mygeee
=> Kritik Soru: se xperia mini pro - htc desire z ?
(24.12.2011 00:29:00)
Yok forumdaş yanlış yazmışım, zaten Xperia Mini yi hiç düşünmedim,Mini Pro her anlamda daha alınası benim için..Ondan bahsetmiştim..Aslında HTC Ryhme ın çıkmasını bekliyorum,iyi bir fiyattan çıkarsa onu almak istiyorum ama abartılı bir fiyat çekerlerse Mini Pro yu alır çıkarım bu işten :)
madozz
(24.12.2011 21:01:13)
quote:
Orijinalden alıntı: mygeee Yok forumdaş yanlış yazmışım, zaten Xperia Mini yi hiç düşünmedim,Mini Pro her anlamda daha alınası benim için..Ondan bahsetmiştim..Aslında HTC Ryhme ın çıkmasını bekliyorum,iyi bir fiyattan çıkarsa onu almak istiyorum ama abartılı bir fiyat çekerlerse Mini Pro yu alır çıkarım bu işten :) |
Forumdaş Htc Ryhme 1100 - 1200 tl fiyat eşiğinin altında çıkmayacaktır kuvvetle muhtemel
Gelişmelerden haberdar et beni merak ettim tercihini :)
mygeee
(26.12.2011 01:49:46)
o fiyattan çıkarsa biraz abartmış olurlar,ben giderim o paraya Galaxy R,Evo 3D ya da optimus 3d alırım:) Tamam aldığım takdirde burada paylaşacağım,ama henüz beklemedeyim..
madozz
(17.2.2012 14:45:21)
quote:
Orijinalden alıntı: mygeee o fiyattan çıkarsa biraz abartmış olurlar,ben giderim o paraya Galaxy R,Evo 3D ya da optimus 3d alırım:) Tamam aldığım takdirde burada paylaşacağım,ama henüz beklemedeyim.. |
Var mı bir gelişme forumdaş ? :) Birden forumda gezinirken geldi aklıma sormak istedim :)
mygeee
(18.2.2012 16:29:05)
quote:
Orijinalden alıntı: madozz quote:
Orijinalden alıntı: mygeee o fiyattan çıkarsa biraz abartmış olurlar,ben giderim o paraya Galaxy R,Evo 3D ya da optimus 3d alırım:) Tamam aldığım takdirde burada paylaşacağım,ama henüz beklemedeyim.. | Var mı bir gelişme forumdaş ? :) Birden forumda gezinirken geldi aklıma sormak istedim :) |
forumdaş inan bu kadar ince elemeden,sık dokumadan sonra gidip de "telefona ne para verecem o kadar" deyip 200 TL lik bişey almaktan korkuyorum :D Zaten mevcut telimin beyin ölümü gerçekleşene kadar zamanım var,fiyatlar düşüyo yeni şeyler çıkıyo güzel oluyo hanii..şu anki telim de bi garip bir cihaz,4 aydır ha öldü ha ölecek dedikçe yeniden diriliyor,şahlanıyor kerata.HTC farkı işte :)
Şu an alacak olsam bir tel,gidip de Motorola Atrix alırdım forumdaş veyahut Samsun Galaxy R (fiyatı 1000 TL ye kadar düşmüş).Ama yeni bir telefon almam gerekeceği gün(belki yarın belki 2 ay sonra) telefon piyasası nasıl olur ve tercihlerim hangi yönde değişir bunu kestirmek güç..Beklemedeyim velhasılı..
Senin mini pro ile aran nasıl?Mini pro konusunda bazı şikayetler okuyorum,umarım sende yoktur..
madozz
(18.2.2012 16:44:16)
quote:
Orijinalden alıntı: mygeee forumdaş inan bu kadar ince elemeden,sık dokumadan sonra gidip de "telefona ne para verecem o kadar" deyip 200 TL lik bişey almaktan korkuyorum :D Zaten mevcut telimin beyin ölümü gerçekleşene kadar zamanım var,fiyatlar düşüyo yeni şeyler çıkıyo güzel oluyo hanii..şu anki telim de bi garip bir cihaz,4 aydır ha öldü ha ölecek dedikçe yeniden diriliyor,şahlanıyor kerata.HTC farkı işte :) Şu an alacak olsam bir tel,gidip de Motorola Atrix alırdım forumdaş veyahut Samsun Galaxy R (fiyatı 1000 TL ye kadar düşmüş).Ama yeni bir telefon almam gerekeceği gün(belki yarın belki 2 ay sonra) telefon piyasası nasıl olur ve tercihlerim hangi yönde değişir bunu kestirmek güç..Beklemedeyim velhasılı.. Senin mini pro ile aran nasıl?Mini pro konusunda bazı şikayetler okuyorum,umarım sende yoktur.. |
Forumdaş sıkıntıların çoğu telefonun güncellemesinden önceki kararsız sürümdendi sanırım, güncellemenin gelişiyle gayet stabil oldu mini canavar :) Özetle çok memnunum Sony Ericsson en mantıklı tercih oldu
Sana tavsiyem telefon alma vaktin gelince listende bir Sony Ericsson (yada artık SONY oldu) bulundur, hatta bence sana Xperia Arc S yakışır
mygeee
(18.2.2012 18:38:56)
Arc S i çok beğenmedim ama işçilik olarak,Xperia S nasıl olacak ben de merak ediyorum.Sony tasarımları eskisi gibi güzel tasarımlar yapıyor ama bariz işçiliği ve malzeme kalitesini bozmuş diyebilirim.Motorola ve HTC o konuda favorimdir.Haklısın ama tam teknoolojide geçiş dönemidir bu aylar,Nisan a kadar beklemek mantıklı olur.Bakalım bizim ihtiyar daha ne kadar dayanabilecek :)