MyCort
=> TURKCELL HATTIMI KENDİ ÜZERİME NASIL ALIRIM ?
(29.3.2012 12:08:35)
Arkadaşlar yaklaşık 3 sene önce açık hat(farklı kişilere ait aldığın gibi açık olarak kullanabileceğin hat) almıştım ve yabancı bi isimde birine ait. Acaba bu hattı kapattırım aynı numaradan kendi üzerime kayıt ettirip almam mümkünmüdür ?
Onuncu Köyü Arıyorum
(29.3.2012 13:37:33)
Eğer adamın ismini biliyorsan Facebook'ta falan arat.Konuş belki ikna edebilirsin.Yoksa hattı tek başına üstüne alamazsın.Hattı kapattırmak içinde hat sahibinin özel bilgilerine ihtiyaç var anne kızlık soyadı gibi.
Noxco
(30.3.2012 08:51:02)
Hattı şu durumda üzerine alman imkansız
Hattı kapattırabilmende imkansız
Ancak kendi kaderine bırakıp 9 ay kapanmasını beklersin, sonra 1 yılda havuza düşmesini beklersin, anlıycan 2 yıla kadar geri aynı numarayı alma şansın var, azda olsa.
MyCort
(30.3.2012 09:01:46)
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31 Eğer adamın ismini biliyorsan Facebook'ta falan arat.Konuş belki ikna edebilirsin.Yoksa hattı tek başına üstüne alamazsın.Hattı kapattırmak içinde hat sahibinin özel bilgilerine ihtiyaç var anne kızlık soyadı gibi. |
abraam jaela böyle bi isimdi nasıl arıyıcam acaba :D yabancı rastgele kayıt yapıyolar sanırım tam bilmiyorum olayı ayrıca türk olsa bile anne kızlık soyisim vermez böyle önemli bilgileri bende kimseye vermezdim
MyCort
(30.3.2012 09:02:46)
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco Hattı şu durumda üzerine alman imkansız Hattı kapattırabilmende imkansız Ancak kendi kaderine bırakıp 9 ay kapanmasını beklersin, sonra 1 yılda havuza düşmesini beklersin, anlıycan 2 yıla kadar geri aynı numarayı alma şansın var, azda olsa. |
2 yılda bu numaramı hatırlayan kimse kalmaz sanırım :)
mafezaku
(31.3.2012 17:58:30)
hattı üzerine alman için hat sahibinin ve hattı üzerine alacak kişinin aynı anda tim e gitmesi gerekiyor. hat sahibinin nufus kağıdı bile olsa elinde kabul etmiyorlar. 33 lira da devir ücreti var.