karantina61
=> Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)
(13.5.2012 23:14:34)
Aslında gönüllüler ile almeda ve Nihat anlaşıp 3 mustafa ve 3 alp yazacaklardı. 3 cevher aldı üçlü SMS olacaktı ama bunlarda sinsilik yokki.
blackh4wk
(13.5.2012 23:14:47)
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn Bravo Almeda , Bravo Nihat. Gönüllülerle işbirliği ve Mustafa abi ismi. Allah büyük. Bu Almedanın 3.oyunu |
Nihat Alpi yazdı.Doğru olanı yaptı.
Guest-41F3DB120
(13.5.2012 23:16:00)
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn quote:
Orijinalden alıntı: kugutex Mustafayi yazanlar bence enayi. Adam zaten yariamiyor rakip deilki ( | kardeşim olay Cevheri adada bırakmak. Almeda Nihat gönüllüler bellki birşeyler yaptı zayıf halka diyip Almedayı koruyup Alpi yazan Nihat , senide tanıdık |
tabiki alp i yazacak.sinsi alp adamın arkasından dedikodu yapıyor...
Arnold Schwarzenegger
(13.5.2012 23:16:10)
mustafa kesın kaldı cevher gider kac bın kişi mustafa önde acun.comda
Espa
(13.5.2012 23:16:10)
Ada iyice karıştı ayrı ayrı yemek yemeler vs başlar yakında.
Arnold Schwarzenegger
(13.5.2012 23:17:34)
gönüllüler neden yazmadı alpı anlamiş degilim
PoseDn
(13.5.2012 23:18:10)
quote:
Orijinalden alıntı: Qantas quote:
Orijinalden alıntı: kugutex Mustafayi yazanlar bence enayi. Adam zaten yariamiyor rakip deilki ( | kardeşim olay Cevheri adada bırakmak. Almeda Nihat gönüllüler bellki birşeyler yaptı zayıf halka diyip Almedayı koruyup Alpi yazan Nihat , senide tanıdık | tabiki alp i yazacak.sinsi alp adamın arkasından dedikodu yapıyor... |
sinsi olan Almeda ve Nihattır. Ünlüleri yazarak kendilerini gösterdiler.
yarın bir umut Mustafa abinin kalmasını istiyorum sırf bu dönen oyun için.
gidersede kendisine teşekkür ederim renk verdiği için
CATBALCA
(13.5.2012 23:18:17)
Beyler herkes lütfen 1 hatta atabiliyorsa daha fazla Cevhere oy atsın...
Biz ailecek 10 adet atıyoruz...
Rodin
(13.5.2012 23:18:37)
Oylar cevhere beyler, illaha bu alp komplo yapacak. Şöyle sona güçlülerin kaldığı bir yarış izleyemeyeceğiz. Gitsin şu mustafa ya görmekten bıktım artık. Adanın işsizi.
~Lion King~
(13.5.2012 23:19:51)
boşuna mesaj yollamayın önceden kimin yollancagı planlanıyo. az önce yarınki videonun fragmanını gösterdiler mustafa t. vardı cevher yoktu. yarın cevher yolcu.
Guest-41F3DB120
(13.5.2012 23:20:17)
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn sinsi olan Almeda ve Nihattır. Ünlüleri yazarak kendilerini gösterdiler. yarın bir umut Mustafa abinin kalmasını istiyorum sırf bu dönen oyun için. gidersede kendisine teşekkür ederim renk verdiği için |
senin kafa tersten çalışıyo.Allah kolaylık versin...
sfzb67
(13.5.2012 23:20:19)
Ben Nihattan finale kalan Anılı koruma altına almasını beklerdim,Almeidayı korumasına gerek yoktu kimse yazmayacaktı.
Namütenahi.
(13.5.2012 23:20:45)
Nihat "arkadaşlarım bana kazık attı" diye ağlayarak sitem ettiği Alp ile bu hafta ödüller vesilesiyle gayet iyi geçindi.
Dokunulmazlığı kazandı, "zayıf halkanın gitmesini istiyorum" dedi. Adanın en zayıf halkalarından Almeda'yı koruma altına alıp, kağıda adanın güçlü isimlerinden Alp'i yazdı.
Nasıl bir çelişkidir, anlamadım.
Cevher - MT ikilisi SMS'e çıktı.
Mustafa Topaloğlu bence vadesini doldurdu, gitme vakti geldi.
abormen
(13.5.2012 23:21:11)
quote:
Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2 mustafa kesın kaldı cevher gider kac bın kişi mustafa önde acun.comda |
Şöylede olabilir şimdi bunlar ünlü gönüllü diye grup oluyorya acun bundan rahatsız ise cevher gider ünlüler 3 kalırsa takım eşleşmelerinde dengeli bir dağılım olabilir...
noth1nq.
(13.5.2012 23:21:26)
quote:
Orijinalden alıntı: CATBALCA Beyler herkes lütfen 1 hatta atabiliyorsa daha fazla Cevhere oy atsın... Biz ailecek 10 adet atıyoruz... |
Madem kontörünüz bol benim yerimede bi tane cevhere atın
CATBALCA
(13.5.2012 23:21:56)
quote:
Orijinalden alıntı: kugutex Mustafayi yazanlar bence enayi. Adam zaten yariamiyor rakip deilki ( | kardeşim olay Cevheri adada bırakmak. Almeda Nihat gönüllüler bellki birşeyler yaptı zayıf halka diyip Almedayı koruyup Alpi yazan Nihat , senide tanıdık | tabiki alp i yazacak.sinsi alp adamın arkasından dedikodu yapıyor... | sinsi olan Almeda ve Nihattır. Ünlüleri yazarak kendilerini gösterdiler. yarın bir umut Mustafa abinin kalmasını istiyorum sırf bu dönen oyun için. gidersede kendisine teşekkür ederim renk verdiği için |
Ya senle aynı oksijeni yaktığımıza inanamıyorum...
Oylar CEVHERE beyler... Gitsin o Mustafa amca !! haketmiyor adada kalmayı
yellow canary01
(13.5.2012 23:22:02)
beyler oylar cevhere sevmem ama mustafa gitsin yeter mustafaya oy atan bizden değildir
Arnold Schwarzenegger
(13.5.2012 23:22:17)
acun reytıng ugruna mustafayı elemez bence
G.U.Y
(13.5.2012 23:22:27)
quote:
Orijinalden alıntı: kugutex Mustafayi yazanlar bence enayi. Adam zaten yariamiyor rakip deilki ( | kardeşim olay Cevheri adada bırakmak. Almeda Nihat gönüllüler bellki birşeyler yaptı zayıf halka diyip Almedayı koruyup Alpi yazan Nihat , senide tanıdık | tabiki alp i yazacak.sinsi alp adamın arkasından dedikodu yapıyor... | sinsi olan Almeda ve Nihattır. Ünlüleri yazarak kendilerini gösterdiler. yarın bir umut Mustafa abinin kalmasını istiyorum sırf bu dönen oyun için. gidersede kendisine teşekkür ederim renk verdiği için |
Survivorı izlediğine emin misiniz? Adam ıslanmadan ödül kazanıyor.eğer sinsilik diyorsaniz alp o konuda lider.Nihat ve almeda en iyisini yaptı!
VeZiLay
(13.5.2012 23:22:31)
mustafa topaloğlunun gitme zamanı geldi gibi hayır yapacak birşeyde yok zaten yarışmalarda da yok nasıl insan böyle durumda mustafaya oy atabilirki insanın vicdanı sızlar, cevher en azından mustafa topaloğlundan çok daha fazla hakediyor kalmayı.