-tayfun-
=> yeni macbook pro
(22.10.2011 18:15:30)
merhabalar ben macbook pro 17 alacağım ama yenileri ne zaman gelir beklemeye değermi? yurt dışında 6 ay kalacağım.bu süre içinde çıkarmı yenileri.teşekkürler
balcis
=> yeni macbook pro
(22.10.2011 18:51:14)
quote:
Orijinalden alıntı: -tayfun- merhabalar ben macbook pro 17 alacağım ama yenileri ne zaman gelir beklemeye değermi? yurt dışında 6 ay kalacağım.bu süre içinde çıkarmı yenileri.teşekkürler |
güzel zamanlama çünkü kasım başında yeni modeller çıkacak güncellenmiş işlemci vs konfigürasyonla. yeni bir tasarımsa seneye kadar beklenmiyor.
-tayfun-
=> yeni macbook pro
(22.10.2011 21:20:15)
kasımda çıkacak demek.Dizayn değişikliği o zaman seneye ekim kasım gibimi çıkar? öyleyse kasımda çıkacak olanlardan alırım ben.
Okaliptys
=> yeni macbook pro
(22.10.2011 21:35:04)
quote:
Orijinalden alıntı: balcis quote:
Orijinalden alıntı: -tayfun- merhabalar ben macbook pro 17 alacağım ama yenileri ne zaman gelir beklemeye değermi? yurt dışında 6 ay kalacağım.bu süre içinde çıkarmı yenileri.teşekkürler | güzel zamanlama çünkü kasım başında yeni modeller çıkacak güncellenmiş işlemci vs konfigürasyonla. yeni bir tasarımsa seneye kadar beklenmiyor. |
13 lük Macbook prolarin fiyatı uygun gibi, i5 serisinin, bu güncelleme sonrası fiyatı yükselecekmi 13 lüklerin?, bu arada ekran çözünürlüğü elden geçirilecekmi :)
balcis
=> yeni macbook pro
(22.10.2011 21:44:44)
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys quote:
Orijinalden alıntı: balcis quote:
Orijinalden alıntı: -tayfun- merhabalar ben macbook pro 17 alacağım ama yenileri ne zaman gelir beklemeye değermi? yurt dışında 6 ay kalacağım.bu süre içinde çıkarmı yenileri.teşekkürler | güzel zamanlama çünkü kasım başında yeni modeller çıkacak güncellenmiş işlemci vs konfigürasyonla. yeni bir tasarımsa seneye kadar beklenmiyor. | 13 lük Macbook prolarin fiyatı uygun gibi, i5 serisinin, bu güncelleme sonrası fiyatı yükselecekmi 13 lüklerin?, bu arada ekran çözünürlüğü elden geçirilecekmi :) |
fiyat aynı kalacak diye okumuştum, ancak bunlar stok kodları üzerinden yapılan tahminler. çözünürlükle ilgili fikrim yok.
önerebilceğim adresler;
appleinsider.com
9to5mac.com
macrumors.com
Okaliptys
=> yeni macbook pro
(23.10.2011 13:38:59)
Moskovadayım ben, daha düne kadar 13 lük macbook prolar uygun fiyata iken şuanda baktımda el yakıyor, neden böyle acaba?, anlayamıyorum!
balcis
=> yeni macbook pro
(23.10.2011 14:26:35)
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys Moskovadayım ben, daha düne kadar 13 lük macbook prolar uygun fiyata iken şuanda baktımda el yakıyor, neden böyle acaba?, anlayamıyorum! |
hocam biraz pazar gırgırı yapalım :)
zaten moskova'dasın orada macbook pro'dan çok daha güzel yaratıklar var bırak teknolojiyi interneti :)
-tayfun-
=> yeni macbook pro
(23.10.2011 23:14:07)
yeni güncellenmiş macbook pro alsam değer diyosunuz yani en az 1 sene kullanırım rahat değilmi?
karti
=> yeni macbook pro
(23.10.2011 23:30:57)
quote:
Orijinalden alıntı: -tayfun- yeni güncellenmiş macbook pro alsam değer diyosunuz yani en az 1 sene kullanırım rahat değilmi? |
1 sene mi ben 3 senedir kullanıyorum macbook umu hala performanstan sikayetim olmadı üstelik lion kullanıyorum.
balcis
=> yeni macbook pro
(23.10.2011 23:34:34)
quote:
Orijinalden alıntı: -tayfun- yeni güncellenmiş macbook pro alsam değer diyosunuz yani en az 1 sene kullanırım rahat değilmi? |
yarın öbür gün bir şekilde ssd atabilirsen içine değil 1, 4-5 sene diyorum. bende compaq var pentium dual core, 3,5 sene falan oldu daha da kullanırım.
-tayfun-
=> yeni macbook pro
(24.10.2011 00:49:24)
evet biliyorum uzun süre rahatça kullanılabiliyor macbooklar sorun olmadan.Ben kasada güncellenecek ya o zamana kadar demek istemiştim yani şimdi alayım kasa güncellenince değiştiririm diye.İlk defa macbook alacam bakalım alışmak biraz sürecek galiba