Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (2359. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
70.298
Cevap
511
Favori
4.415.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23572358235923602361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kasa değişikliği 2018 yılında.ayrıca 170 olan fiyatlar şişik fiyatlardı zaten bencede.150 ydi ederi bence.
  • bigtiger1 B kullanıcısına yanıt
    Android için BMW Remote uygulaması var evet.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    ben gecen hafta 166.400 e 0.49 faizle aracı aldım. az kalsı 15.den önce 172.000 lere 0.89 faizlle aliyordum. diyecek bir sey bulamıyorum. enayi yerine koyuyorlar insanlari




  • Ufak dokunuşlar sonrası halini sizlerle paylaşmak istedim.Hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozancelenk -- 28 Temmuz 2016; 10:30:34 >




  • Bu fiyatlardan once 170 ve ustune alan arkadaslara oncelikle cok gecmis olsun diyorum. 155.000 TL nakit parasi olana iyi tabi ama su donemde sahsen ben nakit para baglayamazdim. Ben bu donem 0.89 dan alsam ve hemen sonra 0.49 gelse daha aci verici olurdu. Bu durum sizi otomobilinizden sogutmasin. Mevcut durum piyasalar ortada... Gecen gun istanbul uzerindeki bilinen iyi bir vw bayisinde calisan arkadasimla konustuk. Ay basinda 250 hedef vardi. Bayram girdi darbe tesebbusu oldu hedef 50 ye cekildi. Su an kesilen fatura 32 dedi. Siz dusunun peynir ekmek gibi satilan vw de durum buysa bmw nin 1 serilerindeki 36 ay 0 faizleri 3 serilerini 0.49 dan neden vermeye calistiklari ortada. Bu piyasa hareketliligi icin ozel bir durum. Belirli bir kotayi yakaladiklarinda aninda keserler. Caninizi sıkmayın biliyorum hos degil insanin keyfini kaciracak bir durum ancak alınmış alınmıştır keyfini sürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozancelenk O kullanıcısına yanıt
    Ozan maasallah otomobilin cok güzel jantlarin da gercekten farklilik katiyor arkadasim. Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin. Ara ara floryada goruyorum karsi seritte denk geldigim oldu 1-2 kere. Maasallah Allah nazardan saklasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok onemli bisey degil bence.
    2015 kasim aralik gibi de nakit alimlarda ekstra 10 milyar indirim yapiyorlardi.Bu da cok farkli degil ondan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: staroftheskies

    Maalesef İstanbul da değilim. Diyelim ki böyle bir şey yaptırdık araç garanti dışı kalıyor mu?

    Kalmıyor, kalanına daha önce hiç rast gelmedim. Kendi aracımın beynine bağlandıklarında her şey gördüler ona rağmen hiçbir şey demediler. Bunu yapmayan yok kimseye bi şey diyemiyoruz demişlerdi hatta.
  • irfanmuratsrr İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
  • Duratorq kullanıcısına yanıt
    Borusan 2013 yili sonlarinda da 1 serisi ve 5 serisi icin benzer birsey yapmisti, Hatta biz sonrasinda arkadasa, Borusanin elinde arac kalmayinca bu tip bir galeriden M paket 520i almistik. Satis tamamlaninca, adam aslinda 3-4 galerici toplu olarak Borusandan arac cektiklerini ve normal indirimin yani sira bir de filo indirimi aldiklarini soylemisti.

    Su an bilinen sitede 2015 model 40nci yili 150-160bin TL bandinda satmaya calisanlar icin husran olur. Ama en cok ekmegi yine toplu alim yapan galericiler yer. Gerci mevcut piyasa kosullarinda ve belirsizlikte para yatirmak galericiler icin de risk.
  • Duratorq kullanıcısına yanıt
    bu ilandaki araba ben araba alırkende 3000km de idi. Aynı resimler vardı, aradım pazarlık yaptım 152 ye bıraktılar fakat sonradan söylediler ki araçta revizyon varmış, yani motor değişmiş. Bu tür galerilerin şark kurnazlıklarına dikkat etmek lazım.
  • Aradım Borusan'ı sadece 320i de indirim olduğu belirttiler. 320d de yada başka seride indirim yokmuş.

    Ek olarak web sitesinde donanımları kıyaslamak biraz zormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irfanmuratsrr

    Bu fiyatlardan once 170 ve ustune alan arkadaslara oncelikle cok gecmis olsun diyorum. 155.000 TL nakit parasi olana iyi tabi ama su donemde sahsen ben nakit para baglayamazdim. Ben bu donem 0.89 dan alsam ve hemen sonra 0.49 gelse daha aci verici olurdu. Bu durum sizi otomobilinizden sogutmasin. Mevcut durum piyasalar ortada... Gecen ....

    Zaten ortalık karışık olduğu için bu fiyatlara satılıyor dediğiniz üzere. Herkes zaten belliydi falan diyor da bu sürpriz olay olmasa böyle bir kampanya olmazdı, kendimizi kandırmayalım. Anca yıl sonunda falan olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 28 Temmuz 2016; 13:40:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

    Aradım Borusan'ı sadece 320i de indirim olduğu belirttiler. 320d de yada başka seride indirim yokmuş.

    Ek olarak web sitesinde donanımları kıyaslamak biraz zormuş.

    Motorda değişiklik falan yapılacaksa belki de eldekileri bitirmeye çalışıyor olabilirler. Nihayetinde bu motorun uzun süre kullanılmayacağı kesin. 1.5 litre motora geçebilirler 177 hp olan. Bu aracın artık yeni bir soluğa ihtiyacı da var. Zaten gırtlağına kadar dolu şekilde satıyorlar. Cazibesini arttırmak için eklenecek donanım kalmadı. Şanzımanda da değişiklik olmaz, makyaj zaten yapıldı ve çok hafif bir makyajdı , araca hali hazırda sahip olanları sevindirse de , sahip olmayanları çok kışkırttığını düşünmüyorum, aksine yüzü çabuk eskidi . Tek seçenek motor revizyonu. Hatta 1,5 200 hp civarı bir motor konulursa bir ihtimal satışı canlanabilir.

    Bunun haricinde tek seçenek fiyat kırmak BMW için. Hele ki şu ekonomik ortamda toplu alım, stok yapacak galeri de pek olmaz tahminim. Zaten bu tür fırsatçılar keşke hiç olmasa.




  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum indirimin sadece bu motorda yada 40. yıl için yapılması eldeki araçları bitirme çabası olabilir. Bende ağustos sonu gibi almayı planlıyordum ama sanırım biraz daha beklemek gerekiyor.
  • Ben ne motor değiştiği için ne kasa değişecegi için bi indirim oldugunu düşünmüyorum..Şuan hangi araca bakarsanız kampanyalar var malum şartlardan...Yılın ikinci yarısına girerken fiyat indirimleri ve kampanyalar devam edecektir.Gerek şartlardan gerek yılsonu dönemine yaklaşmamızdan..
  • Efsane indirim 170 binleri biraz fazla buluyordum. Tam tadinda olmus 40yh icin 153.300 borc verebilcek var mi :)
    Nakit param olsa pek dusunmezdim bu fiyat icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar ben aracın kaporasını yatırdım 156.600 tl eyer sigortayı dışardan yaptırırsanız 1000 tl daha ucuza geliyo lakin nakit ve yarın paranın büyükbi kısmını yatırıcam çünki fatura bu aya girmesi lazım 1000 tl kapora yatırıyım sonra vazgeçerim olayını kabul etmiyolar ve aracı bağlamıyolar eyer 100 bin yatırdın sonra vaz geçtin ceza uyguluyo ama iyi bi fırsat 2 araç vardı birini ayırdık bi aksilik olmazsa yarın bitiricez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dıimam D kullanıcısına yanıt
    HAYIRLI OLSUN .NAKİT ALDINIZ SANIRIM. SİGORTAYİ İPTAL ET HEMEN DISARIDAN YAPTIRACAGINI SÖYLE BENDE BİR KAC GĞN ÖNCE ALDIM. SİGORTA 750 TL CIKTI.
  • Arkadaslar bu sefer alicagim araca iyi bakicam insallah, simdiye kadarki araclarima pek bakmadim acikcasi fazla yikatmadim bile..

    Oncelikle sifir araç aliyorum, alirken boya koruma, seramik kaplama, kaput filmi gibi seyler yaptirmalimiyim? (Hic biri hakkinda pekte fikrim yok, sagda solda yazilar okudum kimi yaptirma zarar verir yazmis, kimi rengi soldurur yazmis)

    Arkadaslarim araçlarini yikatirken cilali yikama yapin diyor bu nedir? Her yikattigimizda bu sekildemi yikatmaliyiz? (Yani cilali yika mi demek lazim)?

    Diyelim araca kus pisledi, ve biz 1-2 gun sonra farkettik, aracida yikamaya goturemiyoruz, neyle temizlemek lazim? Islak mendillemi?

    Araci ne kadarda bir yikatmaliyiz? Parlak durmasi, ilk gunku gibi gozukmesi icin yikatirken dikkat etmemiz gereken bisey varmi? (Mesela kendi urununuzu alin koyun bagaja, yikamaciya onu kullandittirin diceginiz biseyler varmi?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23572358235923602361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.