greenmoon
=> megane 2 aracımda hava yastığı lambası yanıyor
(5.04.2012 21:57:09)
arkadaşlar.2005 model megane 2 aracımda durup dururken hava yastığı lambası yandı.ve halen sönmüyor.neden olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum
Ozann
(5.04.2012 21:58:39)
Soketi çıkmıştır büyük ihtimal. Tam olarak yerini bilmiyorum, ama aynı araçtan kullanan arkadaşlar muhtemelen biliyordur.
Jason Becker
(5.04.2012 21:59:03)
Hava yastığı kabloları koltuğun altından geçer. Eğer koltuğu çok oynattıysanız kablolar zarar görmüştür. Önemli bir problem değil. Siz yinede en kısa zamanda yaptırın.
RECEP____KOVBOY
(5.04.2012 21:59:20)
quote:
Orijinalden alıntı: greenmoon arkadaşlar.2005 model megane 2 aracımda durup dururken hava yastığı lambası yandı.ve halen sönmüyor.neden olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum |
benimki sürekli yanıp sönüyor du kesildi bayadır yanmıyor bozuldu sanırım
greenmoon
(5.04.2012 22:05:03)
soketler tam olarak nerdedir acaba megane larda.kendim yapabilirmiyim kontrolünü
efsanea_06
(5.04.2012 22:05:48)
quote:
Orijinalden alıntı: greenmoon arkadaşlar.2005 model megane 2 aracımda durup dururken hava yastığı lambası yandı.ve halen sönmüyor.neden olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum |
koltuğu hızlı çektiyseniz altından geçen kabloların soketinde temassızlık olmuştur kabloları sallayın düzelir
greenmoon
(5.04.2012 22:06:12)
yarın biraz kurcalayım bakayım.teşekkürler arkadaşım
sissil
(5.04.2012 22:45:18)
koltuk altındaki kablolar sanırım.
ahmtıl
(5.04.2012 22:53:06)
sağ tarafdakine de bak..aç kapat bir defa...
deserthawk
(5.04.2012 22:54:00)
%99 soket problemi.
profesör pato
(5.04.2012 22:59:05)
döner kondaktör sorunuda olabilir
Dr.Ryzz
(5.04.2012 23:04:27)
Şöför koltuğunun altındaki soket çıkıyor araç bizde de var arada oluyor soket dışarıda duruyor hafiften
efsanea_06
(5.04.2012 23:08:01)
arkadaşlar konu sahibi ne olduğunu anlamıştır heralde aynı kelimeleri tekrarlamaya gerek yok
ADAC
(5.04.2012 23:37:16)
Direksiyonu sağa sola kırarken hafif takılma yada hışırtı gibi bir anomali var mı , bende bu dediklerimle beraber ışıkta yanınca tamirci hemen direksiyon kaptörüne baktı parça tamirini herkes yapmıyor tamiri 150tl - parça değişsin dersen kdv siz 700 küsür , ben tamirini yaptırdım ışık söndü , yandı gene adama gittim yeniden yaptı , gene yandı gene söndü derken adamın dükkanda bayaga bir zaman harcadım en sonunda abi bırak istersen ışığı hiç yanmayacak şekilde ayarlayayım dedi direk bağlanıyormuş ancak airbag lar iptal oluyormuş , yok kardeşim delimisin arabayı zaten satacam alanın kanına girmem adam gibi yap olmuyorsa paramı iade et dedim , 1 gece orada kaldı araba ertesi gün hazır diye telefon etti on defa sordum bak kardeşim sakın airbagleri iptal etmiş olmayasın diye yeminler etti , aradan bir zaman geçti bir baktım dükkan boşaltılmış , adamı bir daha arıza olursa nereden bulurum diye düşünmüştüm , 19 şubatta kaza geçirdim allahtan ettiği yeminler boş değilmiş bütün airbagler tam ihtiyaç anında patladı ailem ve ben ucundan döndük araba pert oldu , ancak bu büyük bir şanstı SİZ SİZ OLUN ORJİNALDEN VE İŞİN EHLİNDEN O GÜNKÜ PARA HESABINI DÜŞÜNEREK VAZ GEÇMEYİN , UMMADIĞINIZI İSTEMEDİĞİNİZI KADER ÖNÜNÜZE KOYUVERİYOR ... usta işini , airbaglar görevini yapmış olsa bile ya tam tersi olsaydı.... derim naçizaneee
bozkanarya
(31.03.2013 20:14:09)
2000 model 1.9 megane aracımda bugün aynı sorunla karşılaştım ve arkadaşların dediği gibi koltuğu ileri geri hareket ettirdim ve söndü ama AKLIMA TAKILAN bir sorum daha olacak aşınmış kablolardan dolayı patlak veren bu sorun kaza anında airbag lerin açılmamasına neden olurmu
teşekkürler
Jeolojici
(31.03.2013 21:20:41)
Kondaktöre falan gerek yok şoför koltuğunun altındaki airbag kabloları zarar görmüştür elektrikçiye 5-10 lira verin hallederler.