jackal_64
=> VODAFONE HAKSIZ İCRA TAKİBİ!!
(21.11.2011 17:04:30)
merhaba ben vodafone den 542 407 xxxx nolu hat aldım bu hattımı vodem için almıştım fakat ben sonra hattımı kapattırdım benim 3 fatura borcum varmış benim haberim yok sonra bu 3 faturayı altını çizerek söylüyorum bana hiç haber vermeden bir uyarı yapmadan çağrı kısa mesaj v.s yapmadan ilamsız takiplerde ödeme emri göndermişler benim 160 tl lik fatura aslında oda 160 tl olmaması lazım ama işte bu tutar bana 360 tl olarak geri gelmiş bu emir ile benim vodafone sorum neden bana haber verilmeden bu işlem yapılıyor benim vodafon da 5 tane hattım var ve ben bunların hepsini kapattırıcam nedir bu anlamıyorum hemde tek seferde 7 gün içinde ödememi istiyorlar bedavadan bir para istiyorlar bana biliyorum bu bir çare olmayacak ama yinede yazıyorum yeni vodafone abonesi olmak isteyen vatandaşlar okusunki bu firmadan uzak dursunlar
JackDanielSD
(21.11.2011 18:10:00)
quote:
Orijinalden alıntı: jackal_64 merhaba ben vodafone den 542 407 xxxx nolu hat aldım bu hattımı vodem için almıştım fakat ben sonra hattımı kapattırdım benim 3 fatura borcum varmış benim haberim yok sonra bu 3 faturayı altını çizerek söylüyorum bana hiç haber vermeden bir uyarı yapmadan çağrı kısa mesaj v.s yapmadan ilamsız takiplerde ödeme emri göndermişler benim 160 tl lik fatura aslında oda 160 tl olmaması lazım ama işte bu tutar bana 360 tl olarak geri gelmiş bu emir ile benim vodafone sorum neden bana haber verilmeden bu işlem yapılıyor benim vodafon da 5 tane hattım var ve ben bunların hepsini kapattırıcam nedir bu anlamıyorum hemde tek seferde 7 gün içinde ödememi istiyorlar bedavadan bir para istiyorlar bana biliyorum bu bir çare olmayacak ama yinede yazıyorum yeni vodafone abonesi olmak isteyen vatandaşlar okusunki bu firmadan uzak dursunlar |
Gelip burda insanları kandırma, firmalarıda karalama. Senin hattın fatura ödememenden dolayısı kısıtlanmış borcunun olduğunu biliyormuşssun
twofaceofmirror
(21.11.2011 18:29:11)
fatura ödememe konusunda arkadaş her ne kadar haksız gibi görünsede söylediği gibi firmanın yasal takip başlatmadan önce bunu kendisine bir şekilde bildirmesi gerekirdi.
JackDanielSD
(21.11.2011 18:32:53)
quote:
Orijinalden alıntı: twofaceofmirror fatura ödememe konusunda arkadaş her ne kadar haksız gibi görünsede söylediği gibi firmanın yasal takip başlatmadan önce bunu kendisine bir şekilde bildirmesi gerekirdi. |
bu konuda yalan söyleyen, iftira atan insanın diğer dedikleri de pek inandırıcı gelmiyor açıkçası
covert
(21.11.2011 18:46:41)
arkadaş yanlış anlama ona giderken buna giderken neden icraya düşen aboneye mesaj gitmiyor fatura gitmiyor anlamıyorum..hattı alırken adesini doğru ver doğru verdiysen git postaneyle görüş mutlaka ve mutlaka faturalar adrese / mail vb gönderiliyor...
Nétwork
(22.11.2011 12:16:40)
Tüm 3G modemlerde ve data hatlarında SMS ile iletişim açıktır. Hem SMS gönderip, hem SMS alınabilir.
erksev
(10.1.2017 12:07:46)
öncelikle genel olarak eski de olsa mesajları okudum sebep 4 sene sonra borç çıkaran vodafone un yediği haltı anlamak için. bazı arkadaşlar vodafone u savunmuş bazıları yerden yere savurmuş. bende vodafone u kötüleyecekler arasına katılmak istiyorum. lanet gsm i 1 sene kullandım ve özellikle transfer dönemi çıkış giriş günlerini takip ettim hatta sonraki ay ne olur ne olmaz fatura gelir diye borcum olup olmadığına bakmama rağmen aradan geçen 4 sene sonra borcunuz var diyen bir telefonla şok oldum. diyorum çıkış tarihim ne bu diyorlar peki hesap kesim tarihini gösteren o faturayı bana gönderin diyorum gönderemiyorlar ben o konularda asla hata yapmam sonraki 1-2 ay borcum varmı diye kontrol ettim yoktu nasıl bana borç çıkardılar aklım hayalim almıyor.aynı telefonu hala kullanıyorum adresim aynı bana ulaşmanız zor mu 1 tebligata bakar neden 4 sene bekliyorsunuz amaç ne borç iyice artsın da faiz kazanalım mı? hayatta 1 daha vodafone un adınııı bile anmam geçmek isteyenleri de asla geçirmem siz siz olun vodafone dan uzak durun tek kelime ile ahlaksız bir gsm firması
serdarski
(10.1.2017 14:56:14)
iMza karşıLığı teslim ediLen evrak değiLse meseLa taahhütLü veya iadeLi taahhütLü değilse postada kaybolabiliyor veya gönderilmeyebiliyor.
Bunun gibi adliye kaleminden ve noterden gönderilen evrak her zaman imza karşıLığı verilir.
Avukat evrakI ya adi posta ile gönderdi -ki bu durumda postada kaybolma ihtimali var-;
veya hiç göndermedi.
imza karşıLığı evrak adreste kimse bulunmaz ise muhtara teslim edilir. Türkiye'de muhtara gidip "Bana bırakıLan evrak var mı?" diye sorduğunu görmedim. Bizim millet muhtarı ya seçimLerde veya ikametgah alacağı zaman hatırlıyor.
serdarski
(10.1.2017 15:02:19)
Bugün her operatörün internet sayfasında eN aLtta borç-aLacak sorgulama diye bir seçenek oluyor. Hat kapandığı zaman buraya baktın mı?
Veya hattı kapattırdığında yolunun üstündeki operatör bayisine girip "Borcum olup olmadığını öğrenmek istiyorum.." diye sordun mu?
Genel olarak Abone hattını kapattırdığında 90 günlük süre içinde fatura çıkabiliyor