HardToBeAGod
=> Jax yardım
(1.04.2012 17:54:12)
Arkadaşlar jaxa nasıl bir build yapayım offtank mı ad mi ap mi jungle demeyin sevmiyorum beceremiyorum daha doğrusu
Siz en iyi nasıl verim alıyorsunuz dediğiniz roller hakkında nasıl bir build kullanıyorsunuz başta neyle başlıyorsunuz biraz bilgilendirirmisiniz beni birde masteries söyler misiniz(resimli olsun lütfen)
Razura
=> Jax yardım
(1.04.2012 18:02:12)
Solo top kullanıyorum.Son zamanlarda şu buildi kullanıyorum.
-Mercury's Treads
-Trinity Force
-Hextech Gunblade
-Maw of Malmortius(Yeni gelen Hexdrinker'ın üst versiyonu)
-Rylai's Crystal Scepter
-Oyun hala devam ediyorsa,karşı takıma göre defansif bir item.
HardToBeAGod
=> Jax yardım
(1.04.2012 18:05:04)
quote:
Orijinalden alıntı: Razura Solo top kullanıyorum.Son zamanlarda şu buildi kullanıyorum. -Mercury's Treads -Trinity Force -Hextech Gunblade -Maw of Malmortius(Yeni gelen Hexdrinker'ın üst versiyonu) -Rylai's Crystal Scepter -Oyun hala devam ediyorsa,karşı takıma göre defansif bir item. |
Teşekkürler hocam yardımların için
CrashBone
=> Jax yardım
(1.04.2012 20:26:58)
+35 Attack Damage +45 Ability Power UNIQUE Passive: On basic attack or ability use, increases your Attack Speed by 4% and Ability Power by 6 for 5 seconds (effect stacks up to 8 times).
bu itemi bottan sonra ilk olarak cıkmaya calısıyorum hata mı yapıyorum? ultiyle iyi oluyor diye düşünüyorum
Lugz
=> Jax yardım
(1.04.2012 21:15:51)
en iyisi jungle gitmek pasifi en iyi orada kullanırsın.lanede kasabilirsen ne ala ama bi amumuyu kasmak kadar zor diye düşünüyorum
Raiverd
=> Jax yardım
(1.04.2012 21:44:57)
Klasik Jax konularının ortak yorumu '' Remake '' den önce daha iyiydi.
er123654
=> Jax yardım
(1.04.2012 22:09:16)
Doran's Blade
Nınja Tabi
Guinsoo's Rageblade
Hextech
Trinity Force
Rabadon's Deatcap
Ve Doran's Bladeyi Satıp Bunu Çıkyıorum
Phantom Dancer
Ben Bu Buildden Çok Verim Aldım Tavsiye Ederim
Auspexa
=> Jax yardım
(1.04.2012 22:11:41)
quote:
Orijinalden alıntı: Lugz en iyisi jungle gitmek pasifi en iyi orada kullanırsın.lanede kasabilirsen ne ala ama bi amumuyu kasmak kadar zor diye düşünüyorum |
lanede gayet iyidir jax. lifesteal çıktıktan sonra zorlanmaz pasifi kullanmak da zor değil nesi var ki? minionlara birkaç kere vurup dolduracaksın doluyken exhaust atıp gireceksin adama bu kadar
Gemmsrolls
=> Jax yardım
(1.04.2012 22:12:12)
Ninja Tabi - Hextech - Rylai - Guinshoo - Warmog - Rabadon
er123654
=> Jax yardım
(1.04.2012 22:17:48)
Bir Tane Tiyo Verin E skili Stun Atıyor Ve Adama Otutmak İçin Şöyle Yapabilirsin E yi Bastıktan Bir kaç Sn. Sonra Q skilli ile Adama Zıplarsan Yaralı Olur
vampyrotheutis
=> Jax yardım
(1.04.2012 23:35:00)
ilk başlarda ninja tabi-hextech-bide atack speed veren bi item al ulti bas 3. 2. skillere bas 1.skille zıpla birine bırak heroyu sal araya... en basitinden :D :D
Barshx
=> Jax yardım
(2.04.2012 00:01:08)
Dodge gitti jax bitti bence
hellfire peninsula
=> Jax yardım
(2.04.2012 13:00:51)
şimdi adama 6 tane itemi sıralı bir şekilde önerenler neyin kafasını yaşıyorlar çözemedim.bak dostum rastgele item alırsan 10 oyundan en az 5inde fail olursun çünkü aldığın itemlerle durduramadığın karakterler olur.karşı takımda tehlikeli gördüğün kim varsa (bunlar hem seni öldürme potansiyeli olanlar hemde senin tarafından öldürülmesi zorlaşanlar oluyor) ona göre item alırsın.