunda Bullet Time özelliğinin yer alacak olması. Rakibinizin mesafesine bağlı olarak bu özelliği kullanabilecekmişiz.
     
       Max Payne'in, James McCaffrey tarafından seslenirileceğini onaylayan Rockstar, oyunda hedeflemenize yardımcı ve isteğe bağlı olarak kullanılabileceğimiz yumuşatılmış bir hedefe kilitlenme sisteminin yer aldığını da meraklı oyuncularla paylaştı.








  • eveeeeeeeet arkadaşlar paynekillers.com sitesinin admini bugün past eastte max payne 3ü oynamış hemde pc versiyonunu oynamış,kendi deneyimini anlatmış ben okudum gayet güzel,eski oyunlara sadık kalındığını çok beğendiğini falan yazmış,daha bir sürü detay var,pc kontrol tuşlarını bile yazmış buyrun link

    http://www.paynekillers.com/

    şahane bir inglizceye gerek yok,olmadı google çeviriden okusanız bile adamın hislerini çok net anlarsınız
  • evet arkadaşlar red dead redemption PC versiyonu için imza kampanyası başlatılmış,lütfen herkes destek olsun,kimbilir belki günün birinde rockstar Red Dead Redemption Pc'yi duyuruverir.her ne kadar aradan 2 sene geçmiş olsada Bully'ninde çıktından 2 sene sonra PCye geldiğini hatırlatalım.
    işte bu linkten destek olun

    http://petitionbureau.org/RedDeadforPC
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.