ashley91
=> Bayan Spor Ayakkabı Önerisi
(11.09.2011 20:50:26)
Az once ayakkabı konusu gördüm bir iki tane. Aklıma gelmişken konu açayım dedim. Almayı düsünüyorum bu ara ama karar veremedim. Bana da öneride bulanacak var mı ? Bayan (spor) ayakkabı!
Beta
(11.09.2011 20:52:46)
Yaş, facebook, telefon, açık adres lütfen.
coolsten
(11.09.2011 20:55:04)
quote:
Orijinalden alıntı: ashley91 Az once ayakkabı konusu gördüm bir iki tane. Aklıma gelmişken konu açayım dedim. Almayı düsünüyorum bu ara ama karar veremedim. Bana da öneride bulanacak var mı ? Bayan (spor) ayakkabı! |
ne tarz bir ayakkabı istiyorsunuz adidad,nike gibi daha çok spor ağırlıklımı, klasik tarzmı,converse tarzımı?
ashley91
(11.09.2011 20:57:07)
quote:
Orijinalden alıntı: coolsten quote:
Orijinalden alıntı: ashley91 Az once ayakkabı konusu gördüm bir iki tane. Aklıma gelmişken konu açayım dedim. Almayı düsünüyorum bu ara ama karar veremedim. Bana da öneride bulanacak var mı ? Bayan (spor) ayakkabı! | ne tarz bir ayakkabı istiyorsunuz adidad,nike gibi daha çok spor ağırlıklımı, klasik tarzmı,converse tarzımı? |
adidas,nike gibi daha çok spor ağırlıklı
uzunsaclıkeladam
(11.09.2011 20:57:31)
kimse yemedi.tamam gidebilirsin şimdi
coolsten
(11.09.2011 20:59:38)
quote:
Orijinalden alıntı: ashley91 quote:
Orijinalden alıntı: ashley91 Az once ayakkabı konusu gördüm bir iki tane. Aklıma gelmişken konu açayım dedim. Almayı düsünüyorum bu ara ama karar veremedim. Bana da öneride bulanacak var mı ? Bayan (spor) ayakkabı! | ne tarz bir ayakkabı istiyorsunuz adidad,nike gibi daha çok spor ağırlıklımı, klasik tarzmı,converse tarzımı? | adidas,nike gibi daha çok spor ağırlıklı |
nike capri'ye bakabilirsin
ashley91
(11.09.2011 20:59:53)
quote:
Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam kimse yemedi.tamam gidebilirsin şimdi |
ne alaka ya surda dogru dürüst ayakkabı önerisi istedim. yedirmeye calıstıgım bi durum yok
Oziko
(11.09.2011 20:59:57)
Selam Ashley yakışıklıyım.
Edit: Bizin orda bi market var Nalbantoğlu ayakkabılar hem ucuz hem kalite götürem seni?
Tisikkirlir Sipirmin
(11.09.2011 21:00:38)
Kaç numara?
ashley91
(11.09.2011 21:12:35)
quote:
Orijinalden alıntı: ashley91 Az once ayakkabı konusu gördüm bir iki tane. Aklıma gelmişken konu açayım dedim. Almayı düsünüyorum bu ara ama karar veremedim. Bana da öneride bulanacak var mı ? Bayan (spor) ayakkabı! | ne tarz bir ayakkabı istiyorsunuz adidad,nike gibi daha çok spor ağırlıklımı, klasik tarzmı,converse tarzımı? | adidas,nike gibi daha çok spor ağırlıklı | nike capri'ye bakabilirsin |
evet baktım siyah pembeli olan, bide düz beyaz olan baya güzel. tsk ettim öneri için.
coolsten
(11.09.2011 22:19:45)
quote:
Orijinalden alıntı: ashley91 Az once ayakkabı konusu gördüm bir iki tane. Aklıma gelmişken konu açayım dedim. Almayı düsünüyorum bu ara ama karar veremedim. Bana da öneride bulanacak var mı ? Bayan (spor) ayakkabı! | ne tarz bir ayakkabı istiyorsunuz adidad,nike gibi daha çok spor ağırlıklımı, klasik tarzmı,converse tarzımı? | adidas,nike gibi daha çok spor ağırlıklı | nike capri'ye bakabilirsin | evet baktım siyah pembeli olan, bide düz beyaz olan baya güzel. tsk ettim öneri için. |
Rica ederim
ecmfdn
(21.05.2015 14:01:54)
bayan spor ayakkabı alırken daha çok neye dikkat edersiz ? beni önce tasarımı sonra da kalitesi çeker durum böyle olunca sağlıklı olmayan ayakkabıları da almış oluruz buda bizim çımızdan ayak sağlığına aykırı olur siz siz olun ortapedik spor ayakkabılar giyinin.