kartilkisi
=> GoldMaster HD-1040 PVR HD Dijital Uydu Alıcısı...
(12.03.2012 00:36:10)
arkadaşlar...teknosa mağazasından yeni receiver aldım...GoldMaster HD-1040 PVR HD Dijital Uydu Alıcısı...cihazın özellikleri:...full hd 1080p...youtube...web browsing...mkv file format supported...jpg image viewer..**** music player...xvid...mpeg4 video...ts video...avi video...linux...usb...hdmi...pip özelliği...altyazı desteği...dolby digital...ethernet wi-fi...ci modul-smart card...free tv+...smart tv box...aynı tp'deki farklı iki kanalı aynı anda canlı seyredebilmek ve üç farklı kanalı kayıt yapabilmek...usb harddiske kayıt edebilmek...usb belleğe kayıt edebilmek...altın uçlu hdmi kablo,askı aparatı ve web browser dosyasını içeren usb disk kutunun içinden hediye çıkıyor...5 yıl garanti...kablosuz klavye ve mouse desteği...bilgisayara bağlanma özelliği...iki ayrı odada aynı anda tv keyfi...menü fontu değiştirmek ve boyutunu ayarlayabilmek özelliği...müzik,video ve resim usb flash disk ve hard disk üzerinden oynatmak özelliği...eş zamanlı kayıt ve canlı yayını geri alabilmek özelliği...aynı ağdaki bilgisayarların paylaşım klasörlerine erişim...epg desteği...ethernet port desteği...wifi usb adaptör desteği...bilgisayarda kayıtlı video,müzik ve resim dosyalarını televizyon ekranında oynatabilmek özelliği...teletex desteği...çoklu resim görüntülemek özelliği...universal,unicable,mdu lnb desteği...yüksek çözünürlüklü kullanıcı dostu arayüz...favori kanal grupları...favori grubu kilitlemek özelliği...kanal sıralamak seçenekleri (hd,alfabetik,transpondere göre ve şifreleme sistemine göre sıralamak)...10000 kanal hafızası...diseqc 1.0,1.1,1.2 ve usals diseqc 1.3 desteği...zamanlayıcı fonksiyonu...ebeveyn ve sistem kilit seçenekleri...hesap makinası ve takvim özelliği...dijital ses için optik çıkış...dolby digital decoder...televizyon ekranını tam 13 kanala bölmek özelliği...usb ve rs-232 ile kanal listesi ve yazılım güncellemek desteği...kayıtlarda ve video oynatımlarında hızlı ileri-geri alma özelliği...akıllı sd-hd kanal tarama ve çoklu uydu arama desteği...merkezi uydu sistemleriyle mükemmel şekilde çalışabilme özelliği...cihazın kutusundan çıkan diğer aksesuarlar:...elektrik adaptörü...uzaktan kumandası ve pilleri...garanti belgesi...yetkili servis kitapçığı...kullanma kılavuzu...
sadaksoy
(12.03.2012 00:41:32)
2D-HD gösterimi nasıl..kullanma kılavuzunu yazmışsın..sonuçta memnun olacakmıyızz..görüntüler tv de nasıll..menü geçişleri nasıll..rahat kullanı özelliğine sahipmii..yoksa zor bir kullanıumı mı varr...bu konuda bilgi alabilirsek iyi olurr....makineyi zaten biliyoruzz..
kartilkisi
(12.03.2012 00:47:49)
quote:
Orijinalden alıntı: sadaksoy 2D-HD gösterimi nasıl..kullanma kılavuzunu yazmışsın..sonuçta memnun olacakmıyızz..görüntüler tv de nasıll..menü geçişleri nasıll..rahat kullanı özelliğine sahipmii..yoksa zor bir kullanıumı mı varr...bu konuda bilgi alabilirsek iyi olurr....makineyi zaten biliyoruzz.. |
arkadaşlar...makinayı kurup televizyonuma bağlayınca sd ve özellikle hd yayınlarında görüntü kalitesini beğendim ...kendi açımdan memnun kaldım...menü geçişlerinde kullanımını kolay gördüm...bilgilerinize sunarım...
kartilkisi
(13.03.2012 10:41:36)
arkadaşlar...yeni uydu alıcım şahane görüntü kalitesi veriyor ve özellikleriyle sevindiriyor...bütçesi uygun olup imkanı olan forumdaşlarıma cihazı satın almalarını tavsiye edebilirim...dikkatinizi çekerim...saygılar...
ertugrulgazi
(13.03.2012 12:27:22)
bu cihazlarda açık kaynak kodlu yazılım yok.
kartilkisi
(13.03.2012 12:39:15)
quote:
Orijinalden alıntı: ertugrulgazi bu cihazlarda açık kaynak kodlu yazılım yok. |
arkadaşım...açık kaynak kodlu yazılımın tam olarak ne anlam içerdiğini yazarmısın...!!!...
ertugrulgazi
(13.03.2012 13:22:53)
Açık kaynak yazılım veya açık kaynaklı yazılım veya kaynağı açık yazılım, kaynak kodu isteyen herkese açık olan yazılımlardır
Açık kaynak sadece kaynaklara erişmek değildir. Açık kaynaklı yazılımlar, aşağıdaki şartlarla uyumlu olmak zorundadır:
1.Ücretsiz yeniden dağıtım
2.Kaynak kod
3.Türetilmiş çalışma
4.Yazarın kaynak kod bütünlüğü
5.Kişi veya gruplara karşı ayrımcılık yapılmaması
6.Çalışma alanlarına karşı ayrımcılık yapılmaması
7.Lisansın dağıtımı
8.Lisansın ürüne özel olmaması
9.Lisansın diğer yazılımları kısıtlamaması
10.Lisansın teknoloji-nötr olması
11.Açık kaynak yazılımla birlikte verilen programın kodları ücretsiz olarak verilir. alan kişi emek harcadıktan sonra bu program benım der yanı sahiplenır buda açık kaynagın artı bır yonudur tek sıkıntı hata durumunda destek ekıbının daimi olmamasıdır
kartilkisi
(13.03.2012 14:16:48)
quote:
Orijinalden alıntı: ertugrulgazi Açık kaynak yazılım veya açık kaynaklı yazılım veya kaynağı açık yazılım, kaynak kodu isteyen herkese açık olan yazılımlardır Açık kaynak sadece kaynaklara erişmek değildir. Açık kaynaklı yazılımlar, aşağıdaki şartlarla uyumlu olmak zorundadır: 1.Ücretsiz yeniden dağıtım 2.Kaynak kod 3.Türetilmiş çalışma 4.Yazarın kaynak kod bütünlüğü 5.Kişi veya gruplara karşı ayrımcılık yapılmaması 6.Çalışma alanlarına karşı ayrımcılık yapılmaması 7.Lisansın dağıtımı 8.Lisansın ürüne özel olmaması 9.Lisansın diğer yazılımları kısıtlamaması 10.Lisansın teknoloji-nötr olması 11.Açık kaynak yazılımla birlikte verilen programın kodları ücretsiz olarak verilir. alan kişi emek harcadıktan sonra bu program benım der yanı sahiplenır buda açık kaynagın artı bır yonudur tek sıkıntı hata durumunda destek ekıbının daimi olmamasıdır |
arkadaşım...bilgi sahipi yaptığın için teşekkür ederim...yeni makinamdan son derece memnunum...!!!...
ertugrulgazi
(13.03.2012 14:30:53)
cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Source Code
(13.03.2012 16:24:34)
sanki açık kaynak olunca evden program yazarak makineye yükleyecegiz buda şimdi moda oldu ha güleyimmi sabahamı bırakayım anlamıyorum,
1 - açık olsa sanki halkımızın %95 kullanmasını biliyor
2 - bir markanın piyasada 1001 muadili var onlara yazılım gelince edit ile sanada gelir
3 - açık kaynaklı linuxlu cihazların görüntüsü rezillik içinde
onun için diline pelesenk yapılan açık kaynaga takılmayınız bizler uzay kaynaklı olsada aldıgımız servercılara muhtacız
ama bende bilgisayar bilgisi aşmış, işim tv izlemek değil recerver ile oynaşmak, görüntü önemli değil çamur olsun çözsün portorikoları diyorsanız adres belli.
kartilkisi
(13.03.2012 16:41:20)
quote:
Orijinalden alıntı: Source Code sanki açık kaynak olunca evden program yazarak makineye yükleyecegiz buda şimdi moda oldu ha güleyimmi sabahamı bırakayım anlamıyorum, 1 - açık olsa sanki halkımızın %95 kullanmasını biliyor 2 - bir markanın piyasada 1001 muadili var onlara yazılım gelince edit ile sanada gelir 3 - açık kaynaklı linuxlu cihazların görüntüsü rezillik içinde onun için diline pelesenk yapılan açık kaynaga takılmayınız bizler uzay kaynaklı olsada aldıgımız servercılara muhtacız ama bende bilgisayar bilgisi aşmış, işim tv izlemek değil recerver ile oynaşmak, görüntü önemli değil çamur olsun çözsün portorikoları diyorsanız adres belli. |
arkadaşım...mesajındaki açıklamaların için teşekkür ederim...saygılarımı sunarım...
Source Code
(13.03.2012 17:08:42)
quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi quote:
Orijinalden alıntı: Source Code sanki açık kaynak olunca evden program yazarak makineye yükleyecegiz buda şimdi moda oldu ha güleyimmi sabahamı bırakayım anlamıyorum, 1 - açık olsa sanki halkımızın %95 kullanmasını biliyor 2 - bir markanın piyasada 1001 muadili var onlara yazılım gelince edit ile sanada gelir 3 - açık kaynaklı linuxlu cihazların görüntüsü rezillik içinde onun için diline pelesenk yapılan açık kaynaga takılmayınız bizler uzay kaynaklı olsada aldıgımız servercılara muhtacız ama bende bilgisayar bilgisi aşmış, işim tv izlemek değil recerver ile oynaşmak, görüntü önemli değil çamur olsun çözsün portorikoları diyorsanız adres belli. | arkadaşım...mesajındaki açıklamaların için teşekkür ederim...saygılarımı sunarım... |
Bende size saygılarımı sevgilerimi sunarım kardeşim hayırlı akşamlar.
kartilkisi
(13.03.2012 19:46:30)
quote:
Orijinalden alıntı: Source Code quote:
Orijinalden alıntı: Source Code sanki açık kaynak olunca evden program yazarak makineye yükleyecegiz buda şimdi moda oldu ha güleyimmi sabahamı bırakayım anlamıyorum, 1 - açık olsa sanki halkımızın %95 kullanmasını biliyor 2 - bir markanın piyasada 1001 muadili var onlara yazılım gelince edit ile sanada gelir 3 - açık kaynaklı linuxlu cihazların görüntüsü rezillik içinde onun için diline pelesenk yapılan açık kaynaga takılmayınız bizler uzay kaynaklı olsada aldıgımız servercılara muhtacız ama bende bilgisayar bilgisi aşmış, işim tv izlemek değil recerver ile oynaşmak, görüntü önemli değil çamur olsun çözsün portorikoları diyorsanız adres belli. | arkadaşım...mesajındaki açıklamaların için teşekkür ederim...saygılarımı sunarım... | Bende size saygılarımı sevgilerimi sunarım kardeşim hayırlı akşamlar. |
arkadaşım...uydu alıcınızın marka ve performansından herhalde memnunsunuz...hayırlı akşamlar dilerim...
Source Code
(13.03.2012 19:51:11)
quote:
Orijinalden alıntı: Source Code quote:
Orijinalden alıntı: Source Code sanki açık kaynak olunca evden program yazarak makineye yükleyecegiz buda şimdi moda oldu ha güleyimmi sabahamı bırakayım anlamıyorum, 1 - açık olsa sanki halkımızın %95 kullanmasını biliyor 2 - bir markanın piyasada 1001 muadili var onlara yazılım gelince edit ile sanada gelir 3 - açık kaynaklı linuxlu cihazların görüntüsü rezillik içinde onun için diline pelesenk yapılan açık kaynaga takılmayınız bizler uzay kaynaklı olsada aldıgımız servercılara muhtacız ama bende bilgisayar bilgisi aşmış, işim tv izlemek değil recerver ile oynaşmak, görüntü önemli değil çamur olsun çözsün portorikoları diyorsanız adres belli. | arkadaşım...mesajındaki açıklamaların için teşekkür ederim...saygılarımı sunarım... | Bende size saygılarımı sevgilerimi sunarım kardeşim hayırlı akşamlar. | arkadaşım...uydu alıcınızın marka ve performansından herhalde memnunsunuz...hayırlı akşamlar dilerim... |
Evet bu uyduyu alana kadar uyducuları kanser ettim.
Atlanta HDBox, 1 modül girişli modeli, çok çok memnunum.
SD - HD - Ser... konusunda muhteşem, ne kopma ne sinyal sorunu hiçbir sorun yok
Arkadaşımdada 2 modül girişlisi var 3 kişi memnunuz.
Kanal geçişi hızlı, takılma donmöa yok bu paraya bunu herkese tavsiye ederim.
Saygılar.
kartilkisi
(14.03.2012 11:00:58)
arkadaşlar...goldmaster yeni uydu alıcımın aynısından alan forumdaşım varsa şayet yorumunu öğrenmek isterim...cihazımın genel özellikleri son derece güzel ve şık dizaynıyla gözlerimi şenlendiriyor...saygılar...
@AMCA
(15.03.2012 10:53:34)
Görüntü kalitesini nasıl beğendiniz anlayamadım...?
kartilkisi
(15.03.2012 11:21:18)
quote:
Orijinalden alıntı: @AMCA Görüntü kalitesini nasıl beğendiniz anlayamadım...? |
arkadaşım...yüksek çözünürlüklü televizyonuma bağladığım uydu alıcımın üzerinden türksat ve hotbird uydularından yayın yapan hd yayın kanallarının görüntü kalitelerini beğendim...bilgilerinize sunarım...
çakır_16
(15.03.2012 13:50:54)
quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi arkadaşlar...yeni uydu alıcım şahane görüntü kalitesi veriyor ve özellikleriyle sevindiriyor...bütçesi uygun olup imkanı olan forumdaşlarıma cihazı satın almalarını tavsiye edebilirim...dikkatinizi çekerim...saygılar... |
peki bu makine nettenteki sitelerden film izlemeni sağlayabiliryormu
yada bunu stabil yapabilen bir makine varmı
aynı zamanda d-smart uyumlu iyi çelışır bir makine
kartilkisi
(15.03.2012 14:43:57)
quote:
Orijinalden alıntı: çakır_16 quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi arkadaşlar...yeni uydu alıcım şahane görüntü kalitesi veriyor ve özellikleriyle sevindiriyor...bütçesi uygun olup imkanı olan forumdaşlarıma cihazı satın almalarını tavsiye edebilirim...dikkatinizi çekerim...saygılar... | peki bu makine nettenteki sitelerden film izlemeni sağlayabiliryormu yada bunu stabil yapabilen bir makine varmı aynı zamanda d-smart uyumlu iyi çelışır bir makine |
arkadaşım...makina netteki sitelere giriş sağlayıp film izlemeyi başarıyor...d-smart modülü cihazın giriş yerine takıp verim alınabiliniyor...kart giriş yeride mevcut...uydu alıcının diğer özelliklerinide yazmıştım...
çakır_16
(15.03.2012 18:57:28)
quote:
Orijinalden alıntı: çakır_16 quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi arkadaşlar...yeni uydu alıcım şahane görüntü kalitesi veriyor ve özellikleriyle sevindiriyor...bütçesi uygun olup imkanı olan forumdaşlarıma cihazı satın almalarını tavsiye edebilirim...dikkatinizi çekerim...saygılar... | peki bu makine nettenteki sitelerden film izlemeni sağlayabiliryormu yada bunu stabil yapabilen bir makine varmı aynı zamanda d-smart uyumlu iyi çelışır bir makine | arkadaşım...makina netteki sitelere giriş sağlayıp film izlemeyi başarıyor...d-smart modülü cihazın giriş yerine takıp verim alınabiliniyor...kart giriş yeride mevcut...uydu alıcının diğer özelliklerinide yazmıştım... |
cevap için teşekkürler
netten film işinde tatminkarmı peki bazı yerlerde flash player desteklemiyor diyorlardı da o yüzden tereddütte kaldım
bu konuda sizi tatmin edebiliyorsa sanırım cihaz alınabilir