ahmetserap
=> site kurma programı
(22.01.2012 20:39:52)
hocalarım öncelikle merhaba,
site kurmak için program arıyorum. kodlamaları tam olarak bilmiyorum, bunun içinde sadece önemli noktalarını başlıklarını değiştirebileceğim türkçe bir program arıyorum kısacası ben değil program siteyi yapacak böyle bir program varmıdır verdiğiniz ve vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
yanlış bi yere açtıysam özür dilerim
aligur16
=> site kurma programı
(23.01.2012 03:01:33)
dediğiniz gibi birşey yok.Joomla edinebilirsiniz ancak onlada elle gireceksiniz menüleri felan.Araştırın internette ebook ve görsel eğitim setleri var.
sparkan
=> site kurma programı
(23.01.2012 03:13:53)
Frontpage adlı programı kullanabilirsin basit bir site için. Onun dışında wordpress, joomla gibi hazır platformlar mevcut...
önder0101
=> site kurma programı
(24.01.2012 01:52:07)
tşk eline sağlık
Stallone12
=> site kurma programı
(13.05.2013 17:11:04)
kardeş hiç bilginizin olmadığı belli wordpressle başlamanızı öneririm
Guest-E90F2B1F7
=> site kurma programı
(15.09.2013 19:18:53)
seomoze
=> site kurma programı
(29.11.2013 11:28:46)
İNTERNET SİTESİ KURMA ÜCRETSİZ EĞİTİM REHBERİ
Site kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor ve site açma konusunda sıfır bilgiye sahipseniz, bu web sitesi kurma kılavuzu ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Google sırrı nedir? İnternet siteniz Google birinci sayfasına yani, ilk 10 site arasına nasıl yükselir? Bu site kurma eğitim rehberi ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. İstediğiniz her kategoride web sitesi açmak çok basite indirgendi. Sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için yazılı ve 30 parça uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz. KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" başlıklı sayfasında. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.
DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG ŞİRKETLERİ LİSTESİ
KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasında bulabilirsiniz. Web hosting firmaları işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında ise hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.