t23
=> projeksyon yardım, tavsiye
(6.3.2012 17:14:15)
şuan toshiba projeksyon kullanmaktayım ama görüntüsü yetersiz gelmeye başladı, salonda kullanıcağım ve televizyon çok izlemediğim için film ağırlıklı olucak, eğer bütçem dahilinde iyi görüntülü hd olursa ps3 de bağlı olucak. salonda avr olduğu için hdmi çıkışının kesinlikle olması gerekiyor. blackout perdem olduğu için lambasının parlaklığı çok problem değil. 2000 tl ye kadar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ertantun
(29.3.2012 17:25:29)
hadican
(31.3.2012 15:29:57)
led projektör tavsiye ederim 1 yılı aşkın süredir lg hx 301 kullanıyorum! çok memnunnum. daha az yer kaplıyor. kurulumu taşıması kolay,daha az ısnıyor ve daha az elektrik sarfediyor! ve enönemlisi 30 000 saat lamba ömrü var ki muhtelemen lamba değiştiremeden teknolojisi değişir!(yani 4-5 yıl en az)hdmi mevcut! 720 p görüntü alabiliyorsun! pc ve ps3 bağladım! kullanışlı bir cihaz dikey key stone var!( buseviye cihazlarda genelda yatay keystone olmuyor! ben 1500 tl ye vatanda almıştım şimdi 1200 tl civarında. kafan rahat ediyor lamba ömrünü düşünmyüyorsun! perde kullanmıyorum,düz bir duvar yeterli oluyor!
görüntü kalitesi ile ilgili kafana takılan bir şey varsa fotoğraf çekip ekleyebilirim!!!!!!!!!!!!!!
sedoman34
(31.3.2012 17:55:49)
ev kullanımı sinema ,tv vss için:
: maxımum kontras seviyesi ve yeterli ışık gücü
: minumum 720p gerçek çözünürlük ve hdmi
: çalışırken çıkardıgı fan gürültüsünün minumum olması
bunlardan fan sesi olayını ancak deneyerek duyabilirsiniz rakamsal degerler bazen gerçegi yansıtmaz. bu kriterlerden yola çıkarak rakamınız da ortada oldugundan çok fazla ihtimal kalmıyor karşınıza 3/4 tane cihaz çıkacaktır.