450 RP gelmiş! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> League Of Legends >> LoL Genel
kronik => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 19:19:46)
quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bana gelmemiş maalesef. Gelse de şu indirimdeki amumu skinini alsam.

cok kötü yaw ben 975e almıstım geri verdim, en güzeli regift amumuda oda satılmıyor işte.

alm.oz => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 19:23:16)
quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Arkadaşlar bu rpler rp alanlara gelmiyor mu sadece?Hiç rp almayanlara da mı gelmiş?
O ayrı. RP alan herkese bir defalığına 300 RP veriyorlar yılbaşına kadar. Bu RP'nin neden verildiği belli değil. Hâlâ Riot'tan biri çıkıp da kesin bir bilgi vermedi.

quote:

Orijinalden alıntı: 35gta

quote:

Orijinalden alıntı: denizgezgin

32 milyon hesap var oyunda hepsine aynı anda rp aktarmaya çalışırlarsa server çöker bu yüzden her zaman ki gibi sırayla veriyorlardır.

çok biliyon artisssttttt
"Google'da Google'ı aratırsan Google çöker!" mantığıyla hareket etmiş sanırım. Herkese aynı anda RP aktarsalar neden sunucu çöksün ki?

32 milyon kayıta aynı anda veri aktarımı saatler belkide gün bile sürer, server çökmez ama işlem uzun sürer ve o kullandıkları bilgisayar ve sunucun sql kısmı meşgul olur, bu yüzden sırayla ve yavaşça veriyolardır rpleri.

Bana o kadar yük oluşturacak bir olaymış gibi gelmedi. Alt tarafı hesaplara RP ekleyecekler. Şimdiye kadar bu tarz "give away" zımbırtılarını hiç sonradan aldığımı hatırlamıyorum. Çok mu şanslıyım?

Bende erken almışım bence bu işlem kayıt tarihi ile alakalı ben 2009 da kayıt olmuştum sanırsam. ilk kayıt olanlardan başlayıp 450 rp vere vere giden sistemi kasmıycak şekilde tasarlanan bi program yazılmıştır o yüzden bu yavaşlık.

Bide bana o kadar yük oluşturacak bi olay gibi gelmedi demişsin 32 milyon kayıtı sen bi yerde gördün mü ? o kadar kayıtı aynı anda güncellemek her babayiğit bilgisayarın işi değil

The Ragon => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 19:44:12)
quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

Bende erken almışım bence bu işlem kayıt tarihi ile alakalı ben 2009 da kayıt olmuştum sanırsam. ilk kayıt olanlardan başlayıp 450 rp vere vere giden sistemi kasmıycak şekilde tasarlanan bi program yazılmıştır o yüzden bu yavaşlık.

Bide bana o kadar yük oluşturacak bi olay gibi gelmedi demişsin 32 milyon kayıtı sen bi yerde gördün mü ? o kadar kayıtı aynı anda güncellemek her babayiğit bilgisayarın işi değil

Böyle deyince betadan kalma, artık kullanmadığım NA hesabıma baktım, ona bile yollamışlar. Dediğin doğru olabilir. Bu hesabıma bile yolladıklarına göre herhangi bir lag ya da hatadan dolayı özür dileme amaçlı değildir. Yılbaşı dolayısı ile yolluyor olabilirler.

Wirm => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 19:44:57)
Bana da gelmiş

Wake Me Up When I Care => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 20:06:12)
Vay arkadaş konuyu gördüğümden beri hesaba girip girip çıkıyorum belki yüklenmiştir diye,yok yok yok.Ticketta baya bi tartışcam adamla.

Laborious => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 20:07:46)
quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

Vay arkadaş konuyu gördüğümden beri hesaba girip girip çıkıyorum belki yüklenmiştir diye,yok yok yok.Ticketta baya bi tartışcam adamla.

+1

Al Capone! => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 20:20:49)
Gelmedi

The Ragon => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 20:38:36)
quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

"İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara" demişler.

r0ket => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 20:46:58)
memiş

Grozny => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 20:58:49)
gelseydi direk cait alcakdım

gerçi 2 hafdadır oynamıyorum garanti atmazlar

GOLDFALCON => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 21:05:45)
bendede yok neye göre gönderiyorlar acaba...

Aristona_ => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 21:40:28)
quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu rpler rp alanlara gelmiyor mu sadece?Hiç rp almayanlara da mı gelmiş?
O ayrı. RP alan herkese bir defalığına 300 RP veriyorlar yılbaşına kadar. Bu RP'nin neden verildiği belli değil. Hâlâ Riot'tan biri çıkıp da kesin bir bilgi vermedi.

quote:

quote:

32 milyon hesap var oyunda hepsine aynı anda rp aktarmaya çalışırlarsa server çöker bu yüzden her zaman ki gibi sırayla veriyorlardır.

çok biliyon artisssttttt
"Google'da Google'ı aratırsan Google çöker!" mantığıyla hareket etmiş sanırım. Herkese aynı anda RP aktarsalar neden sunucu çöksün ki?

Çökme olayı riotun daha öncelerdede açıkladığı bir olay. Mantıken o kadar büyük bir işlem zaten yük altında olan sunucuyu çökertir.

Riotun account sunucusu sizin kullandığınız duo2core işlemcilere sahip değil.
32 milyon üyeliğe RP eklemek birkaç saniye bile sürmez, bırak çökmeyi...

Şuan veritabanını ve server dosyalarını çok daha fazla zorlayacak şeyler var oyunda. RP eklemek basit bir update sorgusu.

SilentDoom => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 21:43:21)
30 rp var gelirse 480 olucak. Riota ticket atıp 7 rp dilenicem indirimden bişeyler almak için

alm.oz => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 21:51:22)
quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok biliyon artisssttttt

Çökme olayı riotun daha öncelerdede açıkladığı bir olay. Mantıken o kadar büyük bir işlem zaten yük altında olan sunucuyu çökertir.

Şuan veritabanını ve server dosyalarını çok daha fazla zorlayacak şeyler var oyunda. RP eklemek basit bir update sorgusu.

ow yazılımcı arkadaş konuştu, hayatında hiç server yönetin mi ki o işlem saniye sürücek diyosun, basit bir update sorgusu değil işte 32 milyon kişinin verisinin güncellenmesi. Oyunun rutinini bozmamak için yavaş yavaş ekleniyor. isteseler 1 saatdede eklenir 32 milyon kişiye 450 rp ama oyunun rutini bozulur. gelde anlat -.-

amaze8 => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 22:08:49)
Bilmiyenler için bind ini yazıyorum. Lol_herkeserpver_hızlıolsun:S_450 İşte bu kadar basit herkese 450 rp vermek niye tartışıyosunuz ki

Wake Me Up When I Care => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 22:11:10)
quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

30 rp var gelirse 480 olucak. Riota ticket atıp 7 rp dilenicem indirimden bişeyler almak için

İsterse 1 rp olsun vermiyorlar.

rock4everb => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 22:17:09)
Ticket mı atsak bizde niye yok ... ?

Crowels => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 22:19:54)
Gelmiş banada

Rassilion => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 22:38:51)
quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok biliyon artisssttttt

Duo2core kullandığımızı nerden çıkardın. Ayrıca 32 milyon veritabanı sorgusu birkaç saniyelik birşey değil öyle olsa 5 dk serveri kapatırlardı yaparlardı sorguyu. Tek seferde biterdi bir daha uğraşmazlardı.

Nihilous => 450 RP gelmiş! (23.12.2011 22:49:33)
quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Bana RP gelmesine gerek yok 8k falan var zaten kalan. (Tüm yıl başı skinlerini vs aldım eksikleri kapattım :D) verebiliyosak alın benim hakkım sizin olsun D:

Sayfa: << < önceki 3 4 [5] 6 7   sonraki >     >>