mardonius
=> Sevdim,Konuştum İçeri Beyler
(2.11.2011 19:35:34)
Üniversiteyi kazanınca başladı işler.Onun memleketinimdeki üniversiteyi kazandım.Oda hayırlı olsun mesajı attı filan derken, okul döneminde sürekli yazıştık.Baya tanıdık birbirimizi.3 4 gün yazmasam o yazıyordu ne oldu diye.Benim tekrar İstanbula dönme vaktim gelmişti.Söyledim İstanbula'a geliyorum diye oda yanıma uğra dedi buluşalım dedi.Bir hafta içinde 3 kere filan buluştuk.Son buluşmada çok sıcak davrandı.2.5 saat kadar oturduk baya bir sohbet ettik.Kafasını omuzuma dayadı ,öylece samimi bir şekilde konuştuk.Dışardan bakıldığında sevgili gibiydik.Sonra kızı bırakırken aklıma son saniyede kıza ondan hoşlandığımı söylemek geldi.Zorlandım önce sonra dedim ve ekledim aramızda kilometrelerce mesafe var zor olur , arkadaşlağımız bozulmasın dedim.Kıza da şaşırdı, yani dedi.Mal gibi tepkisini bile ölçemeden ben cevabı verdim.Sanki arkadaşlığı kabul etmişim gibi.Şimdi ne yapayım DH mesaj atayım mı kıza bir cevap bile alamadım çünkü :)
Micuvan
(2.11.2011 19:36:06)
Konuşup sevdiysen git bence
Kazmapolitan
(2.11.2011 19:38:15)
sevdiysen konuşup bence git
raunk
(2.11.2011 19:40:56)
Bence git sevip konuştuysan.
clopin
(2.11.2011 19:42:28)
hem konusmus hem sevmis hemde gitmis bence
oRHaN07
(2.11.2011 19:45:18)
git bence sevip konuştuysan
şaka bi yana kız yani mi dedi sadece başka bişey demedi mi? sen konuşup sen cevap vermişsin:) kızın ne düşündüğünü bilmiyorum.. bi mesaj at.. umarım ben seni arkadaşım gibi görüyorum diye klişe bi cevap vermez..
sleep
(2.11.2011 19:46:09)
Sanırım arkadaşlıktan da olacaksın
Eren
(2.11.2011 19:47:58)
quote:
Orijinalden alıntı: mardonius Üniversiteyi kazanınca başladı işler.Onun memleketinimdeki üniversiteyi kazandım.Oda hayırlı olsun mesajı attı filan derken, okul döneminde sürekli yazıştık.Baya tanıdık birbirimizi.3 4 gün yazmasam o yazıyordu ne oldu diye.Benim tekrar İstanbula dönme vaktim gelmişti.Söyledim İstanbula'a geliyorum diye oda yanıma uğra dedi buluşalım dedi.Bir hafta içinde 3 kere filan buluştuk.Son buluşmada çok sıcak davrandı.2.5 saat kadar oturduk baya bir sohbet ettik.Kafasını omuzuma dayadı ,öylece samimi bir şekilde konuştuk.Dışardan bakıldığında sevgili gibiydik.Sonra kızı bırakırken aklıma son saniyede kıza ondan hoşlandığımı söylemek geldi.Zorlandım önce sonra dedim ve ekledim aramızda kilometrelerce mesafe var zor olur , arkadaşlağımız bozulmasın dedim.Kıza da şaşırdı, yani dedi.Mal gibi tepkisini bile ölçemeden ben cevabı verdim.Sanki arkadaşlığı kabul etmişim gibi.Şimdi ne yapayım DH mesaj atayım mı kıza bir cevap bile alamadım çünkü :) |
nasıl bir şizofrensin sen arkadaş
Guest-22CDD422-5
(2.11.2011 19:48:31)
bence git konuştuysan sev.
WhiteSword
(2.11.2011 19:49:19)
o kız bir daha konuşmaz senle
bide mesaj atayım mı demiş
mardonius
(2.11.2011 19:49:49)
quote:
Orijinalden alıntı: Eren quote:
Orijinalden alıntı: mardonius Üniversiteyi kazanınca başladı işler.Onun memleketinimdeki üniversiteyi kazandım.Oda hayırlı olsun mesajı attı filan derken, okul döneminde sürekli yazıştık.Baya tanıdık birbirimizi.3 4 gün yazmasam o yazıyordu ne oldu diye.Benim tekrar İstanbula dönme vaktim gelmişti.Söyledim İstanbula'a geliyorum diye oda yanıma uğra dedi buluşalım dedi.Bir hafta içinde 3 kere filan buluştuk.Son buluşmada çok sıcak davrandı.2.5 saat kadar oturduk baya bir sohbet ettik.Kafasını omuzuma dayadı ,öylece samimi bir şekilde konuştuk.Dışardan bakıldığında sevgili gibiydik.Sonra kızı bırakırken aklıma son saniyede kıza ondan hoşlandığımı söylemek geldi.Zorlandım önce sonra dedim ve ekledim aramızda kilometrelerce mesafe var zor olur , arkadaşlağımız bozulmasın dedim.Kıza da şaşırdı, yani dedi.Mal gibi tepkisini bile ölçemeden ben cevabı verdim.Sanki arkadaşlığı kabul etmişim gibi.Şimdi ne yapayım DH mesaj atayım mı kıza bir cevap bile alamadım çünkü :) | nasıl bir şizofrensin sen arkadaş |
Ne bileyim söyledikden sonra beynime zank etti.Bir an unuttum heralde mesafeyi :)
scirocco7
(2.11.2011 19:50:51)
git hocam ne olursan ol yine git işi masumiyete bağla ve sonucu öğren netleştir