Şimdi Ara

D-SMART KULLANICI YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
39.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • D-Smart, Doğan TV Holding’in 2006 yılının ikinci yarısında altyapı çalışmalarına başlayarak, 2007 yılı Şubat ayında kullanıma sunduğu dijital platformudur. Platforma özel tematik kanalları, çok sayıda yerli ve yabancı kanalı, radyo ve interaktif kanalları, ayrıca tüm ulusal kanalları ve Türksat üzerinden yayın yapan tüm kanalları da üyelerine sunmaktadır.

    D-Smart, 2010 yılı Ocak ayında, internet ve katma değerli servisler üzerine hizmet veren, alternatif telekom operatörleri arasında lider olan smile şirketi ile pazardaki yeni dinamikleri takip ederek müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tek bir çatı altında birleşmiştir. D-Smart bu yeni oluşum ile birlikte tüketicilere internet ve televizyon hizmetlerini tek bir elden sunabilecek bir eğlence platformu yaratarak, tüketicilere avantajlı fiyatlar yanında hizmet kolaylığı sunmaktadır.

    Digital platform işletmeciliğinde Türkiye’ye yeni bir soluk getiren, geniş yayın yelpazesini, teknoloji ve internet ile birleştiren D-Smart, HD teknolojisine yaptığı yatırım ve HD ürünü D-Smart HD’nin içerik zenginliği ile de ön plana çıkmaktadır. D-Smart HD’de Kanal D HD, Star TV HD, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, HD-e, TRT HD, Smart SinePlus HD, Dizi Smart HD, Smart HD, Sinema TV HD 1-2, Universal Channel HD, FX HD, FOX CRIME HD BBC HD, Euro Futbol HD, Eurosport HD, Penthouse HD, ATV HD ve A HBR HD kanalları yer almaktadır.

    Yazışma Adresi :
    19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. Dr. Hüsnü İsmet Öztürk Sok. Şişli Plaza D Blok No:1 Şişli 34360 İstanbul

    Telefon Numarası :
    444 55 65

    E-Posta Adresi :
    info@dsmart.com.tr


    BEN FULL PAKET KULLANIORUM. AYLIK ÜCRET 14TL. TÜM SPOR MÜZİK BELGESEL VE SİNEMA KANALLARINI İZLİYEBİLİORUM. İNANIN Kİ FAZLASINI İSTİCEK BOŞ ZAMANINIZ KALMIYOR EKRAN BAŞINDA...

    KAMPANYALAR

    D-Smart ile 9,99 TL'ye tanışın!
    Türkiye’nin yenilikçi yayın platformu D-Smart’ın zengin içeriği ayda 9,99 TL’den başlayan fiyatlarla. Üstelik Sinema TV ve Eğlence Paketini denemesi de hediye!

    D-Smart HD Artık 13,99 TL
    Herkes HD ile tanışsın diye. En heyecanlı yerli diziler, Avrupa kupaları, 10 HD film ve dizi kanalı sadece D-Smart HD’de

    İnternet fiyatına D-Smart + İnternet
    Şimdi İnternet’ini taşımanın tam zamanı! D-Smart + 8 Mb hızında İnternet ayda sadece 29 TL

    Faturasız D-Smart'ta Büyük Fırsat
    2 yıl boyunca Eğlence Paket'li D-Smart içinde 199 TL!



    BU FIRSATLARI SİZ DE KAÇIRMAYIN





     D-SMART KULLANICI YORUMLARI







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.