Lpg sistemini komple değiştirince tekrar proje gerekirmi? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> LPG Dönüşümü
travian12 => Lpg sistemini komple değiştirince tekrar proje gerekirmi? (14.2.2012 23:28:36)
Merhabalar, aracımın muayenesi 1 ay sonra doluyor (R19 1995 1.6 RT) Araç aşırı çok yakıyor. alalı 2 hafta falan oldu. Kmde yaklaşık 50 kr yakıyor. ustaya gittim gaz ayarı iyi fakat beyin gazı dışarı veriyor dedi. Değişmesi lazımmış, tankında değişmesi lazım. O yüzden komple sistemi 350 tlye değiştirmek istiyorum. Fakat muayene sırasında proje isterlermi? (lpg ruhsata işli)
Teşekkürler.

Florya Otogaz => Lpg sistemini komple değiştirince tekrar proje gerekirmi? (15.2.2012 00:20:32)
Tadilat Projesi gerekiyor, lpgci verecek muayeneye öyle gidin.

travian12 => Lpg sistemini komple değiştirince tekrar proje gerekirmi? (15.2.2012 23:59:30)
cevap için teşekkürler hocam. birde sökülen tankı ve beyni atmayın muayenede lazım olacak diye bir yazı okudum forumda, gerçekten boylemi?

joker23 => Lpg sistemini komple değiştirince tekrar proje gerekirmi? (16.2.2012 06:07:13)
Aralık ayında aynen sizinki gibi bir durum yaşadım.tankın kullanım süresi dolmuştu regülatörüde değişelim derken komple yeniledim..fakat ne tadilat projesi nede belge falan istemediler.. sızdırmazlık ardından muayene

travian12 => Lpg sistemini komple değiştirince tekrar proje gerekirmi? (16.2.2012 23:06:12)
Teşekkürler hocam. Artık bide lpg ci ustaya sorayım ona göre hareket edeyim. Hayırlı forumlar.

Sayfa: [1]